.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на Transform

За уроците,частните училища и ....

10-ти клас ще съм,тази година мисля да се записвам в едно частно училище с добри отзиви(става дума за Английски език) ,от друга страна някой ми казват че биха предпочели да платят на някой учител да им преподава.Та,вие какво бихте ми препоръчали,парите са горе-доло едни и същи и при двете?!

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Еми според мен няма смисъл да сменяш училището и приятелите като можеш да си вземеш частен даскал. Аз също ще съм 10 клас сега и от 5 години ходя на частни по математика, бг и англ. език. Не защото съм много зле, а защото в даскало си преподаааават уроците, а аз тея работи си ги знам, а по-важните, които са за по-горен клас и няма да ми ги обясняват всеки ден пред целия клас, по добре да си ходя на уроци. Мисля, че в чстното учлище пак няма да са съсредоточени само върху теб все пак.
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Soraq - Не си разбрала автора/ката няма на предвид частно училище а школа по езици.
    Моя отговор е индивидуално - аз така уча ИЕ и съм много доволна.

Приятелите слушат, това което казваш. Най-добрите приятели слушат това, което не казваш

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Определно частни уроци, но все пак зависи колко пъти седмично ще ходиш и каква и е тарифата на учителката.
    Вафла..

Аз ходя на частни уроци по математика от 5 клас, тази година ще съм 10 и отново ще ходя.

Супер фен Аватара на Transform
    up

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз пък бих опитала в школата. Просто защото не попаднах на свестен учител по английски език.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Colouring
    Аз бих заложила на частен учител.Но много внимавай при кой отиваш,защото не винаги се пада някой добър.Поразпитай и помоли някой да те насочи нанякъде.Но това предполагам си го знаеш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си