- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичетата :))
Спомняте ли си кога за пъиви път ви пуснаха езиче там долу? каква беше първата ви мисъл и как се почувствахте ?
..
Става дума за момичетата .. Който не иска да не споделяя
) (Ако някое момче иска да сподели нещо да пише няма проблем
)) )))
Аз пък в началото доста се притеснявах,ама после се отпуснах и се наслаждавах![]()
Ми беше си нещо страхотно,насладих му се на макс!
maDamn
Първия път? Да, спомням си. Беше ме много гъдел, за малко на ритнах момчето и като цяло развалих целия кеф.
И спря да се върти за миг земята..
И аз се притеснявах първоначално ама послеее...![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
На 15, но не ми хареса. Просто човека не знаеше какво прави ...
Ооо мен ме беше гъдел,краката ми почнаха да треперят и приятеля ми вика: отвори малко де![]()
![]()
преди 5 г,бях на 15..беше ми малко притеснено и първия път не беше кой-знае какво..но от както съм със сегашния ми приятел,вече 2 години ми е супер...много е добър![]()
Хубаво беше... просто се отпускаш и така, наслаждаваш се!![]()
хахах .. аз пък не бях девтсвена,но предишното момче не ме беше лизало и няква такава незнам к'во е ... ии идва един сладур вкъщи целувахме се а-у ии почна да се съблича и ми вика " Обичаш ли да те лижат " и аз мън-мън докато се обясня си беше заврял главата долу ииииии ...![]()
Спомням си да...бях много добре предразположена и се насладих максимално
Беще преди 4 месеца, и мн ме беше гъдел но 2рия път беше...![]()
![]()
![]()
Първо се почувствах странно, даже леко неудобно, но след това адски ми хареса![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Помня беше ,когато го направихме за първи път със сегашния ми приятел,въпреки че той знаеше какво прави и двамата бяхме адски притеснени,но като посвикнах следващите пъти е суперрр![]()
you're the nicest thing I've ever seen <3 mousy ;**
Помня естествено, първоначално малко се притесних, след това се отпуснех и всичко беше Окей.![]()
емиии даа помняя.. в началото доста ме беше срам, трябваше ми време да омекна и да се отпуснаа, ама като ме почна всичко беше точно![]()
![]()
Моята малко се дърпаше в началото, ама ми даде. Оказа се, че съм първият, който и прави това и естествено получи супер силен оргазъм.
eемии преди година и нещо беше ... чувството беше неповгоримо![]()
![]()
и при мене такаПървоначално написано от zority7
![]()
![]()
No one makes me feel the way you do..! > E... <3