.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона

Посрещаня и испращания,когато си идвате/заминавате !

Абе хора само аз ли ги ненавиждам тия неща ?
    Мразя сълзливите истории,докато ме изпращат,например сега когато ми се налага да се прибирам в България,майка ми е направо в депресия особено преди да се кача на рейса се почва един рев и т.н
    Айде изпращанията се преживяват,обаче когато се прибереш се почва с посрещанията всички се правят,че си им липсвал и т.н а всъщност те лъжат,почват се едни прегръдки,здрависвания на мен честно казано ми е неловко и тъпо .. Дори и хората,които наистина ме обичат и посрещат от тях също ми е нек'во неловко ... И мразя да се прибирам от някъде !!!
    Не може ли,като се прибереш просто всички да се държат сякаш си си бил там постоянно..
    Вие,кефите ли се когато се приберете от някъде да ви посрещнат и т.н
    Мразите ли сълзливите изпращания и т.н
    Много ми е интересно

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Бившия като заминаваше,връщаше и пак заминаваше е същата история.Не ми е приятно,защото ми е гадно...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Не мен пък ми е приятно като се прибера от някъде и да ми кажат колко съм липсвал.Само сме се разбрали при посрещания и изпращания без сълзи,че ми идва в повече.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Охх много мразя така.Майка ми реве и като заминавам и като се връщам,та дори и да е само за 5 дни.Ама сега се дразня,ако съм на тяхно място може и аз да съм така.

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз пък обичам всички да ми обръщат внимание, когато се прибера след дълго отсъствие. Аз самата много се радвам, че ги виждам и ми харесва да виждам, че и те се радват. Щеше да ми е тъпо, ако само аз се кефя, а те се държат като дървета.
    Изпращанията обаче винаги са били много неловки и въобще не ги харесвам. Аз за такива неща съм по-емоционална, отколкото изглеждам и отколкото показвам.
    А съвсем скоро ще ми се наложи отново да преживея същата драма, направо не ми се мисли.
    И спря да се върти за миг земята..

хахх, аз не ги харесвам тея ревливи истории

Аз пък обичам.
    Love to be loved by you.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ами при баба и дядо като ходя и като отивам и като си тръгвам реват и ме прегръщат, докато не остана без въздух..
    а пък на нашите най-много да ме гушнат и толкова..смисъл..все им е едно горе-долу..
    ама примерно едно гушване или целувка по бузата и ''как пътува?" са достатъчни...а не някакви сълзи, мечешки прегръдки и т.н.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си