- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лубриканти Дюрекс
Може ли някой да ме ориентирани колко горе-долу струват и кой е добрия от тези http://www.durex.com/bg-BG/Products/...sHomepage.aspx ?
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
хммм...аз пробвах затоплящият и е уникален....силно препоръчвам![]()
![]()
![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Леле ние с моя само 1 път сме си взимали и тоя затоплящия умряяях ... много щипеше ... Чувала съм, че синия е хубав, както и онзи за масажа, но той е по-скъп ...
А относно този червения дето си го взехме и се опарих яко, после го продадохме на 1 фр и той и гаджето му по едно време яко писнаха (защоне не ползват кондоми, та и двамата)![]()
А в момента не ползвам никакъв, защото нямам нужда ..
Отностно цената на тия обикновенните не помня мн добре, но мисля, че бяха не повече от 8-10 лв .... Може и да те излъжа, затова най-добре си питай в аптеката ....
Айде и успех при избора ...![]()
Марио
За цени не мога да ти кажа нищо но съм чувала че са около 8лв. Аз съм доволна от всичките на Дурекс. Синия и един друг с вкус на череша (който не виждам в сайта) са ми фаворити.
МАЙКО 10 ЛЕВА ХА ХА плумка е без пари
![]()
![]()
майтап
![]()
![]()
Сигурни ли сте, че са по 8-10 лв.? Много евтино ми се струва.
Аз съм виждала лубриканти само на доста по-високи цени - 35лв. за 120 мл. А на Durex са продукти с име, би трябвало да са даже по-скъпи.
Между другото, млади хора да имат нужда от лубриканти....?![]()
Дурекс са толкова.
Аз съм си традиционалистка- ползвала съм синия.
По въпроса дали млади хора имат нужда от лубликанти- да, например за анален секс.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И не само за анален секс. Понякога се случва момичето да не се овлажни достатъчно а слюнката колкото и да ми я рекламирате () изсъхва бързо. Да не говорим че ако момичето е по-тясно е по-добре да е по-влажно за да се улесни проникването. Според мен и при първия път е добре да се има лубрикант под ръка независимо дали Дурек или просто тези в кутийките на Спортекс. А и ако се прави спонтанен секс и няма време за любовна игра малко лубрикант върши чудеса. Няма значение възрастта при тези неща.
Само синия е влизал в употреба и върши много добра работа.
Преди мн често ги ползвахме, но сега нещо ги развалиха. Сега са едни течни като олио, а преди година 2 бяха гъстички като гел. Класик ти препоръчвам. Захлаждащия е ужасен и щипе, момчето мн трудно свършва, при затоплящия също е така. Скоро не сме купували де, но преди бяха към 7-8 лева
Едно бивше гадже яко се оплакваше от зеления и затова го пенсионирах (още ми седи в банята при шампоани, душ-гелове и т.н.) Другите не съм ги пробвал. Цената е от 7 до 9-10 лева, зависи откъде го купиш (в Метро, Кауфланд и др. подобни е по-евтин ест.)
Бях чел, че най-добрите лубриканти са на водна основа, за цени не знам.
Лубрикантите на Дурекс са на водна основа![]()
Аз харесвам един розово/ червен (не съм сигурна точно какъв беше) с черешка, но както каза Слънчице, го няма в сайта. А зеленият (или синият, пак не помня кой точно ;д) ми пареше страшно много.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Със сигурност ще взема синия, защото съм, така да се каже, чувствителна там долу. Т.е. имам течение, което дълго лекувах, до преди месец лекувах гъбички и менструацията ми закъсня доста - наложи да пия едни хапчета, за да ми дойде. Общо взето много съм слаба там.А и често ми се случва да не съм достатъчно възбудена и влажна (знам,че всичко е въпрос на нагласа, но нещо не ми се получава). Така, че няма да рискувам със затоплящи, охлаждащи и т.н. Използвали сме това http://www.framar.bg/%D0%B3%D0%BB%D0...d30000982.html ,но много бързо изсъхва и ставаме лепкави.
Благодаря за отговорите.Надявам се да се получи с него.
![]()
Според мен Play Classic е най-добрият вариант .. И не е повече от 10 лева![]()
Взех го - 7 лв.
Имаше ефекта, който търсех(ме).
Аз съм ползвала само синия, но изобщо не съм доволна. А и гинеколожката ми каза, че не е препоръчително да използваме Дюрекс за честа употреба.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз също се лекувах, но не гъбички, а брадавици, оттогава мина половин година през която не съм правила секс с приятеля ми. Сега започнахме отново но аз изпитвам страшна болка при вкарването на пениса му и сега мислим и ний да използваме лубрикант, спряла съм се на синия дюрекс.Първоначално написано от gia_sena_mono
А тези лубриканти някой да обясни как се използват???
Пробвала съм само зеления, който има мирис на мента.
Не е лош, но не го използваме.
Просто лубрикантите не ми допадат много![]()
Вариант първи: изстискваш малко на пръстите, мацаш където ти трябва.Първоначално написано от sladki64e
Вариант втори: изстискваш малко на пръстите на гаджето и то маца, където трябва.
Вариант трети: директно нанасяте на местенцето.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!