- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приятелки
Здравейте.Преди години открих момиче което мислех за наи-добрата си приятелка до сега
.Ние си сменихме училището си, но после отидохме заедно в новото.Обаче там ни разделиха в различни класове.В моят клас има едно момиче с което стоя на един чин.Така се запозна и момичето с моята приятелка.По лагери ходехме трите заедно, но те винаги ми праваха номера и се държаха гадно.След края на учебната година приятелката ми отиде за ваканцията в друг град.През това време аз се виждах с момичето което стои до мен.И така докато преди 3 дена не се върна моята приятелка.Те отдавна бяха казали, че са наи-добри приятелки, но аз не вярвах.Когато моята приятелка се върна трите излязохме на розходка но те не спряха да ми се подиграват и да ми правят гадни номера.Скоро в едно писмо написах цялата истина за това как се чувствам и го дадох на моята приятелка.А сега страшно съжаляжам и и написах СМС да забрави прочетеното, но в отговор ми отговори другото момиче.Искам да и се извиня но тя не ми дига на телефона и тн. Съвет?
Нямаш ли грам достойнство и уважение,че след всичкото,което са ти направили - да им се извиняваш. Я,спри да се занимаваш с тях. Не ти трябват подобни "приятели"..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
съгласна. щом се държат по такъв начин с теб за какво са ти? я смело напред имаш толкова много време и ще откриеш истински приятели, не жалки подобия![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Искаш ДА ИМ СЕ ИЗВИНЯВАШ?!Те трябва да се извиняват на теб!Браво, че си написала писмото!Сега тея двете ги махаш и си намираш истински приятели.Тея щом са те изоставили ми е ясно колко много са те ценили.Не се занимавай с такива, повярвай ми минала съм по същия път през периода 1-4 клас.После отидох в ново, елитно училище.Намерих си много приятели и най-важното, знам че не биха направили такова нещо.
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!