.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

не съм сигурна

здравейте искам да ви попитам какво да направя, за да разбера дали съм бременна . Преди около 2 седмици го направих за 1ви път без кондом сега корема ми е подут или така си втълпих и ходя много често до тоалетна . В момента съм много притеснена скоро трябва да ми дойде, но ако не ми ще се побъркам още толко.....

Супер фен Аватара на LeprikonA
    за к'во подяволите ти беше да го правиш БЕЗ ДА СЕ ПАЗИШ !!!!
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Кажи колко продължава МЦ, кога е овулацията ти и прецени дали си била в овулация по време на рисковия полов акт. А след две седмици вече можеш да направиш и тест за бременност.

Ducky wenii Maimunchoo

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Той в теб ли свърши?

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Казваш дата на рисков полов акт,продължителност на МЦ (например 28 дена),продължителност на кръвотечението и дата на последната менструация!Така ще изчислим овулацията(единствените възможни дни за зачеване). +Това тест за бременност с първа сутрешна урина! И от тук нататък използвайте презерватив! За хапче вече е късно.

тои каза че не е свършил в мен но не знам

ThisIsMe ии искам да ви попитам къде мога да го направя това ?

Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от vilenceto14
    тои каза че не е свършил в мен но не знам

ThisIsMe ии искам да ви попитам къде мога да го направя това ?
    А ти не можа да разбереш дали е свършил в теб, или не

Напиши ги тук...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

аа да ии забравих нещо много важно 2-3 дена след като го направихме ми дойде ...

Дори да не е еякулирал в теб,ако си била в овулация има възможност да заченеш.Овулацията можеш да изчислиш от тук- http://www.surecheck.info/clogin.php
    А теста за бременност купуваш от аптеката!

Град
    аа да ии забравих нещо много важно 2-3 дена след като го направихме ми дойде ...
    ООООООООООООООООО, БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ....мом иче, не си бременна. Това трябваше още в първия пост да го напишеш!

този тест където ми пратиха ми показва че дните в който съм в цикъл съм в овулация ???

Град
    този тест където ми пратиха ми показва че дните в който съм в цикъл съм в овулация ???
    Става весело Колко дни те месечния цикъл?

колко трае или през колко дни е ? :д

Banned Мега фен
    колко трае или през колко дни е ? :д
    през колко дни е.. т.е. по принцип 28 средно ти е месечния цикъл, а самата менструация (кръвотечението) ти е от 3 до 5/6 дена.. ако греша някой да ме поправи..

Кажи ми нужните данни,за да изчислим овулацията! Някакви изменения имаше ли в последната менструация? По-слабо или бледорозово течение?

Супер фен Аватара на Shia
    Няма как да ти се подуе корема 2седмици след евентуално забременяване,нямаш оформен плод,че да се подуеш.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Няма как да ти се подуе корема 2седмици след евентуално забременяване,нямаш оформен плод,че да се подуеш.
    На мен ми се подува корема преди цикъл

Защо по дяволите правите секс
    без дори да имате мааалко знание за тази тема!
    След като знаеш, че след това ще напълниш кащичките от страх използвай презерватив !!!

ами незнам ама то май е почти месец тогава може ли да се подуе корема при евентуалмо забременяване ?

Град
    ами незнам ама то май е почти месец тогава може ли да се подуе корема при евентуалмо забременяване ?
    Ох бе, момиче...ти на колко години си?

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Стига сте се занимавали с глупости, тя каза, че след това й е дошло. До авторката - моля те и теб, и всички твои толкова необразовани връстнички (чак ме е срам да го кажа, понеже сигурно си на моите години) - преди да правиш секс и то БЕЗ презерватив, поне се образовай. Най-горе на раздела има ВАЖНИ теми...

Ducky wenii Maimunchoo

Ейй.. ако това 14 на никнейма ти са годините не знам..
    Как за бога ще ти се подуе корема за 2 седмице, помисли малко!
    От цикъла е възможно. Вземи си купи един тест и мирясай!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Нали ти е дошло бее! Кво се вкарваш! пускате тъпи теми! Като гледам и колко си запозната със сексуалната култура ми се реве!
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    за к'во подяволите ти беше да го правиш БЕЗ ДА СЕ ПАЗИШ !!!!
    защото иска да разбере какво ще я посъветваме ние!

и аз така си мислех като забременях че веднаха почваш с честото ходене до тоалетна и такива разни ракообразни ....ама от много притеснения няма да ти дойде на време...от мене да го знаеш...и не се филмирай....направи един тест за сигурност ама според мен просто си си втълпила и това е!гуд лак!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ейййййй точно в предната тема написах,че в училище трябва да ви направят по един час,в който да говорите за тези неща,а не тук всеки ден да пускате такива теми !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си