.

Виж резултатите на анкетата: За или против момичето да направи първата стъпка?

Гласували
56. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

34 60,71%
  • не

22 39,29%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    изобщо има ли някакво значение?
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Само да не излезе така, че той не се е размърдал, щото не го кефиш особено.

което е една не малка възможност

иначе "за" .
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Преди бях против,но осъзнах,че понякога и ние трябва да се постараем,ако искаме да привлечем едно момче към себе си.Той трябва да забележи интереса ни и може да стане химия.Но съм против само момичето да действа.
    Wiz Khalifa
    Ke$ha
    Taylor Momsen
    (h) ;;

* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !

Равноправие в поемането на крачки, йо. :>

Мега фен Аватара на Niakoitam
    И аз съм ЗА. Даже ще съм много поласкан и доволен.Особено ако момичето ми харесва.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

амии преди го направих . . . и сега много съжалявам за това . . .
    . . . Наистина е трудно да приемеш истината .. когато лъжите са това , което си искал да чуеш .

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Правила съм първата крачка и не съжалявам!Няма нищо лошо в това,едно момиче да направи първата крачка ако е сигурно в себе си и в нещата,които следва да направи.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Само да не излезе така, че той не се е размърдал, щото не го кефиш особено.
    дано не стане така ..а пук дори и да стане , какво толкова LIFE MUST GO ON!... така де - никога не съм плакала заради момче или нещо такова и не смятам и да го правя!..... +не съм някаква злобна разлигавена к***а дето ще тръгне да разделя хората за да получи това дето иска!...

момчето трябва да направи първата стъпка при мен не ми се е случвало си правя труда да правя първа стъпка ... поради причината ,че другия се досеща иначе напълно ПРОТИВ

Не става въпрос само за срамежливост. Понякога не поемам инициативата, просто защото имам други опции. Ако тя има желание, нека ме гони, ако не - не. Не я карам насила. Но това е буквално първата крачка, а не да води тя връзката. Ако ме заинтригува ще й взема номера/ уредя среща/ целуна, зависи от ситуацията. Не ми е отблъскващо да ме канят на среща, но ако съм съгласен, значи вече ще съм я изпреварил.

Общо взето съм "За" това да правят първата крачка, щом имат някакви намерения. Плюс това не винаги схващам намеците.
    + и аз съм така,но не мога да гадая коя ме харесва,че винаги да съм пръв.

Естествено, че момчето трябва да направи първата стъпка, макар че в половината от връзките ми аз съм правила първата стъпка...

Град
    МаРс...
    Цитирай Първоначално написано от teen4e55
    Естествено, че момчето трябва да направи първата стъпка, макар че в половината от връзките ми аз съм правила първата стъпка...
    е това е хубаво !... проблемът при мен пък е че нямам никакъв ама АБСОЛЮТНО никакъв опит с момчета !.. последното момче (1-вото и последно) с което съм била е било като съм била в детската градина , а то тогава всичко се свежда до копане заедно в пасъчника!,.. ... така де - падам си малко мъжко момиче и повечето момчета ме възприемат като дружка!...

Ами ако си търсиш връзка, по-добре не бъди толкова мъжко момиче, а се старай да привлечеш мъжкото внимание не като добра приятелка, а като момиче

Град
    МаРс...
    Ами ако си търсиш връзка, по-добре не бъди толкова мъжко момиче, а се старай да привлечеш мъжкото внимание не като добра приятелка, а като момиче
    ами попринцип никога не съм си търсила връзка и не се чувствам самотна , но просто някак ...абе много харесвам момчето!...не мога да го обясня!...

Значи си хлътнала по него :P Еми ако наистина много те кефи, по-добре му признай чувствата си.

Мега фен Аватара на gummybear
    Според мен няма значение ,но бих предпочела момчето да направи първата крачка

theo <333

Град
    МаРс...
    Значи си хлътнала по него :P Еми ако наистина много те кефи, по-добре му признай чувствата си.
    ами явно съм!... ...абе ще видим , но във всеки случай няма да се правя на накаква мацка за да ме хареса , така де ако някой ме харесва то по-добре да е заради самата мен !... (не че нещо ама понякога е по добре да си мъжкаранка отколкото да бягаш като видиш буболечка например!.. ) благодаря за съвета , все-пак!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си