- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- не съм сигурна
здравейте искам да ви попитам какво да направя, за да разбера дали съм бременна . Преди около 2 седмици го направих за 1ви път без кондом сега корема ми е подут или така си втълпих и ходя много често до тоалетна . В момента съм много притеснена скоро трябва да ми дойде, но ако не ми ще се побъркам още толко.....
за к'во подяволите ти беше да го правиш БЕЗ ДА СЕ ПАЗИШ !!!!
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Той в теб ли свърши?
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Казваш дата на рисков полов акт,продължителност на МЦ (например 28 дена),продължителност на кръвотечението и дата на последната менструация!Така ще изчислим овулацията(единствените възможни дни за зачеване). +Това тест за бременност с първа сутрешна урина! И от тук нататък използвайте презерватив! За хапче вече е късно.
тои каза че не е свършил в мен но не знам
ThisIsMe ии искам да ви попитам къде мога да го направя това ?
А ти не можа да разбереш дали е свършил в теб, или неПървоначално написано от vilenceto14
![]()
Напиши ги тук...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
аа да ии забравих нещо много важно 2-3 дена след като го направихме ми дойде ...
Дори да не е еякулирал в теб,ако си била в овулация има възможност да заченеш.Овулацията можеш да изчислиш от тук- http://www.surecheck.info/clogin.php
А теста за бременност купуваш от аптеката!
ООООООООООООООООО, БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ....мом иче, не си бременна. Това трябваше още в първия пост да го напишеш!Първоначално написано от vilenceto14
![]()
![]()
този тест където ми пратиха ми показва че дните в който съм в цикъл съм в овулация ???
Първоначално написано от vilenceto14
![]()
Става весело
Колко дни те месечния цикъл?
колко трае или през колко дни е ? :д
през колко дни е.. т.е. по принцип 28 средно ти е месечния цикъл, а самата менструация (кръвотечението) ти е от 3 до 5/6 дена.. ако греша някой да ме поправи..Първоначално написано от vilenceto14
![]()
Няма как да ти се подуе корема 2седмици след евентуално забременяване,нямаш оформен плод,че да се подуеш.
На мен ми се подува корема преди цикълПървоначално написано от Shia
![]()
Първоначално написано от vilenceto14
![]()
![]()
![]()
Защо по дяволите правите секс
без дори да имате мааалко знание за тази тема!
След като знаеш, че след това ще напълниш кащичките от страх използвай презерватив !!!
ами незнам ама то май е почти месец тогава може ли да се подуе корема при евентуалмо забременяване ?
Ох бе, момиче...ти на колко години си?Първоначално написано от vilenceto14
Стига сте се занимавали с глупости, тя каза, че след това й е дошло. До авторката - моля те и теб, и всички твои толкова необразовани връстнички (чак ме е срам да го кажа, понеже сигурно си на моите години) - преди да правиш секс и то БЕЗ презерватив, поне се образовай. Най-горе на раздела има ВАЖНИ теми...![]()
Ейй.. ако това 14 на никнейма ти са годините не знам..
Как за бога ще ти се подуе корема за 2 седмице, помисли малко!
От цикъла е възможно. Вземи си купи един тест и мирясай!
Нали ти е дошло бее! Кво се вкарваш!пускате тъпи теми! Като гледам и колко си запозната със сексуалната култура ми се реве!
![]()
maDamn
защото иска да разбере какво ще я посъветваме ние!Първоначално написано от LeprikonA
![]()
и аз така си мислех като забременях че веднаха почваш с честото ходене до тоалетна и такива разни ракообразни ....ама от много притеснения няма да ти дойде на време...от мене да го знаеш...и не се филмирай....направи един тест за сигурност ама според мен просто си си втълпила и това е!гуд лак!