.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Предложете!

Моля ви предложете някакво много яко любовно пожелание за рд

виж в гугъл. чал.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Преди да ти измисля някое, ще ти кажа, че не е толкова важно какво точно ще пожелаеш на човека, когото обичаш, по-важно е да го пожелаеш от сърце и с чувство
    "Честит рожден ден, мило/мечо/слънце. Пожелавам ти много здраве, любов, бурни нощи..също така ти пожелавам себе си, за да ти помогна в сбъдването на предходните пожелания"
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от xPafx
    виж в гугъл. чал.
    да слуша

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Бичъм тъ.............

Повече от фен Аватара на Audiophile
    В интернет е пълно с лигави любовни пожелания..
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от jeezloxxy
    Бичъм тъ МА КИФЛОУ.............
    Fix'd.

Голям фен Аватара на FantaMen
    Ако си момиче не мисля че на някое момче би направило огромно впечатление любовно пожелание за рожден ден.?Дори да е романтик като мен... :P Ако си момче (ника ти определено е женски ) казаха ти по горе ... Google знае всичко Незнам за пожелание но подаръка е прекалено лесен Стая в някое яко хотелче и ще е най-незабравимият рожден ден
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    Преди да ти измисля някое, ще ти кажа, че не е толкова важно какво точно ще пожелаеш на човека, когото обичаш, по-важно е да го пожелаеш от сърце и с чувство
    "Честит рожден ден, мило/мечо/слънце. Пожелавам ти много здраве, любов, бурни нощи..също така ти пожелавам себе си, за да ти помогна в сбъдването на предходните пожелания"
    Съгласен съм с glezan4e. Не е важно толкова много какво е пожеланието, важното е да е от сърце

Повече от фен Аватара на Cellmate
    "Не съм бременна и нямам намерение да се женим! Обичам те, но няма да те преследвам вечно! Желая ти да имаш още много след мен!"

Това кажат ли ми, се разстапям.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Лично на мен това много ми харесва:

Ще трябва ли, тъй както е прието, да честитя рождения ти ден, когато блика просто от сърцето по-друго пожелание във мен. По своему ще те здрависа всеки, но само милата ще зашепти: Бъди това, което си навеки. Бъди това, КОЕТО СИ САМИЯТ ТИ!!!

Май ще го пожелая на моето момче,е малко ще го поокрася накрая

Супер фен Аватара на LeprikonA
    да сте чували за гугъл?!
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Лично на мен това много ми харесва:

Ще трябва ли, тъй както е прието, да честитя рождения ти ден, когато блика просто от сърцето по-друго пожелание във мен. По своему ще те здрависа всеки, но само милата ще зашепти: Бъди това, което си навеки. Бъди това, КОЕТО СИ САМИЯТ ТИ!!!

Май ще го пожелая на моето момче,е малко ще го поокрася накрая
    това е хубаво иначе си има гугъл потърси преди да питаш
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Супер фен Аватара на elysunny
    чичко гугъл знае всичко

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Защо първо не попиташ чичо Google?
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

ами защото там всички са банални и тъпи за тва ви помолих за по свежи предложения а не все едни и същи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си