- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малки гърди
Знам. Моята гръдна обиколка е 119смПървоначално написано от bubblef93
И имам гръбначно изкривяване, благодарение на големите гърди...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Aз като съм виждал снимки на Sisi (до колкото знам Sh@dow-чо е късметлията) трябва всички момиченца да се стремят към такива цици.
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Големи гърди СЪКС.По-добре готино тяло и малки гърди.
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !
Аз пък имам 121 гръдна и не ми пречи xaaxМомче съм де xD
нe знам някой да е върнал момиче заради циците й: цицомани бол, а ако няма гърди обикновено има малко стегнато дупе - равновесие
btw скоро не е имало тема за размер на пениса *think*
Погледни тази статия >11 начина да увеличим визуално гърдите си : http://prittywomanstyle.blogspot.com/2010/06/11.html
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Гърдите ми не са големи,но нямам проблем с това, тъй като съм слаба и едни поооо-големи гърди биха изглеждали несъразмерно. Е вярно е ,понякога ми се иска да са една идея по-големи,но като се замисля,аз спортувам редовно иии не знам как бих се справла с тежесттаособено когато тичам.Харесвам се каквато съм!
maDamn
ти като спортуваш поне са само млечни жлези, а не лой ;дПървоначално написано от granger
Шприц по рождение!
Не разбирам какво толкова сте ги поискали тия големи цици...
Честно казано хич не е яко... аз имам гръбначно изкривяване от тях, хем дето гръдната ми не стига 100.
щото сме в България... а прословутата фраза на Вуте я знаешПървоначално написано от dream1707
![]()
Шприц по рождение!
[/quote]
![]()
Иначе, да ти кажа, хич не е хубаво да си с голеееми гърди. Гърба болиа и размер трудно се намира.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно