- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Предложете!
Моля ви предложете някакво много яко любовно пожелание за рд![]()
виж в гугъл. чал.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Преди да ти измисля някое, ще ти кажа, че не е толкова важно какво точно ще пожелаеш на човека, когото обичаш, по-важно е да го пожелаеш от сърце и с чувство![]()
"Честит рожден ден, мило/мечо/слънце. Пожелавам ти много здраве, любов, бурни нощи..също така ти пожелавам себе си, за да ти помогна в сбъдването на предходните пожелания"
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
В интернет е пълно с лигави любовни пожелания..
Ако си момиче не мисля че на някое момче би направило огромно впечатление любовно пожелание за рожден ден.?Дори да е романтик като мен... :P Ако си момче (ника ти определено е женски) казаха ти по горе ... Google знае всичко
Незнам за пожелание но подаръка е прекалено лесен
Стая в някое яко хотелче и ще е най-незабравимият рожден ден
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
"Не съм бременна и нямам намерение да се женим! Обичам те, но няма да те преследвам вечно! Желая ти да имаш още много след мен!"
Това кажат ли ми, се разстапям.
Лично на мен това много ми харесва:
Ще трябва ли, тъй както е прието, да честитя рождения ти ден, когато блика просто от сърцето по-друго пожелание във мен. По своему ще те здрависа всеки, но само милата ще зашепти: Бъди това, което си навеки. Бъди това, КОЕТО СИ САМИЯТ ТИ!!!
Май ще го пожелая на моето момче,е малко ще го поокрася накрая![]()
да сте чували за гугъл?!
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
това е хубаво иначе си има гугъл потърси преди да питашПървоначално написано от fenkaaa
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Защо първо не попиташ чичо Google?![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
ами защото там всички са банални и тъпи за тва ви помолих за по свежи предложения а не все едни и същи![]()