.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Дилема

Повече от фен Аватара на Cellmate

Дилема

К'во става хоумита. Мисля, че за първи път се оплаквам от нещо тук, но имам нужда от мнения относно дадената ситуация (ще бъда извънредно кратък): зарязах момиче, което обичах, защото така наложиха обстоятелствата, но не това е проблемът. Проблемът е, че тя също ме обича, може би даже повече, толкова много, че в момента е съсипана и доколкото разбрах плаче постооянно, почти не спи и като цяло никак не е добре. Даже майка й ме издири по фейсбук (пф, мразя го този сайт) и ми каза едва ли не "Дано се гордееш с постъпката си! Това никак не е мъжко!" и "Когато си във връзка трябва да се съобразяваш, в противен случай да си беше останал сам." Аз просто трявваше да взема важно решение, което ще се отрази на бъдещето ми...както и да е. Та въпросът ми е следният: дали да я потърся (по скайп или телефона, защото не съм в страната) и да й обясня, че наистина съжалявам, макар че знам, че това няма да помогне с нищо или просто да не я търся въобще, дори и да изглеждам като коравосърдечно копеле, само и само раната да раздравее по-бързо?
    Е, fire away people...

П.С. Май не бях особено кратък...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ако има някакъв шанс да се съберете и да се справите там с каквито трудности сте се сблъскали, за да решиш, че е по-добре да я оставиш, говори с нея. Извини и се и опитай пак да сте заедно.

Ако обаче само ще я разбъзикаш с обяснения и извинения, а после резултатът ще е все същия - по-добре недей. Донякъде, според мен, би се чувствала по-добре, ако те мрази. Много по-лесно се забравя така.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Ако има някакъв шанс да се съберете и да се справите там с каквито трудности сте се сблъскали, за да решиш, че е по-добре да я оставиш, говори с нея. Извини и се и опитай пак да сте заедно.

Ако обаче само ще я разбъзикаш с обяснения и извинения, а после резултатът ще е все същия - по-добре недей. Донякъде, според мен, би се чувствала по-добре, ако те мрази. Много по-лесно се забравя така.
    Оставих я, защото ми предложиха работа в Ню Йорк и няма да се връщам в България, така че това със събирането не е вариант.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Cellmate
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange

Оставих я, защото ми предложиха работа в Ню Йорк и няма да се връщам в България, така че това със събирането не е вариант.
    Ами тогава с един разговор само ще я затормозиш допълнително. Ще си успокоиш съвестта на тебе, че си постъпил като мъж и си се отнесъл, както подобава, но на нея няма да и улесниш положението, защото както и да го обясниш и колкото и съжаляващ да изглеждаш, вие пак се разделяте.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Тя знае ли защо сте се разделили? Ако знае какви са обстоятелствата недей да и се обаждаш никога повече. А честно казано дори и да не знае... за колкото по-отвратителен те мисли, толкова по-лесно ще те преодолее.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Знае и едва ли ще е трудно да ме мисли за отвратителен, след като аз самия се мисля за такъв. Тоест, за да постъпя мъжки, трябва да постъпя не-мъжки? Е*а ти скапаната ситуация...

По-добре й се обади.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Напротив, това, че само ти го знаеш не променя факта, че постъпваш мъжки. На теб ти е два пъти по-трудно като знаеш, че тя страда и все още иска да е с теб, но въпреки това се опитваш да я улесниш максимално.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Не се свързвай с нея по-гадно ще и стане според мен де
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
    ▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂

Цитирай Първоначално написано от Cellmate
    Знае и едва ли ще е трудно да ме мисли за отвратителен, след като аз самия се мисля за такъв. Тоест, за да постъпя мъжки, трябва да постъпя не-мъжки? Е*а ти скапаната ситуация...
    в тоя живот главно трябва да се грижим за себе си... тя кво иска.. да се откажеш от шанса си заради нея?... не живеете във филм...ш реве, ш реве па ш й мини...
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз също съм на мнение,че е по-добре да не разговаряш с нея. Нормално е сега да й е гадно,но и ти си трябвал да вземеш решение за своето бъдеще. Ще свикне с това. Но дотогава ще си я боли и ти,дори и да си поговориш с нея,надали ще има ефект.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Щом няма изгледи да се промени положението, най-добре не я търси, така само ще влошиш нещата. Пък и, както казаха преди мен, за колкото по-голям идиот те мисли, по-бързо ще забрави.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    и на нея ще и стане по-зле, че и на теб. колкото и да се мислиш за гадното същество нали каза, че ти също имаш чувства към нея и ако тя избухне в сълзи докато говорите как ще се почувстваш? ако наистина няма шанс да се съберете - недей. остави я, може да е трудно, но ще успее да премине през всичко и да се оправи.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Ако и се обадиш ще покажеш,че си наясно със ситуацията,в която е след раздялата.Едно момиче се нуждае да си поплаче насаме и това е.Само ще накърниш допълнително гордостта й.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Ако наистина в момента няма шанс да сте заедно,не й пиши.Поне аз така бих предпочела

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    ми що не я земеш при тебе щом са обичате бе? лапешка раота.

^Аз пък мисля, че това е най-лапешкото мнение. Дали може, дали ще стане - кой да го домисли?

Аз пък мисля, че трябва да говориш с нея, колкото да й обясниш защо сте се разделили. Всеки човек трябва да знае защо го зарязват!
    И не съм съгласна, че по-лесно се преодолява, когато мразиш някого. Тогава пък се чудиш откъде ти се е изсипало, как изведнъж се е променил човека, а у и т.н.

Обади й се и максимално накратко й кажи да не се надява на нищо повече - бъди категоричен, че връзки от разстояние или неща от сорта на "Като се прибера ще сме заедно" няма да има. Но това не пречи да й обясниш защо си я изоставил.

Повярвай ми, по-гадно нещо от това да те изоставят и ти да не знаеш защо, само с някакви уклончиви обяснения "Така налагат обстоятелствата" НЯМА.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    ^Аз пък мисля, че това е най-лапешкото мнение. Дали може, дали ще стане - кой да го домисли?

Аз пък мисля, че трябва да говориш с нея, колкото да й обясниш защо сте се разделили. Всеки човек трябва да знае защо го зарязват!
    И не съм съгласна, че по-лесно се преодолява, когато мразиш някого. Тогава пък се чудиш откъде ти се е изсипало, как изведнъж се е променил човека, а у и т.н.

Обади й се и максимално накратко й кажи да не се надява на нищо повече - бъди категоричен, че връзки от разстояние или неща от сорта на "Като се прибера ще сме заедно" няма да има. Но това не пречи да й обясниш защо си я изоставил.

Повярвай ми, по-гадно нещо от това да те изоставят и ти да не знаеш защо, само с някакви уклончиви обяснения "Така налагат обстоятелствата" НЯМА.

Обяснил съм й всичко, както споменах по-горе мисля, така че нямам какво повече да й кажа, защото тя не пожела да ме разбере. От мненията ви заключвам, че по-добре да си трая, за да й е по-лесно.

Цитирай Първоначално написано от DoubleDMG
    ми що не я земеш при тебе щом са обичате бе? лапешка раота.
    Ти стъпвал/а ли си в САЩ? И на колко години си ти бате? Само на това ми отговори.

Недей да я търсиш. Така ще го преживее по-бързо. Колкото до майка й - не я слушай. Жената явно очаква ти да си пропилееш шанса заради дъщеря й......

Супер фен Аватара на elysunny
    щом не можете да бъдете заедно, не я търси

Благодаря на всички за отговорите (то май най-вече на женската част)!
    Помогнахте ми много!

Повече от фен Аватара на Taam
    олеле...
    колко добре ми влизаш в хейт- вълната в момента ако знаеш...
    (не си виновен)

Остави я.
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

Човече не се обвинявай,ти си направил своя избор.А пък тя ако иска да го приема.Не й звъни,колкото и коравосърдечно да изглежда.Не е напразно,че казват времето лекува(колкото и изтъркано да звучи сие така).

колега , от къде ли ми е толкова позната тази история !?А ,да ... и аз живея в северна америка ,та знам какво е да оставиш гаджето в Бг и да заминеш ....не се обвинявай ,ти си направил своя избор , дори си постъпил много добре като си обяснил всичко ,а не като някои "заминавам ,чакай ме ,обичам те " , тя така или иначе ще си пореве пък ще й мине , не й звъни и не я дразни ,достатъчно й е тежко ,а си гледай работата ,нали затова си заминал в крайна сметка ,а тя ако наистина те обича ще се радва за теб ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си