- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна?
Здравейте.Приятелката ми беше в Гърция за един месец и се върна на 8 август..и тогава и дойде цикъла..от тогава правихме секс няколко пъти..но кондома не се е късал или изхлузвал и не е била в овулация когато сме го правили.. но в последните дни тя качи 2-3 кг и корема и стана по-голям и това ни кара да се притесняваме...по принцип цикъла трябва да й дойде утре но миналия месец и закъсня и й дойде на 8-ми вместо на 25-ти миналия месец..Моля да си изкажете мнението по въпроса и дали има някаква възможност да е цветна бременност?![]()
Ако е цветна, да си направи тест с първа сутрешна урина и за предпочитане да е друга марка. Може да вземе и два теста, пак различна марка.
Да отиде при гинеколог задължително, дори тестовете да са отрицателни.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не се е скъсал, не се е изхлузил..... бате, бащата на "детето" май не си ти а хлебозавода...
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Гърция - друг климат - както знаем промяната в климата води до промени в цикъла! Качила е 2,3 кг възможно е пак от смяната на климат и други фактори. Не смятам,че има повод за притеснение, но като искате да сте сигурни и спокойни-гинеколог. Може и тест, те отчитат цветната!
maDamn
+1... наистина е възможно просто да си похапва повече от необходимото...Първоначално написано от Dyany10000
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Ох, човеко, приятелката ти просто е напълняла!
Корем се появявава чак в 5тия месец от бременността и след като не е имало гафове и не е била в овулация тогава за какво се притесняваш??![]()
Може да е качила мускулна маса?Първоначално написано от UltraBlue
Може и да е от това че скоро трябва да й дойде?
Корем се подува при ПМС.
Ох, ох, ох, ооохх.... хора, научете се да правите разлика м/у безопасен секс и рисков полов акт![]()
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Това по какъв повод беше?Първоначално написано от Dyany10000
Филмирала си се.Първоначално написано от Buubka
абсолютно!Първоначално написано от theeye770
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
0.450кг. на месец, не 2-3 килограма на седмица.Симптоми на бременност
- Подуване на корема:
При някои жени се появява усещане за увеличаване или подуване на корема, но обикновено през първото тримесечие от бременността се наблюдава съвсем минимално увеличаване на теглото на бъдещата майка. През този ранен период от бременността е съвсем нормално теглото на жената да се увеличава с около 0.450 кг на месец.
И ви казах, че това с подуването на корема е просто ПМС.
Първоначално написано от Dyany10000
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
убиии ме
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
Не е била в овулация, пазили сте се, презервативът не се е скъсал - мм, мисля, че ще е първата забременяла по такъв начин![]()
Ха-ха, я стига сте се филмирали... Пък ако при бременност се качваха 2-3 кг още първата седмица, какво остава за 9-тия месец![]()
Пич,ако роди момченце,кръстете го Иисус,а ако е момиче-Дева Мария![]()
Абе,момко,ти нормален ли си,каква бременност+![]()
![]()
Презерватива не се е изхлузил,не се е скъсал?Е какъв е проблема,това че е качила килца,може да се дължи на климата,и че е натрупала мускули!"Не й идва"-ами,аз като отидох на море,цикъла ми се промени,през лятото се промени-съвсем нормално е!Но за едно успокоение-тест и гинеколог!
\
/
![]()
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Ами надали щеше толкова барзо да напалнее, а и май не е имало гафове както казваш. Или просто е напалняла, или ти не си бащата![]()
One Day your life will flash before your eyes
Make Sure it's worth watching!
Божеее, стомаха не се подува преди цикъл, а корема...разлика май някои хора грам не правят.Първоначално написано от bubblef93
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!