В случая само да кажа, че не говоря от гледната точка на някои момиченца (въпреки, че и аз понякога реагирам така относно НЙ). Гледам съм най-малкото документални филми относно бандите, кризата и като цяло лошата страна на НЙ.
И все пак главния ми въпрос беше дали е по-сигурен живота в НЙ, като говоря и за пари и за сигурност в улицата. Мексиканците най-много ме плашат честно казано, може би е защото гледам твърде много гангстерски филми. И тъй като със семейството ми г/д се навихме да уча там (и да знам какви са цените на хубавите университети). Но от там съм сам, мойте планове бяха някой хубав малък апартамент в бруклин или куйнс и училището и след това работата в Манхатън.
Но при работа от 15$/час не ми се струва чак толкова скъп живота, че чак непосилно. Като цяло това ми беше мисълта, да отида 3 седмици да видя истинския Ню Йорк.
Както и да е, да се върна обратно към въпроса ми. С тая застраховка живот малко ме стресна Да отида там и да се боря за оцеляването си ... то по-добре да остана и да уча в Софийския.
Знам, че не това беше целта на темата ти, ама пък откъде знаеш, след като замина там може аз да живея там.