- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обръкана съм
От седмица ходя с едно момче , което може би 3-4 месеца ме молеше да излезна но аз - не та нетъй като съм прекалено срамежлива
Всичко е перфектно , но там е върпоса че аз съм влюбена в "бившият ми приятел" . Това момче с коет съм сега е просто мечта , може би всичко което съм искала някога от някой но явно не от негоМил е , постоянно ми прави комплименти , държи се джентълменски , кара си ме до нас , постоянно ми пише SMS и т.н. но аз не се чувствам много добре с него , не за друго а просто мисля за другият
![]()
Не искам да лъжа момчето и много се надявам да се привържа към него , все пак от колко малко време ходим .
Какво да направя според вас ?! Да го оставя ли или да изчакам малко да видя дали ще се забравя другият![]()
тегли си ножа
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
еми според мен е добре да останеш за малко сама , за да можеш да си изясниш чувствата и да решиш какво да правиш , а пък този новия ако наистина те харесва толкова мн колкото ти казваш ще те разбере!...![]()
Имах същият проблем преди година.След като приключих една връзка(момчето замина за чужбина) дълго време бях емоционално затворена по отношение на момчетата.Но тогава срещнах сегашния ми приятел и бившия вече остана само като хубав спомен,а не болезнена рана..Съветвам те да му дадеш малко време.Ако е писано то да е момчето,което да те излекува от бившия,всичко ще се нареди![]()
Благодаря много за съвета . Точно така мисля да постъпя и да вида как ще се развият нещата нататъкПървоначално написано от Julliee
![]()
laughey - Ох ако остана сама , че потъна в някаква депресия и пак ще мисля за него, според мен ще му дам шанс може да стане нещо или поне да го забравя![]()
xPafx - като чета кво ми пишеш и от това ми идва да си тегля ножа![]()
абе в краина сметка виж и кой теб те харесва че да не стане така че да се върнеш при бившия и той да е с друга ,, о и бтв- не сум имала намерение да пиша нещо , дето може да те направи емо!...![]()
хаха не просто аз леко си имам няква такава депресия .... спокойнооПървоначално написано от laughey
![]()
Ами той по скоро не ми е бивш .... с него правихме само секс но аз се влюбих в него ...и там е проблема че ако искам да се върна при него .... ще е само за секса
Продължи да се е*беш с "бившия" ти и недей занимава свястното момче.Направи услуга и на двама ви и се разделете.Явно си малка още на акъл, не го заслужаваш![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Аз с бившият ми съм прекатила абсолютно всичко преди месециПървоначално написано от BlindedAngel
![]()
Просто все още го искам и мисля за него , обсебил ме е и мисля че това момче може да ми помогне да се го забравя и да се влюбя в него и да имаме сериозна връзка![]()
сори, ама момчето не ти е парцал! не можеш да го използваш така! ами ако с месеци продължаваш да се надяваш на бившия и к'во - ще последва темичка "ох как да му кажа, че се надявах на него ама то не стана".. мисли не само за себе си!Първоначално написано от coolgirl556
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Първоначално написано от xPafx
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата:Остави тва момче докато е още рано защото после и на двамата ще ви е гадно![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
Може пък и да ви потръгнат нещата с новото момче, поостани с него ... Пък и ти казваш, че си вече всичко си приключила с бившия, така че, и да искаш да си с него едва ли ще стане.. Освен това сте заедно само от седмица с новият ..
И заглавието ти е обръкано.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
объркана си верно е, живота е тъп нали ?
имам решение: тегли си ножа ( както вече казаха)
Толкова фейл има в тая тема,че...................
Не стига,че си зле с обвързванията,а и нараняваш хората около теб. Такива като теб трябва да останат сами за известно време,че ако аз бях на мястото на новия,АЗ сам щях да ти тегля ножа...![]()
Не знам на колко си,ама това държание тип "Трябва да ги сменям като носни кърпички" е тъпо,недорасло и,с една дума,присъщо на 11-13 годишните.
Чакай малко кой каза че ги смяням като носни кърпичкиПървоначално написано от jeezloxxy
От началото на годината съм си нямала приятелОсвен това момче в което още съм влюбена. Просто искам да започна едно ново начало
Дано някой ден не попаднете в моето положение тъй като не е толкова лесно , говоря за депресията в което съмне че има значение това
![]()
и не на 17 години съм
Остави момчето,с което си сега. Не го наранявай по този начин.
бях в същата ситуация преди месеци ... дай му шанс с времето ще се привържеш много към него (nod)