- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кофти положение...
Ситуацията е следната: аз и най-добрата ми приятелка харесваме едно момче, а той и на-добрият му приятел харесват мен...да-вярно..можем да сме заедно без проблем, но...ем как ще се почувства моята най-добра приятелка..еми неговият приятел??? ако може мнение...![]()
Остави го той да те вземе. Ако са свестни хора ще се разберат с "по-добрият печели". А като те избере теб, надявам се и приятелката ти да те разбере. Но кофти сичуейшън, да.
Най-добре обясни на приятелката си за възможностите ако тръгнете и ако той те предпочете(без да казваш Той харесва мен! НА ДА ТИ Е! и т.н.) А пък той да се оправя с приятелят си, теб какво те грее?
съберете се вие двамата и сватосайте твоята приятелка с неговия приятели вълкът сит,и агнето цяло...
не,сериозно,чувала съм и за такива случаи
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Приятелката ти ли ще ти определя щастието? Взимайте се, но поговори преди това с нея, ако е свясна и ти желае доброто ще те разбере и няма да се цупи.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Това най го обичам. Да се сватосват рандъм хора, за да си доволен. Не всеки иска да бъде сватосан и не всеки е длъжен да хареса човека с който го сватосват. Пълни глупости. Да гледа себе си, вместо да се занимава с живота на приятелката си.Първоначално написано от Glamour92
Може би сега в някой друг форум приятелката й я съветват същотоПървоначално написано от crowberry
![]()
Възможно еПървоначално написано от Chacho2
въпреки че сме говорили по тази тема, но тя ми каза че въпреки всичко тя си била инат и щяла да си продължава да го харесва
...нз..като че ли му мисля прееееекалено много..но ми е ми е малко гадно за другото момче, защото ем..не искам накрая той да остане наранен, въпреки че и той знае за мен и приятелят му.. объркана съм тотално ...
А ти кви отношения имаш с това момче? Просто си се харесвате или какво?
цял ден сме заедно на училище и аз поне съм наистина много привързана към него..даже моето не е и точно "харесване"..нещо повече е... мисля че и при нещо е същотоПървоначално написано от Ludwig
Това, че си с някой по цял ден на училище, нищо не означава. Питам те за взаимоотношенията ви.Първоначално написано от martina22961
![]()
е да дееПървоначално написано от Ludwig
тва беше само допълнение...а и обясних за взаимоотношенията
![]()
намерете си други момчетаИ ако сте истински приятелки не би трябвало едно момче да пречи на взаимотношенията ви
[/i]
Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !![]()
http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P
Ти обясни, че се харесвате и, че няма проблем да сте заедно. Това не е много полезна информация...
еми това е като цяло..въпроса ми е как да постъпя с приятелката ми и т.н...Първоначално написано от Ludwig
а и не знам какво по-точно искаш да знаеш..както вече казах съм страшно хлътнала по него.. сънувам го постоянно и супер много ми липсва защото няма как да се виждаме през ваканцията..взаимоотношени ята ни като цяло са страхотни...
Толкова ли беше трудно? Щом се чувстваш така към него, обясни на приятелката си. Ако ти е истинска приятелка няма да позволи, някакво момче да застава на пътя ви. Ако ли не. Не ти е истинска приятелка.Първоначално написано от martina22961
мерси за съветаПървоначално написано от Ludwig
..но какво вече обясних говорехме по тази тема и тя ми каза нещо от сорта на "аз съм си инат..въпреки всичко ще продължавам да си го харесвам"
от една страна я разбирам щото тя е прецаканата в случая, но от друга страна май не ми е истинска приятелка както ти казваш...за жалост
Това е много тъп отговор. Дори и да й е гадно, като приятелка трябва да отстъпи. А и ти няма да му се нахвърлящ. Просто ако стане нещо, тя трябва да се примири с това. Какво означава била инат? Че е тъпа и й пука за нейното благо. Наистина не ти е толкова добра приятелка.
точно това е и моето мнение...въпреки че знае как стоят нещата между мен и него тя...ем как да го кажа...подмазва му се ..и аз нз..въпреки че е очевидно че той не и обръща никво внимание...а и като цяло заради нея пуснах темата...понеже на мен все пак ми пука за неяПървоначално написано от Ludwig
![]()
Тя е от типа момичета, които избиват комплекси, като "свалят" момчетата, които приятелките им харесват. Смисъл, за да покаже на всички, че е по-хубава от теб, по-яка, по-нз си каква. Няма смисъл да се съобразяваш с нейните чувства, точно в този случай.
май наистина е от този тип момичета въпреки че всички мислят мен за "по"..може и да ви се стори странно..в смисъл "ти и се правиш на приятелка а ся викаш че си по-яка от нея", но си е така..а и това няма никакво значение в момента. и май настина прекалено много се съобразявам с нея..много ти благодаря Ludwig...така да се каже "отвори ми очите" и наистина много ми помогнаПървоначално написано от Ludwig
Това ще бъде забавно..Първоначално написано от Chacho2
![]()
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Гони си щастието. Тя би направила същото. Приятелите са приятели във всички случаи освен бизнеса, войната и любовта. Във всеки от посочените случаи си гониш интересите(мисля че е разбираемо защо). Или поне би трябало.
В противен случай ще те мачкат много жестоко.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Как ще се почувстват? Зле!
Разбери дали приятелката ти е по-ценна от момчето, на което се кефиш.
А другия, който те харесва- какво ти дреме за него? Не ти е никакъв. Звучи гадно, ама нито е първия, нито последния, чиито чувства няма да споделяш.