.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Помощ!...:(

Град
    кАсПиЧаН

Помощ!...:(

Здравейте , та от известно време харесвам едно момче, да го наречем ''б'' (няма нищо общо с името ама айде) .Проблемът обаче е че не го познавам !..Бих помолила хора , които познавам да ме запознаят с него , но пък наскоро се скарах с едната от двете си приятелки които го познават , а когато съм скарана с нея едва ли ще мога да се видя с другата (с която сме мн добри фр) защото те са малко като комплект двете!..Само не ми предлагайте да се сдобря с нея , защото ще е много тупо , особено след като аз бях права .( и не съм единствената , която го твърди)..Моля ви - дайте ми някоя идея!..

ем... има ли желание, има и начин.. се треа има неква алтернатива
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Град
    кАсПиЧаН
    прав си - еми ще видим , пък каквото стане - стане ...(ако нещо въобще стане де!)..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Има толкова много варианти да се запознаеш с него,това приятелките ти да те запзнаят е само един от тях

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Щом с другата сте много добри приятели - можете да си излизате. Но както и да е. Като не искаш да се сдобряваш с нея - недей. Намери друг начин да се запознаеш с него. Или може като се засичате някъде да му кажеш "Здравей",знам ли ? Помисли и все ще си измислиш нещо.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    кАсПиЧаН
    еми ние всъщност заради това момиче се скарахме и защото те двете и по-скоро тя (моми4ето с което съм скарана) започнаха да не ми звънят откакто се преместисме в разл училища след 7 клас (сега бях . ама както и да - все ще се измисли нещо , а като знам аз какви ги мисля - ще е нещо супер шантаво и вероятно болезнено!...

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ти неква пикла ли си, к'во?! я се взимай в ръце! накрая съм сигурна, че би се извинила само и само да те запонаят с момчето и изобщо не ти пука нито за едната ти "приятелка" нито за другата!
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на fenkaaa
    И за какво трябва някой да те запознава с него.. предприеми сама нещо

Град
    кАсПиЧаН
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    ти неква пикла ли си, к'во?! я се взимай в ръце! накрая съм сигурна, че би се извинила само и само да те запонаят с момчето и изобщо не ти пука нито за едната ти "приятелка" нито за другата!

далеч не бих се извинила !..а и мога да ти кажа , че много повече ми пука за тях отколкото за момчето , а дори и да беше обратното пак нямаше за какво да се извинявам на момичето , защото те предадоха мен , а не аз тях!... ..така че не ми се карай преди да знаеш цялото положение какво е !..

а бтв фенкааа :знаеш ли какво - ще опитам пък каквото стане , благодаря!..

Ако мислиш, че това момиче, с което си скарана, ти е приятелка, по-добре се сдобри с нея, без значение кой е виновен.
    А относно момчето - наистина не е нужно някой друг да те запознава с него. Тук има идеи как да го заговориш: Как да започнем разговор
    Успех! : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от laughey

далеч не бих се извинила !..а и мога да ти кажа , че много повече ми пука за тях отколкото за момчето , а дори и да беше обратното пак нямаше за какво да се извинявам на момичето , защото те предадоха мен , а не аз тях!... ..така че не ми се карай преди да знаеш цялото положение какво е !..

самият факт, че сравняваш някого, за когото не знаеш нищо, с приятелките си говори сам по себе си. моето мнение е, че ако държеше на тях до сега щеше да си забрвила всичко. за момчето - не му завиждам с теб, ако изобщо стане нещо.

само за инфо - на колко си?
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Град
    кАсПиЧаН
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Ако мислиш, че това момиче, с което си скарана, ти е приятелка, по-добре се сдобри с нея, без значение кой е виновен.
    А относно момчето - наистина не е нужно някой друг да те запознава с него. Тук има идеи как да го заговориш: Как да започнем разговор
    Успех! : )
    благодаря ти !.... а относно до сдобряването ще видим !.. а то всъщност целия проблем с запознанството беше че когато видя някой които харесвам има опастност да се задавя със собствения си език!..

Град
    кАсПиЧаН

самият факт, че сравняваш някого, за когото не знаеш нищо, с приятелките си говори сам по себе си. моето мнение е, че ако държеше на тях до сега щеше да си забрвила всичко. за момчето - не му завиждам с теб, ако изобщо стане нещо.

само за инфо - на колко си?
    има ли значение ? (не не съм няква 10 -годишна)

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    отиваш и се запознаваш с него,какво толкова ...
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Пък толкова ако те е срам директно да отидеш при него и да се запознаете, намери го и му пиши във фейсбук примерно, и следващият път като го видиш поне едно здрасти ще ти каже..

Защо чакаш някой да те запознае с него?Поеми контрола в свои ръце,бъди смела...Не чакай той да дойде,защото можеш да си изпуснеш шанса

като не казваш само повече ме забавляваш

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    еми какво толкова и аз съм в същото положение обаче не ме е срам , просто съм на 300 километра от него , но като си се прибера и го видя веднага го хващам да се запознаем!...

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    има ли значение ? (не не съм няква 10 -годишна)
    Да не си на 11?
    11>10

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си