Здравейте имам проблем с заекване.Заеквам на думи без значение какви са,както си говора и може да заекна на следващата дума и да не мога да я кажа.Като малък съм падал в канал не знам дали това има значение.Може ли да ме посъветвате как да го преодолея това ?![]()
Същата работа.![]()
Ми значи , майка ми като е била малка , почнала е да заеква когато прадядо ми починал пред очите ѝ.Та това го е търпяла доста време.Ходила е при една баба да я веят .Всичко се оправило , но след година пак почнала да заеква.Отишли при някакъв Ходжа и от там се е оправила.Сега говори супер и е учител.Аз също заеквам , може би поради почти същата причина , само , че не беше роднина.Отидохме да ме веят при една баба , всичко се оправи , но както и при майка ми , след една година пак.В момента също заеквам.Каним се да ходим при Ходжа.Ако на теб ти помогне Ходжата или някой който да те вее , сподели в тази тема.Късмет![]()
Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?
Кви баби, кви ходжи, кви пет лева?
Отиди на логопед. Това са лекари, педагози, те си знаят работата и ще се оправиш.
Или преди това иди на психолог, поне да разбереш каква е причината, може и да е от това, че си паднал/а в канал.
Личен опит го знам , че тея логопеди нищо не правят. Ходих на логопед една година и никакво подобрение и никаква разлика.Дава ми някакви кръстословици за първи клас. Чисто губене на време !Първоначално написано от theeye770
Аха.. А като някоя бабичка си измънка молитвата плювне 3пъти през рамо и ти подари конска подкова ти минава???Първоначално написано от Queenie
Еми щом съм казала , че минава значи е така.Майка ми сега си е много добре.
Нали знаеш, че християни не трябва да търсят помощ от ходжи?Щом вярвам в подобни свръхестествени способности, би следвало да си попрочела тук-там мнение от астролози.
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от kalpazanka
Знам , че не трябва , но беше беше единственият шанс ...