- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да дойде с мен на почивка
Здравейте,не мога да си обясня следната ситуация-ще ходя с две приятелки до един курорт на морето за един ден, на разходка и каня приятеля си,но той твърдо отказва. Не мога да си обясня защо той категорично избягва приятелките ми, това не съм го забелязала само сега.
Щото не му се влиза в змиярника?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Некой път ми се ще да ти свирна един с длан и опако.Първоначално написано от valdesbg
Може момчето да няма пари или да събира финикийци за нещо, което си е намислил да купи/направи и да не ще излишни харчове.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аха.. и общо взето ще му е тъпо.Първоначално написано от fenkaaa
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Може да няма пари , може да не харесва и не разбира с приятелките ти. Може да не иска да е единственото момче. Единственият и сигурен начин,за да разбереш е да го питаш.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Може наистина да не иска да е единствено момче или да събира пари за нещо.Може просто да не му се ходи на курорт.Може по някаква причина да не му е приятно с приятелките ти.Най-добре питай него-просто го попитай,без да му се караш.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Първоначално написано от crowberry
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Или пък може да не иска да се изкушава...знае ли човек? Готини ли са приятелките ти? (;
Отказал ти веднъж, отказал ти втори път - спираш да питаш и отиваш да си правиш готиното. В крайна сметка той не е на 5 и се предполага, че знае какво иска, та щом веднъж е казал, че не иска, значи не иска.
Може и да иска да се отърве от теб по деликатен начин, да ти покаже, че всеки трябва да си има лично пространство - ти да си излизаш по женски, той да си излиза по мъжки. Не е длъжен да се мъкне с теб по всяко време и навсякъде, още по-малко и с приятелките ти.
Недей, излишни нерви ще саПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Пробвай с чувство за хумор.
Инак и аз не бих ходил с една тълпа момичета някъде.
Dr. Gregory House
Всички ще решат, че: Тhis is sooo gay!Първоначално написано от valdesbg
![]()
Според мен просто не му се ходи. За един ден на разходка из някой курорт и мен не ме блазни. За седмица примерно би си струвало разказрването.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Сисе, гейско би било точно да се разкарваш с една торба момичета. Щото който може, хваща си една под ръчичка и нататък историята гузно мълчи. Който не може се мотае около женските и плези език
Цялата ми идея простичко обяснена е че големите тълпи в които единия пол е сам са обречени. Ама много сте тънкообидни бре.![]()
Dr. Gregory House
А, не съм се обидила бе, Влади. XD Това пък откъде го реши?Първоначално написано от valdesbg
Така де, не беше ирония. Имаше един доста смотан от бившия ми клас, който само с момичета се мъкнеше, един приятел мъж нямаше и всички го имаха за гей. Не знам дали е бил, но определено като се зацелуваше по бузките с 5-6 момичета една след друга и им изслушваше козметика-фейловете мязаше баш на такъв.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
АСисе, не за теб става дума, спок.
Иначе такива индивиди ги има много hang-over е термина на аглисйки. На български май правилното е зяпачи.
Ама много се отклонихме от темата.
Dr. Gregory House
Не виждам защо го правиш на проблем.
На мен също понякога не ми се излиза с приятелите на моя.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Отиди и си изкарайте готино по женски.
Може да има и друга причина - вие да обичате да ходите на дискотека, а на него да му е тъпо да стои на масата, докато вие танцувате... или пък да иска да си спести харча, но да не ти казва, понеже ще си нарани егото. Има възможности![]()
Щом не иска...значи не иска... да ти имам и проблема !
Ако е единствено момче естествено,че няма да иска да дойде,но може и приятелките ти да не му са приятни и 3о да не му се дават пари![]()
Ако той не иска, викни ме мен. Още повече, ако съм единственото момче![]()