- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Тренировка с бормашина
Един приятел ми каза че мога да си извая хубаво тяло с бормашина вярно ли е?
Sorry, but .. трололололооо
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Пробвай да изваеш хубава бормашина с тяло.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Имам и един стар гаечен ключ мога да правя тренировки с него.. какво ще кажете???![]()
Ами искам да поздравя мама, леля, вуйчо, приятелите ми, Надето от село и кучето-панда. Бъдете живи и здрави, много успехи, късмет, честит рожден ден и Нова година!Първоначално написано от LookAtMeNow
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
вържи един компресор за въздух на пъпа си и пускай въздуха ... яки мускули ша сториш брат!
10000000000000000000000000000% ГАРАНЦИЯ!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
шо на пъпа,у гъзо е по ефективно ..
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Това не е ли тренировка с химия? В смисъл химия между бормашината и трениращия. Не знам, не съм много компетентен, аз тренирам само чисто, само стрийтплуване и засега съм доволен - дясната ръка е 37, лявата 19, надявам се догодина да ги направя поравно (37+19)/2 = 28.Първоначално написано от navar
Стрийтплуване![]()
![]()
Тежко за напомпване, много повторения с леко за релеф. Не помпай прекалено.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Не, брат! Имам по-добра идея: нацепи се с чук и секач или питай някой приятел да ти орелефи гърба с на деда ти секирата.
Аз викам да взема да пиина 1 чаша вода ама ме е страх че мога да се удавя моля помогнете!![]()
![]()
![]()
Бана идва, не се притеснявай![]()
Хвани редовно кирка мотика и лопата и ти дава гаранция, че ще направиш също хубаво тяло))
Един приятел удави водна костенурка.Първоначално написано от LookAtMeNow
oфф, ама темата е спам и без това.
Chacho, защо те имам в скайпа ?И защо не си ми дал пълномощно ?
![]()
С кирка не щеш ли ?
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Щото преди имаше някъв чат за БИ, може би от там. И ви забравих кой кой е и чистих абонати и така. Драсни ми два реда.Първоначално написано от ZipFail