Ще ви разкажа една случка която ме накара да се позамисля доста или не знам и аз как да го кажа.
Минавах по една алея в пака със сетра ми.Докато си вървяхме пред погледа ми попадна следната картина:на една пейка съответно момче и момиче се натискаха по начин който предполагаше,че са в къщи на дивана или дори в леглото.Момичето беше седнато у момчето с крака около кръста му,а ръката й беше на пакета му,неговите на задните й части.Така се бяха налапали,че ми стана неудобно само като ги гледах.Докато минавахме покрай тях те се спряха за малко(вероятно да си поемат въздух),момичето вдигна глава,а сетра ми й помаха,съответното момиче й кимна.Когато изминахме известно разтояние попитах сестра ми дали я познава,а тя "ми да,тя е от моя клас"
от нейния клас !? Та сестра ми тъкмо завъши шести клас,сега ще е в седми.После се оказа,че момчето е за осми клас от същото училище,а момичето ги върти най-различни.
Та въпросът ми е това нормално ли е?21 век,ще кажете,подрастващите са по-разкрепостени,това да не е едно време.Чак пък толкова?Та те са си деца.Не бях виждала по-големи да се натискат така пред погледите на хората(аз съм на 18 ).
Ами родителите?Те сигурно знаят,живеем в малък град,все пак някой ще им е казал какво правят децата им.
За мен това момиче си е к*рва.Вие как мислите?