- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- и това би трябвало да е нормално?
Аз съм виждала чукащи се хора по градинките. Кой сам, кой с компания...Ако не ме закачат, нямам против.
е,и дай да сме като животните-кой където свари....Първоначално написано от TheNewReligion
Все ми е тая, но не виждам себе си в такава ситуация. Макар че понякога си е хубаво да хванеш мацката за задника в стил "тава е мойо."
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
OMG!Първоначално написано от Queenie
Описаната картинка определено е прекалена, може би бих приел за 24-25 годишни, ама за 13-14 годишни... Но все пак натискане е прегръдки и целувки с гаджето, то какво, ще ми кажеш, че никога не си се целувал/а с гаджето на обществено място? Аман, че сте всички. В една тема едно, в друга - друго. Останал съм с впечателнието, че поочти всички коментари се водят от първия. Много малко хора си изказват абсолютно винаги своето мнение.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Е точно пък за зрели хора ще е още по-ненормално. Първо - очаква се да имаш терен и да не те е срам да го ползваш. Второ - очаква се да нямаш комплекси да се показваш на хората с кой ходиш, и къде можеш да си натопиш оная работа.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^ имено, ако ще на 60 години да са, хич не е нормално
пък и в днешно време момичетата на 14 години си правят секс свободно и редовно, което е жалко
Колко жалко![]()
Не говоря за зрели хора. Говоря, че е нормално една маааааааалко по-разкрепостена двойка между 18 и 25г. да го прави (това описаното в първия пост). А пък си е нормално и една двойка на 14 години например (да с и двамата) да се прегръща и целува на някоя пейка без другите подробности от първия пост. Едно е да сте против секса на 14-15г., ама вие прекалявате. Още малко ще искате младоженеца да не поглежда булката от раждането до сватбата. Чак тогава може да я види. На 60 години може да говори с нея вече, на 160 другия да отговаря, и се надявам поне до 500-600 години да им дадете да се гушнат веднъжПък за секс да не говорим. Цяло чудо е как някой от каменната ера до сега въобще си е помислил за нещо подобно!
Разбрах, че за това говориш. Просто колкото по-възрастен си, толкова по-ненормално ми се струва. Малките са любопитни и правят глупости. Кво е оправданието на 20-годишните, че си чешат дренките и сливите пред хората? Да се целуват и галят - ок, но за другото си има домове и хотели. Как да обясня на племеника ми, кво държи каката на пейката?
Деца, няма нищо лошо да се обичате и да показвате любовта си !
Правете любов а не война ! В този голям и недобронамерен свят трябва да сме единни , заедно , да не се караме и да не гледаме в чуждата паничка, наричайки я лоша !
Съгласен съм, че е тъпо да съдиш другите за глупости.Първоначално написано от CEKCA
Иначе създадох хората с идеята да се карат. Грешка от прибързване![]()
Мисля,че преувеличаваш.
Никъде не съм казал,че не трябва да показват любовта си,но това,което авторката го описа в поста си,е жалко и грозно.
Разбирайте ме както си искате.
Разбира се, че преуваличавам, кой живее по 600 години?![]()
Исках да кажа, че просто се държите като монахини. Това, което авторката описа наистина е прекалено, но малко по нагоре някой беше твърдо против НАТИСКАНЕТО при 14-15 годишните. А натискане не винаги е това описаното в първия пост![]()
Днешната младеж, са по-развратни от развратниците в Английския кралски двор, че дори и Френския! Граф Рочестър и Маркиз дьо Сад пасти да ядът!
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Аз прочетох първо коментарите на първата страница, 'щото другото ми се стори малко дългичко и се приготвих за 'баси фрапиращата гледка, пък то...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Аз пък не виждам нищо ненормално и фрапиращо...![]()
Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...
Жалък и грозен си ти ,пич. Не виждам кво ви пречат малките като се мляскат - ако щат и да се ебат ,все едно. И да е мойто дете ,стига да не е ретардирало идиотче без грам мозък ,няма разлика дали ще се натиска с някоя пикла по пейките в парка или не.Първоначално написано от jeezloxxy
Що не се погледнеш себе си от страни ....
^ Но е нормално да ходиш с полички над коленете ,с дълбоко деколте ; по билбордовете да има разголени представители и на двата пола ,а по телевизията да се рекламира простащина и пошлост.
Вие и вашите 'убеждения'. Много сте готини и 'етични' ,да знаете...
Малко преувеличена ми се струва историята. Нереална ми се струва, още повече предвид възрастта на участниците в нея. Предполагам, че темата е фейк, в която авторката се направи на мега възмутена и само подклажда и другите да се възмущават.
Да, доста е грозно да видиш хора, които се натискат до такава степен, че още малко ще се .... на мястото, на което са, обаче какво да се прави. Ако толкова ви пречат, кажете го на тях, както се предложи от NomNomNom. Наистина няма смисъл да се пише тук - най-малкото е лицемерно, иначе толерирате поведението, понеже никога нищо не казвате срещу такива двойки.
Аз съм съгласна, че не е никак красиво, дори е гнусно да виждам езици и задници навсякъде, понеже така са се оплели и напипали, че гледаш оргия през дрехите. Не е красиво и го намирам за невъзпитано и невъздържано, но как да е - не се постига нищо с (преувеличено) мрънкане по форумите и цъкане с език.
Вашето цъкане и без друго е суетене, а не толкова искрено възмущение. =] Тук е парад на "моралността". Правене, че сте супер морални и възмутени. Нещо като неискреността да искаш да изневериш, но само заради суетата да се направиш на праведен, да не го направиш.
Бъдете искрени със себе си. Спрете да позирате и не се правете на войниците на морала, след като наистина не сте такива.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
О,аз съм бил жалъкПървоначално написано от Auriss
.Окей,ти си знаеш.
Може да не съм фейшън като теб,но мен лично ме вълнува,когато видя как някое лапе на малка възраст става родител.
И наистина бих съжалявал детето,на което си родител,ако наистина така мислиш.
Just sayin'.
и нещо друго има - това се вижда все по-често в днешни дни. все по-разпуснати стават *сори за израза* мама им и келеши. нямат уважение първо към себе си,че да не говорим към други, които са им познати и съвсем към непознати. разбира се, че не е нормално, ама я върви го обясни - ще те гледа като теле в зеле и няма да му мине нищо през главицата.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ненормално, ама нормално да се види!
Айде пък и вие! Вие все едно не се се натискали на пейки, по градинки, в киното като сте били на 15!!!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Май доста хора забравят какви са били.Първоначално написано от LetiCherry