- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Лятна ваканция
Първоначално написано от lisi4ety
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
неееееееееееееееее..няма и да ми липсва..не просто мразя у-ще,ненавиждам го..отвратително е,дойде ли септември и изпадам в една дълбоооооооока депресия до май![]()
![]()
![]()
ееегати и депресиятаПървоначално написано от petinkataaa
![]()
Зайче съм... старото училище не искам да го видя повече... Искам да отида в гимназията, да се запозная с класа си, с учителите, останалите ученици... Ученето, ще го преживея.. САМО ДА СЪМ ЗАЕТА С НЕЩО!!
Ставам в 3 /следобед/ на компа до 5 ;дд 7 излизам 11 се прибирам.. цяла нощ във фейсбук.. и така цяяяяяяла ваканция.. Яко ми е ама забравих да пиша вече ;дД![]()
![]()
<3 The Vampire Diaries <3
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ![]()
![]()
Тва е най-противното нещо. Блах. Нито ми е мъчно са сградата, нито за учителите (WTF!?), нито за съучениците. Тези, които са ми скъпи, си ги виждам. Като знам, че ще съм 12ти клас въобщеее не искам. Като знам че пак ще спя по 4-5 часа и ще ставам по нощите... мне, мерси. Предпочитам здравословен начин на живот.
От друга страна искам да дойде септември и така-така.. до юли, да са минали изпити-глупости и КРААААААААААЙ, никакво училище повече НИ-КО-ГА. Ура!
подчертах дълбока,явно трябваше да кажа и дълга ...Първоначално написано от martina22961
Изобщо не ми липсва!!! И не искам да идва, защото ще започне големият стрес и ще си виждам момчето мнооого по-рядко, защото уча на място, където ни скъсват от учене и няма време дори да се погледнеш в огледалото!
и на мен тези неща ми липсват !!Първоначално написано от againstyou
а инче искам много да видя новите деца, с които ще съм в един клас (в ново даск съм ) СКУКА е по цял ден ама предпочитам тва от колкото да уча
![]()
![]()
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
Нямам търпение да дойде септември... Не заради училището или новите класове, просто ТОЙ беше извън града цяло лято... Къде ли не ходи, само в Бургас не беше
дори в момента е извън страната и нямаме никаква връзка
![]()
/ но просто не зависи от него
/ В едно училище ще сме от тази година
И поне знам, че стане ли септември, надявам се, че ще си дойде по-рано в града, а не на 14
и ще успеем да се видим, пък ако не почнем ли училище ще се виждаме всеки ден
само се надявам това разстояние да не промени чувствата му /не ходим решихме, че няма смисъл лятото да се водим гаджета, просто защото не се виждаме и е кофти само по скайп и фейсбук
/ Ето затова нямам търпение да дойде септември
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
Първоначално написано от bateman
Същото.Ама като ни натегнат в училище,рева за ваканция.На това същество човек не може да се угоди...
напълно съм съгласнаПървоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
На мен ми е последна година ама все пак не искам да почва искам да си бездействам![]()
Да и то много :Д
Живея и уча в Англия ....
Не ме е яд че започвам училище а ме е яд че свършва едно доста добро лято...Тази година ще е най-тежка така че искам да изживея поне още 1 път лятото.Даже мисля да не се мяркам на 15...дори да ми е последният! :X
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Чак да ми липсва...Попринцип колкото и да беше гаден класът ми, всички имаха чувство за хумор, така че не ми е било скучно никога,но лятото си е лято.И винаги последните дни от ваканцията са ми най-готините, преди това някак си знам, че има още много време и често се отегчавам.![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!