.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Просто не мога да реша..

Преди 2 седмици се разделих с приятеля си,с който бяхме заедно повече от година.Обичам го,бях щастлива с него,колкото и гадно да се е държал на моменти,колкото и да сме се карали.Правех абсолютно всичко за да се съберем и да разбере че не съм виновна за причината,поради която се разделихме.Той ме използваше само за секс.Преди 1 седмица ми каза че не искал и за това да се виждаме дори.На следващия ден ме викна у тях,говори ми колко ме обичал,но не искал да се събираме.След 2 дни ред псувни,без причина,после пак "обичам те" "липсваш ми" ... В неделя бях на сватба,запознах се с едно момче,умно,красиво.Говорим си от 2,3 дена,но той е на морето и за съжаление ще се видим чак след 2 седмици.Държи се много добре с мен,радвам се че точно в такъв момент го срещнах,защото много ме разсея от мислите към бившия.Но проблема е че днес се видях с бившия,много му липсвам,обичал ме,искал да сме заедно...Казах му че ми трябва време.Много съм объркана,не знам какво да правя.
    Попадали ли сте в такава ситуация ?
    Някакви съвети ?
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Бившият е шибан идиот, който само те разиграва. Разкарай го и опитай с новия пич.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Голям фен Аватара на FantaMen
    Отпиши го бившият!Имал си е шансовете пропилял си ги е...Просто не е на ясно кое е по силно желанието за секс...(защото ти си му единствената за такива забавления) или не е сигурен дали има някакви чувства към теб...Набие една чикия опа ... тая тряя да си я върна..Събужда се луд ли си бе с тази не искам да имам нищо общо все ще намеря нещо друго за секс
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Забрави бившия то се вижда,че те използва.Това момче,което си срещнала на тази сватбата има интерес към теб изчакай две седмици и опитай с него.Но не се срещай с бившия си повече забрави за него.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    давай с новия
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    давай с новия
    И аз гласувам за новия. ;D
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Категорично за новия !!! Бившия не те заслужава.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    давай с новия
    И аз гласувам за новия. ;D
    Тишината е твоето име на ум
    всеки облак носи твоя парфюм
    всички влакове водят в твоя тунел
    през трупа си все към теб съм поел...

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Хващай новия бившия не знае какво иска както казаха само те разиграва!
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
    ▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂

Мега фен Аватара на mynichka
    новия!
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Бившият е шибан идиот, който само те разиграва. Разкарай го и опитай с новия пич.
    съгласна
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Тя пък е недорасла пикла, оставяща се да бъде разигравана. ; )
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    В подобна ситуация беше и сестра ми до преди няколко дни. Повече от ясно е, че бившият ти не е бил стока и само те е разигравал. Моят съвет е да се съсредоточиш върху новият и дано нещата помежду ви се получат Колкото и лъжи, че те обича и че му липсваш да изрече бившият ти, не му се връзвай. Продължи напред живота си без него!!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Зарежи бившия си. Не осъзнаваш ли,че той само те разиграва ? Защо се оставяш да си играе с тебе ? Да не си му играчка ?
    Естествено,че бих избрала новия.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Давай с новият пич !

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Тегли му майните на тоя плужек, играе си на иди си-ела си.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Точно така.. опитва се да те налъже 1-во ти казва, че е с теб само заради секс,после че те обича,после пак те псува,после пак те обича.. сама си направи извод дали искаш да си с такъв човек !

Бившият ти само те разиграва а и не знае какво иска! Ако искаш да бъдеш използвана продължавай да се залъгваш,че му пука за теб и че е възможно наистина да те обича. Пробвай с новия пич пък к'вото стане... ;дд

пробвай се с момчето което си се запознала ... заслужаваш много повеше . Бившият ми ме е удрял и други работи ,но от както е вън от живота ми съм много по-добре ... забрави го не ти трябва ще разбереш какъв е хубав животът без него :*

Град
    Пловдив
    Всички са за новия... И аз гласувам с 2 ръце за него., Очевадно е, че бившия ти само те използва. Сега сте се разделили и никоя друга не му е пуснала, загорял е яката и за това те търси и ти говори мили приказки Защо да даваш 2ри шанс на някакъв неудачник, като друго (може би) свястно момче чака за 1ви ?!

Супер фен Аватара на JagAlskarDig
    Подкрепям общото мнение, ти да не си му някаква вещ да си прави, каквото му скимне с теб ?! Пък и това не е мъж, а използвач, който си гледа кефа, егоист и недорасъл да те оцени. Пробвай го новия и така, дано се окаже такъв, какъвто изглежда на пръв поглед.

Супер фен Аватара на djipsito
    Новия...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Новия...
    Знаеш, че си влюбен, когато не можеш да заспиш, защото знаеш, че реалността най - сетне е по - хубава от сънищата ти ! <3

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Действай с новия, моме
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    И аз съм за новия.
    Вече си дала шанс на бившия.
    Пропилял го е. Няма смисъл да сте заедно повече.

/не знам как може да се оставяте да ви разиграват.
    *сън*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си