- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Лятна ваканция
Така...искам да ви попитам липсва ли ви училището или напротив...и ако е така какво по-точно ви липсва...на мен страшно много ми липсва, защото има хора, на които наистина много държа, но през ваканцията е невъзможно да се виждаме..![]()
Не ми липсва изобщо! С хората, с които искам да се видя, мога да се видя и извън у-ще.
Love to be loved by you.
Не ми липсва училището.Липсва ми лигнята и лафовете,които ръсеха там.
И защо е невъзможно?Първоначално написано от martina22961
На мен ми липсва ,защото ми запълва времето. Сега се събуждам по обяд и общо взето не правя нищо по цял ден ,а докато съм на даскало програма ми е запълнена със задължения и ми е по-интересно.
Aequitas veritas
Не.Перфектно ми е така.![]()
Леко ми липсва мързелуването по цял ден,но инъче не.Като ходя на даскало имам повече свободно време,а лятот нз защо става обратно...а колкото до хората не,защото се виждам редовно с тези който са от там.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Все ми е тая... Само дето докато съм на училище имам уроци да уча, които ми запълват времето и изобщо не ми липсват.
НЕ ми липсва заради ранното ставане и ученето.. Но от друга страна ми липсва заради готините пичове в даскало и приятелите..![]()
BELIEVE IN YOUR DREAMS..!!!!
Не ми липсва особено.супер ми е да ставам по обяд![]()
Изобщо не ми липсва, с приятелите си мога да се видя и извън него пък и повечето не са от моето даскало.![]()
Първоначално написано от againstyou
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !
Липсва ми много, тва лято не можах да си почина, щото се занимава с разни курсове и глупости и няям никво време искам по-бързо да почва даскало, но пък после бързо ще се свърши, което е по-гадно и не мога да си представя, че тая година завършвам, супер кофти ми е
Не ми липсва,хората с които искам да се виждам си се срещамеПък и тази година ми е последна,не ми се мисли колко ще ми е натоварено.
Не ми липсва изобщо.Не ми липсват часовете,уроците,хората.Мо е би до някаква степен ми липсва заетостта.Цяло лято мързелувах,нищо значимо не съм направила.Искам да имам някакви задачи,да правя нещо.Това може би ми липсва.Но като казвам заетост не говоря за учене цяла нощ.Просто ми се прави нещо..
Ходи ми се на даскало,вкъщи ми е скучно....
Шофирай разумно - стигни жив!
Не, не ми липсва изобщо.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Никак не ми липсва, ужасявам се при мисълта, че започва след 20 дни .. :S
Хич не ми липсва...Поживей си сега,че останаха 3 седмици на кръст...
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Ужасно много ми липсва...Липсват ми учителите, училището и ... ученето! Лятната ваканция само скучая. Може да е малко странно но е така.
намерих си сходна душа...човек..да ти кажа ти си истински феномен. ПоздравленияПървоначално написано от TheBeatles
![]()
![]()
НЕ, не ми липсва, също така не ми липсва никой ОТ училището. Ако може да не ходя повече ще е страхотно.
Липсва ми натовареното ежедневие, сега ми е някакво разпуснато.
Иначе самото училище, хората в него, учителите и ученето.. въобще не ми липсват.
И спря да се върти за миг земята..
Последните две седмици на август почвам да изтрещявам здраво. И ми се иска да почваме вече, че и без друго малко остана.
Освен това в час се четат най-хубаво книги. И най-бързо. xD
Липсва ми. [:
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en