- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- не съм сигурна
НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО "АЗ СЪМ ЕВЕНТУАЛНО БРЕМЕННА"!!!!!Първоначално написано от vilenceto14
Корем се подува най-рано в 5ия месец, когато има оформен ПЛОД! БЕБЕ!
За какъв у*й го правиш без кондом, като ти дори менструален цикъл не знаеш какво е??? http://www.surecheck.info/clogin.php пиши каквото ти е казано да напишеш и разбери кога си в овулация!
Как 5ти месец, ти добре ли си? Още в 3я месец започва да се подува корема и да личи. Особено ако бременната е слабичка. Защото ако по природа е пълна, може и чак в 8ия да й проличи...Първоначално написано от theeye770
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Минимум 4-5 месец започва да си проличава. 3тия месец е много рано.Аз във 2рия месец приличах на анорексичка.Първоначално написано от Shturrrche88
Ммм... дошло и е ! След 2-3 дни и дошло,ма тъй като филмите са големи е пусната темата !Дошло ти е ...следователно...бебе няма! Дишай!
ПП: Ползвай презерватив!
maDamn
Не си прави труда, няма да те послушаПървоначално написано от granger
![]()
А не си ли спомняте за онзи случай с тийнейджърката, която родила без да знае, че е бременна? И това по простата причина, че спортува редовно и нито симптомите са били толкова силни и чести, нито е напълняла особено.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Това не го знаех ?!Първоначално написано от ccdesigns
![]()
Е ти съдиш по себе си, аз по други хора...няма смисъл от спор. При всеки е различно, но не е минимум 4-5 месец.Първоначално написано от theeye770
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
използвайте презервативи бе хора..![]()
awerw♥
Оф,мамка му-изобщо защо го правиш без презерватив?![]()
Като знаеш последствията!Пресметни си овулацията,и си купи тест!![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Тази тема се изчерпа отдавна... Къде са лошите модове с катинарите![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Авторке, не си бременна, но никак няма да е лошо да научиш някои неща:
Овулация - Това е периодът, в който жена може да забременее и трае от 12-24 часа. 1-2 дена преди нея също са фатални, тъй като сперматозоидите могат да оживеят ден или два.
Менструация - Това е периодът, в който става кръвотечението и трае 5-6 дена обикновено.
Менструален цикъл (МЦ) - Това е периодът от НАЧАЛОТО НА ЕДНА МЕНСТРУАЦИЯ ДО НАЧАЛОТО НА ДРУГА.
Овулацията се изчислява : МЦ - 14
Например МЦ ти е 28 дена, овулацията се пада точно на 14-тия ден.
Тъй като цикълът на повечето тийнейджърки все още не се е регулирал е трудно да се изчисли точно овулацията, така че презервативите са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!
Обясних ти много просто някой от най-важните неща, които ти трябва да знаеш ПРЕДИ да почнеш да водиш полов живот!
По TLC има цяло предаване "Не разбрах, че съм бременна"...но това са частни случаи...Първоначално написано от theeye770
Първоначално написано от Shturrrche88
![]()
![]()
заглавието къртииии!!!
![]()
Не искам да правя нова тема, за това тази ми се стори най-сходна, в която да попитам :/
Закъснява ми с няколко дни...но този месец взимах антибиотик и цяла тубичка разтворими витамини. Това влияе ли на месечния цикъл по някакъв начин ?![]()
Заеби ти, обаче явно наистина има и такива случаи...Първоначално написано от theeye770
![]()
Край на раздумката. Участниците да му мислят.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!