- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кои дрехи ни правят по - слаби ?
Моя близа приятелка е малко по-закръглена и поиска съвет от мен какви дрехи да носи за да изглежда по - слаба . Дали по-тъмните цветове или по-светлите карат човека да изглежда по слаб . Или това зависи от самата структора на човека ? Според вас ?![]()
истината боли но това не означава че лъжата лекува .
На първо място - по-тъмните дрехи и основно черното.
To infinity and beyond.
Много зависи от структура, от това в кои части точно е закръглена.. дай повече инфо.
Попринцип черни дрехи правят визуално по-слаб човека, който ги носи. Дрехи с вертикални ленти пък издължават![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Ем коремм и бедра .Първоначално написано от katericArofl
![]()
истината боли но това не означава че лъжата лекува .
Евентуално, ако иска може да носи стягащо бельо, защото то прикрива доста успешно именно тези части, които за нея са проблемни.
![]()
To infinity and beyond.
Ако се чувства достатъчно смела може да сложи цяла платформа, но не и ток !! Но да не се ограничава със 5 6 см.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Зависи от фигурата й, покажи й тази статия:
Стил според вида на тялото ти
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Зависи от фигурата на човека.
Препоръчвам ти да гледате предаването "Модни престъпления", могат да се видят интересни идеи там.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Това за тъмните дрехи си е вярно,но каквото и да говорим райета,цвеове-има ли си ги килограмите,никаква дреха не ги прикрива..."Твоята близка приятелка" вместо да си губи времето със стоене пред огладалото и да се надява дадена дреха да скрие бедрата и т.н да вземе да се стегне и да покаже воля.Това не го казвам с лош тон,но когато аз исках да отслабна това малко по-арогатно и настоятелно говорене ми помогна да покажа,че мога
Вертикалните черти надолу издължават фигурата ,високите обувки също,тъмните цветове ,черно най-вече.Не разчитайте на модните истории обаче ,спорта и правилното хранене на 1во място!
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Черните дрехи те правят малко по слаб, понеже сенките от закръглените части не личат чак толкова.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
всяка дреха стои по различен начин на различния човек, според мен това е подходящ http://woman.hotnews.bg/static/uploads/tinymce/Clipboard(12).jpg
Както вече споменаха черните дрехи създават илюзия и правят човек да изглежда по слаб..вертикални раета правят човек да изглежда по-висок .. хоризонтално раета-лош вариант за по-пълни хора .. тома е от мен![]()
: ))
"моя приятелка" вика.. кажи си, че е за тебе, кой те познава![]()
черните дрехи. хубаво е да се съчетава : широк панталон с по-тясна блуза или панталон по-тялото (ти си прецени дали можеш, ако си много едра няма да е красиво) с по-широка блуза.. широк панталон и широка блуза-по-добре не. по-големите дрехи те правят още по-едра.
Както вече споменаха-тъмни дрехи. Но това ще я направи САМО да изглежда по-слаба. Не да Е. Може сега да не осъзнава разликата, но ще я....след време. Затова кажи и спорт и хубава храна (без Макдоналдс), а през това време да се закрива с черно.![]()
Еми може да е за нейна приятелка, колкото и да не ви се вярва в 6 клас една фр се беше регнала точно по същия начин, че да пита нещо за „нейна фр„ (т.е мен). Така, че спрете с остроумничето...Първоначално написано от shupishup
Ако е с мн дебел корем кръсдтосани триъгълни ленти примерно прикриват.
Ако е с широки рамене и тесен ханш примерно разкроени поли, риза.
Колкото и да е пълна да не носи широки дрехи, защото ще изглежда още по дебела.
Изтърканите дънки помагат, да вземе тъмносини-сиви и по средата дето са поизтъркани.
Черното прави фигурата да изглежда по-малко едра. Както и вертикалните райета. Но важно е да се носи подходящ номер дрехи. Няма по-отвратителна гледка за мен да видя панталон/пола така впити в човек, че да изскачат какви ли не ''красоти'' и фигурата да изглежда още по-едра. И все пак - вместо търсенето на дрехи, които прикриват килограмите, нищо не е по-добро от това да смъкне излишните килограми с правилен режим на хранене и спорт![]()