- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Koe e най-милото нещо което е правило за вас гаджето?
Първоначално написано от BlindedAngel
Господи !!! По-голям селяндур от теб не съм виждал !!! Тук не става въпрос за секс ,а за любов , кюмюр такъв!
По темата : Събужда ме рано сутрин с целувка и ми казва ,че ме обича![]()
Абсолютно всичко, което прави за мен е адски мило...
Помня когато ме целуна първия път... Колко беше срамежлив, а в същото време толкава уверен, че ме иска.![]()
Още мнооооого хубави неща, та дори и малки, са ми останали в главата. Не съм предполагала, че за месец-два ще обикна някого толкова силно![]()
бившият когато си тръгвах от тях първият път и ме изпращаше до автобуса беше валяло и ме пренасяше през локвитедокато се усетех и вече ме беше вдигнал и ме разнасяше из улиците.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
като чета ми се разтапя сърцето. аз съм на 14 и може би съм влюбена и доколкото знам за момчето е голям романтик и иска сериозна връзка, точно като мен. макар че на тия години за сватба ли да се стягаме.![]()
както и да е много се надявам да ми прави такива малки жестове и ми е много приятни като чета такива хубави коментари![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
мм бяхме на негово село - нещо като зимна почивка :Д иии накара да изкачим някакъв хълм (нещо такова) - да и на мен ми се стори доста странно от начало,но когато си качихме на върха вече беше доста тъмничко и като погледнах настрани се виждаха само свитлини от селцето, а луната "грееше" от горе ...страхотно беше просто да седя гушната в него и да гледам тази гледка ...чувството е неописуемо
![]()
P.S. На някой може да му се стори тъпо , но това е един от моментите които няма да забравя![]()
Пoнякога хората ти казват, че ги е грижа. Понякога ти казват, че те обичат, че те искат, че ще те хванат, когато паднеш.Понякога хората ти казват, че никога няма да те оставят, че никога няма да те наранят, че биха умрели за теб. Понякога ти казват, че си заслужаваш, че всичко ще е наред, че ти си гледката, от която никога не биха се уморили ... Понякога хората лъжат !
Значи най-милото нещо, което са правили за мен беше преди няколко години. Едно бившо гадже ми написа любовно писмо и ми го беше оставил при портиерката в даскалоОсвен писмото имаше и кутия шоколадови бонбони и там още някакви неща в един голям подаръчен плик. Не е кой знае какво, но ми стана супер готино като ми прати смс да сляза да долу, че имал нещо за мен
![]()
Също така, когато е плакал, специално той, пак ми е ставало мило, защото е от хората, които адски трудно показват емоциите и чувствата си.
Друго, друго... абе не знам, не се сещам сега, но общо взето ей такива малки жестове са ме карали да се чувствам много щастлива![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Доста мили неща е правил! Вечер, когато си говорим и след като ми затвори, звъни повторно след час - два за да ми каже че ме обича! или когато се разплаче заради моите глупави думи!Тогава се убеждавам, че ме обича!!!
![]()
![]()
![]()