.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Град
    Испания
    Както вече казах си следя овулацията и се пазим именно по това време. Но не мога да кажа с точност кога е било рисково и кога не :s Но след два теста знам, че бременност няма. Успях да си запиша час при частен гинеколог за понеделник.. Да видим тогава. Но за сега имам само болки, все едно ще ми дойде.. но в края на краищата не идва и това е :s

ωhατ gσes αrσuηd, cσmеs αrσuηd ...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от missEvance
    Както вече казах си следя овулацията и се пазим именно по това време. Но не мога да кажа с точност кога е било рисково и кога не :s Но след два теста знам, че бременност няма. Успях да си запиша час при частен гинеколог за понеделник.. Да видим тогава. Но за сега имам само болки, все едно ще ми дойде.. но в края на краищата не идва и това е :s
    И на мен ми се е случвало така да ми закъснява. В крайна сметка се оказа, че имам гинекологичен проблем и след лечение ми идва на 28-29 дни.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Хора аз имам същия проблем, закъснява ми с около седмица.. направих си 3 теста и трите бяха отрицателни, много съм притеснена не ми е закъснявало до сега..

Супер фен Аватара на cyclops
    Може да е от климата, жегите, стрес..редица фактори. Ако пропусне този месец и/или закъснее пак и другия отиди на гинеколог

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ако теста е направен 14 дни след рисковия полов акт, то резултата от тестовете е верен. Закъснението може да се дължи на много причини: стрес, климат, напрежение, антибиотици и т.н.

love_123
    Guest
    за сега моя цикъл закъснява с 3 дена но още не знам кога ще ми дойде

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си