- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- За цигарите
Не съм сигурна, че е правилният раздел, но искам да ви попитам според вас нормално ли е да се пуши на 14 години. Кажете мнението си.
Gossip Girl ♥
The Vampire Diaries ♥
Pretty Little Liars ♥
Teen Wolf ♥
------------------------------------------------
And when I'm gone, just carry on, don't mourn
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm looking down on you smiling
And I didn't feel a thing, So baby don't feel my pain
Just smile back
Не, не е нормално. Няма възраст на която е нормално да се пуши.
=======================
Умните си решават проблемите.
Мъдрите не ги допускат.
=======================
+1Първоначално написано от veselski
yup
Казаха ти го... и на 60 да почнеш пак е рано!Ако пък вече си ги почнала и не можеш да се откажеш(колкото и всички да казват че има начини..) просто ги намали..И аз пуша от 14 но 1 кутия (20 цигари) за минимум 7 дена ме оправя.Сметнете си дали пуша много...В най лоши случай е било 5 дена...Което е нищо като се има предвид че сега лятото и ходя да тичам на плажа 6 дни в седмицата![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Това с цигарите е много ама наистина МНОГО лош навик. Започнах ги на 14 години след 5 месеца правя 18 и бих дал какво ли не за да ги спра. Просто е отвратително, започнах да имам сиви храчки (за мен са черни но приятелите ми казват, че не били черни) просто е отвратително. Ако можете да ги спрете го направете но в никакъв случай не ги ползвате, защото 1. Вреди много на здравето. 2.Давате си парите на вятъра и 3. Има много по-полезни неща, с който можете да се правите на "газета" пред приятелите си![]()
По принцип не е, ама... кво да праиш![]()
На мен не ми върви кафето без да запаля, да е** и тъпи навици.![]()