.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Програма

Програма

От началото на учебната година ще започна да тренирам по следната програма :

понеделник : гърди и трицепс - кофи, флайс, лежанка, френско, лицеви с раница с 5 кг в нея

вторник : почивка

сряда : бицепс и гръб - набирания подхват, надхват и зад врат , 3 вида бицепсово сгъване с дъмбел .. За тяга ще почакам още 1-2 години

петък : корем и крака

събота и неделя почивка

Искам да ми кажете добра ли е и ако не е, какво да променя

П.П почти 15 годишен, 166 см, 55 кг, хранене 4-5 пъти дневно - наблягам на белтъчини и въглехидрати. Цел - покачване на мм и изобщо качване на кг

Моля без подигравателни мнения.

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Рамо?

Мега фен Аватара на ZipFail
    На фитнес ли ще я правиш тая тренировка, или вкъщи ?

Рамото мисля че се натоварва достатъчно от другите упражнения и няма да го тренирам допълнително, за да не претренирам .. Упражненията с дъмбели, флайса и лежанката ще ги правя в жалкото подобие на фитнес зала в училище .. Набиранията и кофите на лостове

Понеделник - Гърди и Бицепс
    Вторник - Почивка
    Сряда - Гръб и Трицепс
    Четвъртък - Почивка
    Петък - Трапец и Рамо
    Събота - Почивка
    Неделя - Крака и Корем

Тази мисля, че е добра, аз тренирам за сега по нея...

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от monster123
    Рамото мисля че се натоварва достатъчно от другите упражнения и няма да го тренирам допълнително, за да не претренирам .. Упражненията с дъмбели, флайса и лежанката ще ги правя в жалкото подобие на фитнес зала в училище .. Набиранията и кофите на лостове
    основни мускулни групи: крака, кръст, гръб, гърди, РАМЕНА!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Град
    село Горно надолнище

Re: Програма

Цитирай Първоначално написано от monster123
    От началото на учебната година ще започна да тренирам по следната програма :
    сряда : бицепс и гръб - набирания подхват, надхват и зад врат , 3 вида бицепсово сгъване с дъмбел .. За тяга ще почакам още 1-2 години
    аз за гърди правя 3-4 упражнения бе, кво си наблъскал тоя бицепс толкова ... той на 2 упражнения е готов, та да не кажа в 6 серии...
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Браточка то щом е "жалко подобие" надали ше станеш много як...Ако нямаш никаква физическа подготовка и толква те е страх от претоварване тренирай всеки ден по 1 група и 2 дена почивай демек понеделник до петък тренираш събота и неделя празни . (ако ти е важен корема го включваш заедно с краката).Ние ше ти кажем по 4-5 упражнения на група обаче 90% процента не ти вършат работа ако в залата няма уреди....

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins
    Браточка то щом е "жалко подобие" надали ше станеш много як...Ако нямаш никаква физическа подготовка и толква те е страх от претоварване тренирай всеки ден по 1 група и 2 дена почивай демек понеделник до петък тренираш събота и неделя празни . (ако ти е важен корема го включваш заедно с краката).Ние ше ти кажем по 4-5 упражнения на група обаче 90% процента не ти вършат работа ако в залата няма уреди....
    никви уреди!!! те са за жени ... скрипеца е изключение (и хоризонтални и вертикалния)
    свободни тежести и тва е!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

В залата в училище има щанга, лежанка и дъмбели ... А рамото щом казвате ще го включа но в кой ден ? И какви упражнения да правя ? Аз мисля че то участва в почти всички упражнения които ще правя ..

Е айде де... ;д Лег преса военната преса скрипеца стенда пек бека и пек дека....

Няма скрипец в училище ..

Мега фен Аватара на ZipFail
    Пък дъмбели щанга и лежанка са ти съвсем достатъчни за добра тренировка..

Tova иронично ли беше ?

И аз мисля че са достатъчни .. А програмата добре ли е ?

Град
    село Горно надолнище
    рамена и крака в един ден .... може да вкл и корем
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Значи рамото корема и краката в събота .. Някакви други забележки по програмата ? Мисля да преместя бицепса и гърба в четвъртък

A и да питам какви упражнения да правя за крака ?

Супер фен
    Има различни:клекове с щанга,легпреса,бедрено разгъване на машина и бедрено сгъване на същата.разните видове тяга също натоварват бедрата. За прасеца-повдигане на пръсти с щанга на раменете или с дъмбел в ръка,на калфмашина,на легпреса.

Мерси. Някой друг да даде мнение за програмата ? Смятам да преместя бицепса и гърба в четвъртък, а рамото краката и корема в събота

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си