.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Бременна?

Hybrid View

Бременна?

Здравейте.Приятелката ми беше в Гърция за един месец и се върна на 8 август..и тогава и дойде цикъла..от тогава правихме секс няколко пъти..но кондома не се е късал или изхлузвал и не е била в овулация когато сме го правили.. но в последните дни тя качи 2-3 кг и корема и стана по-голям и това ни кара да се притесняваме...по принцип цикъла трябва да й дойде утре но миналия месец и закъсня и й дойде на 8-ми вместо на 25-ти миналия месец..Моля да си изкажете мнението по въпроса и дали има някаква възможност да е цветна бременност?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ако е цветна, да си направи тест с първа сутрешна урина и за предпочитане да е друга марка. Може да вземе и два теста, пак различна марка.
    Да отиде при гинеколог задължително, дори тестовете да са отрицателни.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Не се е скъсал, не се е изхлузил..... бате, бащата на "детето" май не си ти а хлебозавода...
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Гърция - друг климат - както знаем промяната в климата води до промени в цикъла! Качила е 2,3 кг възможно е пак от смяната на климат и други фактори. Не смятам,че има повод за притеснение, но като искате да сте сигурни и спокойни-гинеколог. Може и тест, те отчитат цветната!
    maDamn

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от Dyany10000
    бате, бащата на "детето" май не си ти а хлебозавода...
    +1... наистина е възможно просто да си похапва повече от необходимото...
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Guest
    Ох, човеко, приятелката ти просто е напълняла!
    Корем се появявава чак в 5тия месец от бременността и след като не е имало гафове и не е била в овулация тогава за какво се притесняваш??

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Корем се появявава чак в 5тия месец от бременността и след като не е имало гафове и не е била в овулация тогава за какво се притесняваш??
    Просто се притеснихме понеже тя е на диета и не яде такива храни от който се качва а и през ден ходиме на фитнес аз си тренирам за мусколи а тя кардио и при диета и кардио незнам как може да качи 2-3 кг толкова бързо..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от UltraBlue
    Просто се притеснихме понеже тя е на диета и не яде такива храни от който се качва а и през ден ходиме на фитнес аз си тренирам за мусколи а тя кардио и при диета и кардио незнам как може да качи 2-3 кг толкова бързо..
    Може да е качила мускулна маса?
    Може и да е от това че скоро трябва да й дойде?
    Корем се подува при ПМС.

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Ох, ох, ох, ооохх.... хора, научете се да правите разлика м/у безопасен секс и рисков полов акт
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Може би не може да спазва диетата и си похапва тайно пържени картофки и хляб скришно от мен

Guest
    Ох, ох, ох, ооохх.... момичета, научете се да правите разлика м/у безопасен секс и рисков полов акт
    Това по какъв повод беше?

не ям пържени картофки ... а така ми се ядат .
    Хора дано пак съм се филмирала и вси4ко да е наред !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Buubka
    Филмирала си се.

Цитирай Първоначално написано от Buubka
    Филмирала си се.
    ДАЙ БОЖЕ !!

абсолютно!
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Guest
    Симптоми на бременност

- Подуване на корема:

При някои жени се появява усещане за увеличаване или подуване на корема, но обикновено през първото тримесечие от бременността се наблюдава съвсем минимално увеличаване на теглото на бъдещата майка. През този ранен период от бременността е съвсем нормално теглото на жената да се увеличава с около 0.450 кг на месец.
    0.450кг. на месец, не 2-3 килограма на седмица.
    И ви казах, че това с подуването на корема е просто ПМС.

Симптоми на бременност

- Подуване на корема:

При някои жени се появява усещане за увеличаване или подуване на корема, но обикновено през първото тримесечие от бременността се наблюдава съвсем минимално увеличаване на теглото на бъдещата майка. През този ранен период от бременността е съвсем нормално теглото на жената да се увеличава с около 0.450 кг на месец.
    0.450кг. на месец, не 2-3 килограма на седмица.
    И ви казах, че това с подуването на корема е просто ПМС.
    Благодаря ти

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Не се е скъсал, не се е изхлузил..... бате, бащата на "детето" май не си ти а хлебозавода...

убиии ме
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
    ▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂

Не е била в овулация, пазили сте се, презервативът не се е скъсал - мм, мисля, че ще е първата забременяла по такъв начин

Ха-ха, я стига сте се филмирали... Пък ако при бременност се качваха 2-3 кг още първата седмица, какво остава за 9-тия месец

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

ами просто и се е подул стомаха от това че ще и идва и все едно е качила 1,2 кила

Супер фен
    Град
    България
    Пич,ако роди момченце,кръстете го Иисус,а ако е момиче-Дева Мария

Абе,момко,ти нормален ли си,каква бременност+ Презерватива не се е изхлузил,не се е скъсал?Е какъв е проблема,това че е качила килца,може да се дължи на климата,и че е натрупала мускули!"Не й идва"-ами,аз като отидох на море,цикъла ми се промени,през лятото се промени-съвсем нормално е!Но за едно успокоение-тест и гинеколог! \/
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Ами надали щеше толкова барзо да напалнее, а и май не е имало гафове както казваш. Или просто е напалняла, или ти не си бащата
    One Day your life will flash before your eyes
    Make Sure it's worth watching!

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от bubblef93
    ами просто и се е подул стомаха от това че ще и идва и все едно е качила 1,2 кила
    Божеее, стомаха не се подува преди цикъл, а корема...разлика май някои хора грам не правят.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си