- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или против момичето да направи първата стъпка?
Първоначално написано от Chacho
което е една не малка възможност
иначе "за" .
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Преди бях против,но осъзнах,че понякога и ние трябва да се постараем,ако искаме да привлечем едно момче към себе си.Той трябва да забележи интереса ни и може да стане химия.Но съм против само момичето да действа.
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !
Равноправие в поемането на крачки, йо. :>
И аз съм ЗА. Даже ще съм много поласкан и доволен.Особено ако момичето ми харесва.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
амии преди го направих . . . и сега много съжалявам за това . . .![]()
. . . Наистина е трудно да приемеш истината .. когато лъжите са това , което си искал да чуеш .
Правила съм първата крачка и не съжалявам!Няма нищо лошо в това,едно момиче да направи първата крачка ако е сигурно в себе си и в нещата,които следва да направи.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
дано не стане такаПървоначално написано от Chacho
..а пук дори и да стане , какво толкова LIFE MUST GO ON!...
![]()
![]()
така де - никога не съм плакала заради момче или нещо такова и не смятам и да го правя!.....
![]()
+не съм някаква злобна разлигавена к***а дето ще тръгне да разделя хората за да получи това дето иска!...
![]()
![]()
![]()
момчето трябва да направи първата стъпкапри мен не ми се е случвало си правя труда да правя първа стъпка ... поради причината ,че другия се досеща
иначе напълно ПРОТИВ
+ и аз съм така,но не мога да гадая коя ме харесва,че винаги да съм пръв.Първоначално написано от Chacho
Естествено, че момчето трябва да направи първата стъпка, макар че в половината от връзките ми аз съм правила първата стъпка...
е това е хубаво !... проблемът при мен пък е че нямам никакъв ама АБСОЛЮТНО никакъв опит с момчета !.. последното момче (1-вото и последно) с което съм била е било като съм била в детската градина , а то тогава всичко се свежда до копане заедно в пасъчника!,..Първоначално написано от teen4e55
![]()
![]()
![]()
... така де - падам си малко мъжко момиче и повечето момчета ме възприемат като дружка!...
![]()
![]()
![]()
Ами ако си търсиш връзка, по-добре не бъди толкова мъжко момиче, а се старай да привлечеш мъжкото внимание не като добра приятелка, а като момиче![]()
ами попринцип никога не съм си търсила връзка и не се чувствам самотна , но просто някак ...абе много харесвам момчето!...не мога да го обясня!...Първоначално написано от teen4e55
![]()
![]()
![]()
Значи си хлътнала по него :P Еми ако наистина много те кефи, по-добре му признай чувствата си.![]()
Според мен няма значение ,но бих предпочела момчето да направи първата крачка![]()
theo <333
ами явно съм!...Първоначално написано от teen4e55
...абе ще видим , но във всеки случай няма да се правя на накаква мацка за да ме хареса , така де ако някой ме харесва то по-добре да е заради самата мен !...
![]()
![]()
(не че нещо ама понякога е по добре да си мъжкаранка отколкото да бягаш като видиш буболечка например!..
) благодаря за съвета , все-пак!