.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Мама постоянно боледува - ПОМОЩ!

Здравейте! Имам една голяма тревога и понеже няма към кога да се обърна пиша тук.

Става въпрос за майка ми - най-скъпият човек за мен. Тя боледува много често. Все има хрема, лошо й е, боли я гърлото и ухото от дясната страна, храчи храчки и тн. За да се пооправи пие прахчета, нурофен и упсарин... От тях й минава временно и пак настива.

Преди няколко месеца беше ходила на специалист и той й каза, че има нещо като полипи на гърлото и не е злокачествено, но трябва се оперира. След няколко седмици я оперираха. След операцията се чувстваше страхотно. Отказа цигарите, както я посъветваха, защото имаше опасност да получи рак на гърлото.Беше добре, но за кратко. За това и горе говорих в сегашно време.

В момента отново се чувства зле. Трудно спи вечер. Не ми се оплаква, за да не ме притеснява, но аз виждам как се чувства. Лекарят казва, че трябва да се оперира повторно, но прочетох в Интернет, че колкото и операции да се правят, не можело да се излекува напълно и дори ставало по-зле. Много се притеснявам. Имам нужда от мама повече от все друг.
    Моля ви, ако някого има подобен проблем да сподели има ли лек! Да ме насочи към някой специалист... каквото и да е. МОЛЯ!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Много гадно.. поставям се на твое място За съжаление не знам с какво да ти помогна.. разрови се повече,или се свържи с някоя по специализирана болница.. незнам

Голям фен Аватара на wenii
    И аз не мога да помогна за което съжалявам Дано да се оправи и да имате много мигове заедно ..УСПЕХ
    : ))

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    От кой град сте?

Наистина много съжалявам.. Дано да се оправи
    Л О К О П Л О В Д И В <3 Д Ж Ъ С Т И Н Б И Й Б Ъ Р <3

Мега фен Аватара на xoxi
    В този форум не очаквай някой да ти помогне или да ти даде компетентно мнение.
    Търсете с майка ти мнението на още специалисти, поне още 2-3. В днешно време не всеки е компетентен и разбира от работата си.
    Не ми се вярва да е нужна втора операция, ако това, което е имала не е било злокачествено. Даже ме съмнява и първата да е била нужна.
    НО аз нищо не разбирам от тези работи !!!!
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Да няма някаква алергия?
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Не се плаши де,сега защото преди са я оперирали и е била болна от това не означава,че всеки път,като настине болестта се завръща или нещо от сорта...
    Мен когато ме оперираха на корема от кучешка тения,след това при всяко заболяване на корема или настинка мислехме,че съм получил инфекция или,че пак ми се е появила кучешка тения психика..
    Спокойно,до седмица би трябвало да й мине ако е само настинка

Мега фен Аватара на Colouring
    Знам за какво говориш много дорбе!Майка ми има проблеми и всеки път като ми се оплаче,че пак има проблеми със сърцето чак моето се свива и ми става много гадно.
    Единственото нещо,което можете да направите,е просто да я накараш да отиде на лекар.Те си знаят работата(всъщност не си я знаят в днешни дни.. някои не могат да се нарекат лекари при никакви случаи..както и да е).Просто отидете при някой утвърден специалист.Единственото,с което можеш да й помагаш,е да бъдеш до нея и да избягваш да се карате,защото едва ли й е до това в момента.

Цитирай Първоначално написано от shamLess
    Наистина много съжалявам.. Дано да се оправи

Най-важно е да не се паникьосвате.
    На първо време поискайте мнението на още лекари. След това решете какво да правите.

GIVE... but don't allow yourself to be USED..
    LOVE...but don't allow your heart to be ABUSED..
    TRUST... but don't be NAIVE..
    LISTEN... to others but don't lose your OWN VOICE.

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    потърсете още специалисти и ако и те не направят нищо , тогава опитайте със стари домашни (бабини) лекове .звучи банално , но доста помагат!...аз имам такава книга (с стари рецепти за лекарства и т.н.) и ще потърся нещо , но не обещавам!.. ..иначе дано се оправи!..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си