К'во става хоумита. Мисля, че за първи път се оплаквам от нещо тук, но имам нужда от мнения относно дадената ситуация (ще бъда извънредно кратък): зарязах момиче, което обичах, защото така наложиха обстоятелствата, но не това е проблемът. Проблемът е, че тя също ме обича, може би даже повече, толкова много, че в момента е съсипана и доколкото разбрах плаче постооянно, почти не спи и като цяло никак не е добре. Даже майка й ме издири по фейсбук (пф, мразя го този сайт) и ми каза едва ли не "Дано се гордееш с постъпката си! Това никак не е мъжко!" и "Когато си във връзка трябва да се съобразяваш, в противен случай да си беше останал сам." Аз просто трявваше да взема важно решение, което ще се отрази на бъдещето ми...както и да е. Та въпросът ми е следният: дали да я потърся (по скайп или телефона, защото не съм в страната) и да й обясня, че наистина съжалявам, макар че знам, че това няма да помогне с нищо или просто да не я търся въобще, дори и да изглеждам като коравосърдечно копеле, само и само раната да раздравее по-бързо?
Е, fire away people...

П.С. Май не бях особено кратък...