.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety
    НЕ, не ми липсва, също така не ми липсва никой ОТ училището. Ако може да не ходя повече ще е страхотно.
    15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    неееееееееееееееее..няма и да ми липсва..не просто мразя у-ще,ненавиждам го..отвратително е,дойде ли септември и изпадам в една дълбоооооооока депресия до май

Фен
    Град
    russe
    Цитирай Първоначално написано от petinkataaa
    дойде ли септември и изпадам в една дълбоооооооока депресия до май
    ееегати и депресията

Зайче съм... старото училище не искам да го видя повече ... Искам да отида в гимназията, да се запозная с класа си, с учителите, останалите ученици... Ученето, ще го преживея.. САМО ДА СЪМ ЗАЕТА С НЕЩО!!
    Ставам в 3 /следобед/ на компа до 5 ;дд 7 излизам 11 се прибирам.. цяла нощ във фейсбук.. и така цяяяяяяла ваканция.. Яко ми е ама забравих да пиша вече ;дД
    <3 The Vampire Diaries <3

Голям фен Аватара на Moderatorius
    НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Тва е най-противното нещо. Блах. Нито ми е мъчно са сградата, нито за учителите (WTF!?), нито за съучениците. Тези, които са ми скъпи, си ги виждам. Като знам, че ще съм 12ти клас въобщеее не искам. Като знам че пак ще спя по 4-5 часа и ще ставам по нощите... мне, мерси. Предпочитам здравословен начин на живот. От друга страна искам да дойде септември и така-така.. до юли, да са минали изпити-глупости и КРААААААААААЙ, никакво училище повече НИ-КО-ГА. Ура!

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    Цитирай Първоначално написано от martina22961
    Цитирай Първоначално написано от petinkataaa
    дойде ли септември и изпадам в една дълбоооооооока депресия до май
    ееегати и депресията
    подчертах дълбока,явно трябваше да кажа и дълга ...

Изобщо не ми липсва!!! И не искам да идва, защото ще започне големият стрес и ще си виждам момчето мнооого по-рядко, защото уча на място, където ни скъсват от учене и няма време дори да се погледнеш в огледалото!

Супер фен Аватара на chereshka7
    Град
    вкъщи ; )
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Не ми липсва училището.Липсва ми лигнята и лафовете,които ръсеха там.
    и на мен тези неща ми липсват !! а инче искам много да видя новите деца, с които ще съм в един клас (в ново даск съм ) СКУКА е по цял ден ама предпочитам тва от колкото да уча
    Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
    да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
    намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
    и да им кажа да го дуxат!!!

МОМИЧЕ СЪМ!

Нямам търпение да дойде септември... Не заради училището или новите класове, просто ТОЙ беше извън града цяло лято ... Къде ли не ходи, само в Бургас не беше дори в момента е извън страната и нямаме никаква връзка / но просто не зависи от него / В едно училище ще сме от тази година И поне знам, че стане ли септември, надявам се, че ще си дойде по-рано в града, а не на 14 и ще успеем да се видим, пък ако не почнем ли училище ще се виждаме всеки ден само се надявам това разстояние да не промени чувствата му /не ходим решихме, че няма смисъл лятото да се водим гаджета, просто защото не се виждаме и е кофти само по скайп и фейсбук / Ето затова нямам търпение да дойде септември
    Hi haters, kiss kiss
    I see you later
    Hi haters,
    It was very very very nice to meet you

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny

Re: Лятна ваканция

Цитирай Първоначално написано от bateman
    На мен ми липсва ,защото ми запълва времето. Сега се събуждам по обяд и общо взето не правя нищо по цял ден ,а докато съм на даскало програма ми е запълнена със задължения и ми е по-интересно.

Същото.Ама като ни натегнат в училище,рева за ваканция.На това същество човек не може да се угоди...

Фен
    Град
    russe

Re: Лятна ваканция

Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Ама като ни натегнат в училище,рева за ваканция.На това същество човек не може да се угоди..
    напълно съм съгласна

Град
    BurgasS
    На мен ми е последна година ама все пак не искам да почва искам да си бездействам

Да и то много :Д
    Живея и уча в Англия ....

Голям фен Аватара на FantaMen
    Не ме е яд че започвам училище а ме е яд че свършва едно доста добро лято...Тази година ще е най-тежка така че искам да изживея поне още 1 път лятото.Даже мисля да не се мяркам на 15...дори да ми е последният! :X
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Изобщо не ми липсва .. много си ми е добре да си спя до обед,ама някой пита ли ме .. след 2 седмици пак на крака

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Чак да ми липсва...Попринцип колкото и да беше гаден класът ми, всички имаха чувство за хумор, така че не ми е било скучно никога,но лятото си е лято.И винаги последните дни от ваканцията са ми най-готините, преди това някак си знам, че има още много време и често се отегчавам.
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си