.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Връзка от разстояние

Според вас съществува ли връзка от разстояние? Сега ще бъда 12 клас а гаджето ми 8 ( не ме критикувайте за възрастта, защото не ми пука какво мислите за това ) и ходим има няма 8 месеца и се питам дали е възможно да се поддържа връзка след като замина да уча след 12 клас ? Да обичаме се много, но разстоянието може ли да убие истински чувства ? Как мислите...

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Очи, които не се виждат, бързо се забравят.

Ducky wenii Maimunchoo

Re: Връзка от разстояние

Цитирай Първоначално написано от Freakylol
    Според вас съществува ли връзка от разстояние? Сега ще бъда 12 клас а гаджето ми 8 ( не ме критикувайте за възрастта, защото не ми пука какво мислите за това ) и ходим има няма 8 месеца и се питам дали е възможно да се поддържа връзка след като замина да уча след 12 клас ? Да обичаме се много, но разстоянието може ли да убие истински чувства ? Как мислите...
    , ами по принцип е възможно и чувствата да се запазят.
    Трябва да си вярвате много. Наистина много. И да сте честни един към друг.
    Аз лично трудно бих понесла такава връзка. Постоянно в главата ми да е - той къде е сега, какво прави, с кого е, ако направи нещо как ще разбера; По принцип съм и ревнива, ии просто такава връзка я отписвам.

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Връзка от разстояние за повече от половин година за мен няма смисъл.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Цитирай Първоначално написано от Anja

+1
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
    ▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂

Супер фен Аватара на elysunny
    връзка от разстояние има смисъл само когато е за малък период от време
    пък и нов град, ново гадже

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Цитирай Първоначално написано от wankata7

+1
    Като не сте минали през това, не говорете по-добре. Така де, ако са истински чувствата няма да се забравите, но ако сте заедно трябва да се виждате периодично, иначе не знам... Ако ти си в чужбина, а тя тук нещата могат да се получат, ако се върнеш след известно време ... Може би, не знам, все пак от вас зависи.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Има една година докато заминеш. А и още не си приет, нали? Мисълта ми е, че е рано да се замисляш за това.
    Иначе според мен няма смисъл, защото там ще се запознаеш с нови хора, нова компания и мислиш ли, че докато те се забавляват навън на теб ще ти е интересно да си пишеш с гаджето? Просто аз не виждам защо хората така се измъчват с тези връзки. Но пак ти напомням до другата есен много неща могат да се променят - чувствата ви, твоето виждане за нещата.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    Точно.
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Пуснете още една тема, тая търсачка не е за красота..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Е не ще се виждаме .. през ваканциите .. почивните дни.. или когато нямам изпити ще се прибирам и ще се виждаме няма да е е така 1 път в годината. При всяка възможност да се прибера ще се виждаме ..

Съгласна съм с ThePowerOfLove - до тогава има още много време, рано е да го мислиш. По-добре се съсредоточи върху изпитите и матурите, пък другото ще го измислите на момента.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Без да съм чел какво е писано до сега ти казвам - НЕ ! Не се и опитвай, ще си вгорчиш живота, а след 12 клас започват супер яките ти години. Точно тогава ще е най-грешния момент да се асоциализираш защото лафиш с приятелката ти я по телефона я по скайпа ами не се размотаваш с колегите си. Гледай напред, живота не е само радост, има и тъга

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Да. Като цяло съм си против такива връзки. "Невиждани очите се забравят". Пък и на двамата ще ви е наистина трудно. И накрая просто сами ще се откажете и ще си продължите живота по отделно.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    +1 Абсулютно съм съгласен
    ESL !!!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Човек, който не го е преживял, няма от къде да знае има ли смисъл, няма ли. И наистина малко се разрови в търсачката, точно предната тема, в която писах, беше за връзка от разстояние.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Според мен е възможна! Но трябва да вярвате един на друг много! Аз съм в подобна ситуация вече 8 месеца. Вярно понякога се съмняваме кой е честен кои не, но въпреки това чувствата са Hи запазени, дори и 2мата да се ревнуваме!

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от pandiflysche
    Според мен е възможна! Но трябва да вярвате един на друг много! Аз съм в подобна ситуация вече 8 месеца. Вярно понякога се съмняваме кой е честен кои не, но въпреки това чувствата са Hи запазени, дори и 2мата да се ревнуваме!
    точно!! :P
    awerw

5 месеца поддържах връзка от разстояние.От опит ти казвам-не си струва.Откажи се.Единият все ще се измори да чака и тогава ще започнат сцените.По-добре приключи нещата сега

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    такова нещо като връзка от разстояние няма.... ...това е мое мнение , но все-пак ти трябва да вземеш решението , така че успех!...

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    пишете си, сваляйте се по нета. Нищо не пречи да сте гаджета, правете каквото можете, за да се виждате понякога. Нищо не губите, ако не пробвате. Отдели малка сума, за да я посетиш някой път (или повече пъти). Не сте първите в такава ситуация, обичайте се и се пуснете по течението. Ако стане, ок, ако не, няма да съжалавате за опита.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Мега фен Аватара на Hilary_
    Има смисъл само ако е временно ..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Julliee
    5 месеца поддържах връзка от разстояние.От опит ти казвам-не си струва.Откажи се.Единият все ще се измори да чака и тогава ще започнат сцените.По-добре приключи нещата сега
    Това е напълно вярно
    Аз също поддържах 5-6 месеца подобна връзка и в един момент просто ми писна и си казах, че не мога да продължавам така. Ако е за малък период от време и разстоянието между вас не е много - може и да ви се получи, но като цяло тия връзки са адски натоварващи и трудни. И веднъж седмично да се виждате пак е гадно, защото... абе не знам, различно е. Едно е да знаеш че е близо и може да го/я видиш по всяко време, когато пожелаеш, друго е да ти се иска да сте заедно, но да знаеш че няма как, защото е на майната си... А и писането по скайп и разговорите по телефона те задоволяват само в началото - после идва момент, в който усещаш, че искаш нещо повече, нещо, което ти липсва... Пък и другите са прави - ще си в нов град, с нови хора, едва ли ще ти се занимава с чатене, когато всички останали те викат да се забавляваш. Не знам, рано е още да го мислиш, но ако все пак се навиете на такава връзка да знаете че трябва да се заредите с адски много търпение
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Има една година докато заминеш. А и още не си приет, нали? Мисълта ми е, че е рано да се замисляш за това.
    Иначе според мен няма смисъл, защото там ще се запознаеш с нови хора, нова компания и мислиш ли, че докато те се забавляват навън на теб ще ти е интересно да си пишеш с гаджето? Просто аз не виждам защо хората така се измъчват с тези връзки. Но пак ти напомням до другата есен много неща могат да се променят - чувствата ви, твоето виждане за нещата.
    Съгласна съм,но си зависи от самите вас и доколко връзката е сериозна.И все пак,аз съм на мнение,че такива връзки се разпадат рано или късно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си