.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Лабрадор

Супер фен Аватара на Runsss
    Град
    Sofia

Лабрадор

Здравейте!Извинявам се ако има такава тема, ще си призная че дори не съм гледала дали има, но както и да е.Скоро ще си взимам лабрадор.Искам да го гледам вътре, но баща ми иска куче само за навън.Дали е възможно това куче да свикне да спи само навън.През останалото време все ще бъде с някого.Принципно докато е малко ще го гледам вътре, а после идва зимата и пак ще го гледам вътре Та въпроса ми е дали е възможно да свикне да спи навън, ако не имате ли идеи как да убедя баща ми да живее вътре.

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Абсолютно възможно е. Но трябва да му осигуриш голяма къщичка ии мека възглавничка или кошче за куче и одеалце задължително !!
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Soraq
    Абсолютно възможно е. Но трябва да му осигуриш голяма къщичка ии мека възглавничка или кошче за куче и одеалце задължително !!
    Малко се съмнявам, защото няккъде четох че като са сами полудяват, стават страхливи и лаят всеки видян човек на улицата, и затова пуснах темата.Защото има толкова много мнения по въпроса че направо не знам какво да правя.Благодаря за отговора

Град
    Sofia
    Сега говорих с баща ми.Новото му оправдание че щяло да изяде мебелите.Ако си има играчки няма да ги изяде нали

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Ами зависи как ще го възпиташ като малко, но най добре го заведи на училище за кучета. Една моя приятелка има голдън ретрийвър и не можеше да го държи на каишка без да я дърпа и не кротуваше на едно място. А като му отиде един ден на свиждане и на кафето, където бяхме като му каза "място" и то милото си легна и не потрепна.
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си