.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Фен
    Град
    russe

кофти положение...

Ситуацията е следната: аз и най-добрата ми приятелка харесваме едно момче, а той и на-добрият му приятел харесват мен...да-вярно..можем да сме заедно без проблем, но...ем как ще се почувства моята най-добра приятелка..еми неговият приятел??? ако може мнение...

Остави го той да те вземе. Ако са свестни хора ще се разберат с "по-добрият печели". А като те избере теб, надявам се и приятелката ти да те разбере. Но кофти сичуейшън, да.

Най-добре обясни на приятелката си за възможностите ако тръгнете и ако той те предпочете(без да казваш Той харесва мен! НА ДА ТИ Е! и т.н.) А пък той да се оправя с приятелят си, теб какво те грее?

Супер фен Аватара на Glamour92
    съберете се вие двамата и сватосайте твоята приятелка с неговия приятел и вълкът сит,и агнето цяло...
    не,сериозно,чувала съм и за такива случаи
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Приятелката ти ли ще ти определя щастието? Взимайте се, но поговори преди това с нея, ако е свясна и ти желае доброто ще те разбере и няма да се цупи.
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Цитирай Първоначално написано от Glamour92
    съберете се вие двамата и сватосайте твоята приятелка с неговия приятел и вълкът сит,и агнето цяло...
    не,сериозно,чувала съм и за такива случаи
    Това най го обичам. Да се сватосват рандъм хора, за да си доволен. Не всеки иска да бъде сватосан и не всеки е длъжен да хареса човека с който го сватосват. Пълни глупости. Да гледа себе си, вместо да се занимава с живота на приятелката си.

Цитирай Първоначално написано от crowberry
    Приятелката ти ли ще ти определя щастието? Взимайте се, но поговори преди това с нея, ако е свясна и ти желае доброто ще те разбере и няма да се цупи.
    Може би сега в някой друг форум приятелката й я съветват същото

Фен
    Град
    russe
    Цитирай Първоначално написано от Chacho2
    Възможно е въпреки че сме говорили по тази тема, но тя ми каза че въпреки всичко тя си била инат и щяла да си продължава да го харесва ...нз..като че ли му мисля прееееекалено много..но ми е ми е малко гадно за другото момче, защото ем..не искам накрая той да остане наранен, въпреки че и той знае за мен и приятелят му.. объркана съм тотално ...

А ти кви отношения имаш с това момче? Просто си се харесвате или какво?

Фен
    Град
    russe
    Цитирай Първоначално написано от Ludwig
    цял ден сме заедно на училище и аз поне съм наистина много привързана към него..даже моето не е и точно "харесване"..нещо повече е... мисля че и при нещо е същото

Цитирай Първоначално написано от martina22961
    цял ден сме заедно на училище и аз поне съм наистина много привързана към него..даже моето не е и точно "харесване"..нещо повече е... мисля че и при нещо е същото
    Това, че си с някой по цял ден на училище, нищо не означава. Питам те за взаимоотношенията ви.

Фен
    Град
    russe
    Това, че си с някой по цял ден на училище, нищо не означава. Питам те за взаимоотношенията ви.
    е да дее тва беше само допълнение...а и обясних за взаимоотношенията

Град
    Лондон
    намерете си други момчета И ако сте истински приятелки не би трябвало едно момче да пречи на взаимотношенията ви [/i]
    Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !

http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P

Ти обясни, че се харесвате и, че няма проблем да сте заедно. Това не е много полезна информация...

Фен
    Град
    russe
    Ти обясни, че се харесвате и, че няма проблем да сте заедно. Това не е много полезна информация...
    еми това е като цяло..въпроса ми е как да постъпя с приятелката ми и т.н...
    а и не знам какво по-точно искаш да знаеш..както вече казах съм страшно хлътнала по него.. сънувам го постоянно и супер много ми липсва защото няма как да се виждаме през ваканцията..взаимоотношени ята ни като цяло са страхотни...

а и не знам какво по-точно искаш да знаеш..както вече казах съм страшно хлътнала по него.. сънувам го постоянно и супер много ми липсва защото няма как да се виждаме през ваканцията..взаимоотношени ята ни като цяло са страхотни...
    Толкова ли беше трудно? Щом се чувстваш така към него, обясни на приятелката си. Ако ти е истинска приятелка няма да позволи, някакво момче да застава на пътя ви. Ако ли не. Не ти е истинска приятелка.

Фен
    Град
    russe
    Толкова ли беше трудно? Щом се чувстваш така към него, обясни на приятелката си. Ако ти е истинска приятелка няма да позволи, някакво момче да застава на пътя ви. Ако ли не. Не ти е истинска приятелка.
    мерси за съвета ..но какво вече обясних говорехме по тази тема и тя ми каза нещо от сорта на "аз съм си инат..въпреки всичко ще продължавам да си го харесвам" от една страна я разбирам щото тя е прецаканата в случая, но от друга страна май не ми е истинска приятелка както ти казваш...за жалост

Това е много тъп отговор. Дори и да й е гадно, като приятелка трябва да отстъпи. А и ти няма да му се нахвърлящ. Просто ако стане нещо, тя трябва да се примири с това. Какво означава била инат? Че е тъпа и й пука за нейното благо. Наистина не ти е толкова добра приятелка.

Фен
    Град
    russe
    Това е много тъп отговор. Дори и да й е гадно, като приятелка трябва да отстъпи. А и ти няма да му се нахвърлящ. Просто ако стане нещо, тя трябва да се примири с това. Какво означава била инат? Че е тъпа и й пука за нейното благо. Наистина не ти е толкова добра приятелка.
    точно това е и моето мнение...въпреки че знае как стоят нещата между мен и него тя...ем как да го кажа...подмазва му се ..и аз нз..въпреки че е очевидно че той не и обръща никво внимание...а и като цяло заради нея пуснах темата...понеже на мен все пак ми пука за нея

Тя е от типа момичета, които избиват комплекси, като "свалят" момчетата, които приятелките им харесват. Смисъл, за да покаже на всички, че е по-хубава от теб, по-яка, по-нз си каква. Няма смисъл да се съобразяваш с нейните чувства, точно в този случай.

Фен
    Град
    russe
    Тя е от типа момичета, които избиват комплекси, като "свалят" момчетата, които приятелките им харесват. Смисъл, за да покаже на всички, че е по-хубава от теб, по-яка, по-нз си каква. Няма смисъл да се съобразяваш с нейните чувства, точно в този случай.
    май наистина е от този тип момичета въпреки че всички мислят мен за "по"..може и да ви се стори странно..в смисъл "ти и се правиш на приятелка а ся викаш че си по-яка от нея", но си е така..а и това няма никакво значение в момента. и май настина прекалено много се съобразявам с нея..много ти благодаря Ludwig...така да се каже "отвори ми очите" и наистина много ми помогна

Няма за какво. : )

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Цитирай Първоначално написано от Chacho2
    Това ще бъде забавно..
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Гони си щастието. Тя би направила същото. Приятелите са приятели във всички случаи освен бизнеса, войната и любовта. Във всеки от посочените случаи си гониш интересите(мисля че е разбираемо защо). Или поне би трябало.

В противен случай ще те мачкат много жестоко.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Как ще се почувстват? Зле!
    Разбери дали приятелката ти е по-ценна от момчето, на което се кефиш.
    А другия, който те харесва- какво ти дреме за него? Не ти е никакъв. Звучи гадно, ама нито е първия, нито последния, чиито чувства няма да споделяш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си