.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Подуване и зачервяване ма малките и големи срамни устни .

.. знам има и друга таква тема,но доколкото съм чела и разглеждала много момичета го имат този проблем и аз не съм изключение и реших да споделя това което намерих по точно симптомите .. ако някои знае лек нека сподели

Възпаление на външните полови органи

Симптоми. Зачервяване, сърбеж, подуване и болки в областта на големите и малките срамни устни, от които се отделя повече секрет.
    Причини. Лоша лична хигиена, раздразнение на половите органи при много чести полови сношения, при самозадоволяване, при изобилно течение от микробна зараза, особено при гонорея.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Казват се срамни устни.

Дай повече информация де, например дали си правила секс, откога забелязваш това подуване и зачервяване? Ако си била неразположена, може и да е от превръзките..?

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

ми не секс не съм правила от месец и повече .. а от превръзките само се протриваш за което съм чувала че е полезен крем "здраве" и че помага .. а на мен незнам от какво ми стана днес се сабуждам с болка и парене и само като се докоснах защото бях да се къпя (както всяка сутрин) и усетих парене и подутото

^ Ами не знам на мен така ми беше станало от превръзки, даже имаше и обринато и го мазах с гентамицин и ми мина след 5-6 дена...

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от justgirl95
    ми не секс не съм правила от месец и повече .. а от превръзките само се протриваш за което съм чувала че е полезен крем "здраве" и че помага .. а на мен незнам от какво ми стана днес се сабуждам с болка и парене и само като се докоснах защото бях да се къпя (както всяка сутрин) и усетих парене и подутото
    Може да е от превръзките,може и от жегата да е . При мен се получи следното , тичах на стадиона в моя град скоро,беше много топло и се бях изпотила, веднага като се прибрах се изкъпах ,но забелязах подобно нещо леко подуване и зачервяване, отдадох го на факта,че съм се протрила и изпотила. Намазах се с крем здраве след известно време пак се изкъпах и беше по-добре, направих го още 1 път и всичко мина!
    maDamn

ше пробвам и аз сега значи да се намажа със "здраве" и това да го повторя поне 1-2 пъти ???

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    И смени марката превръзки които използваш

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от justgirl95
    ше пробвам и аз сега значи да се намажа със "здраве" и това да го повторя поне 1-2 пъти ???
    Да, опитай, няма да навреди,само не слагай твъъърде близо до вагината си . не трябва да попада вътре
    maDamn

e добре аз използвам Every Day те са памучни до колкото знам от памучните не се протриваш

Град
    Beyond reality
    Хаха, в тая жега от всичко можеш да се протриеш. Все пак се потиш.
    maDamn

Окъпи се и тичкай при доктора.. той не яде срамни устни за закуска..

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Вероятно е от превръзките... Най-добре в тия жеги да ползваш памучни, защото не протриват толкова и не спарват колкото другите ... Мажи там както и казаха и спазвай добра лична хигиена и всичко трябва да е ОК

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си