- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- HELP MEE! Не, сериозно... =)
Ок, не знам дали има подобна тема, възможно е, поразтърсих се малко, не намерих, домързя ме да търся още и така...
Искам да си купя диск на любимата ми група, нооо в България няма откъде(естествено). Единствената ми опция е интернет, но мама е твърдо против, заради плащането с кредитна карта. Това най-вероятно няма да е единственият диск, който ще искам да си купя, смисъл ако ми разрешат ще искам и още(не всички, само новите на групата, тези които тепърва ще излизат). Но е много важно за мен. Тази група сериозно промени живота ми и като че ли се чувствам едва ли не длъжна да си купя поне един диск. Да не говорим, че съм ОГРОМНА фенка и самият факт да притежавам нещо толкова “свещено“... Искам аз да си купя диска, със мои събрани пари (както и другите дискове, които ще искам, ако ми разрешат... е, ще гледам да не ставам нахална), така че ако ми го купят ще им върна всяка стотинка(ако беше без кредитна или дебитна карта... тичкам и купувам веднага щом излезе. Има много време до тогава, но искам още от сега да почна с убеждаването
). Както и да е смятам да поръчам диска от известен и надежден сайт (e-bay)... Имам съученички, които си поръчват от интернет, но тези два факта едва ли ще могат да убедят наще.
Та. Могат ли те наистина да се доверят на този сайт и попринцип този вид пазаруване, някой купувал ли е онлайн(предоплагам да), ако може да ми обясни как става работата и дали е доволен иии ако е надеждна цялата тази работа как да го докажа на мама и татко?
П.С. Отново повтарям, това е много важно за мен (диска, групата попринцип и най-вече музиката им (което също ми е трудно да им го докажа, а мисля че ще помогне, така че ако някой има идеи и за това...))...
JusT SmiLe anD LeT ThE WoRLD WonDeR WhY!
Спи ми се и не знам какво си написала,само разбрах,че питаш за Ebay ..ако е това въпроса ти ще ти отговоря.Да-сайта е надежден,познавам приятели,роднини и много други познати,които ползват този сайт.Само гледай да има безплатна доставка до България ( или евтина ) и си готова..Виждаш цената и т.н..Вече за платеж и т.н просто виж в някой български форум в гугъл и ще намериш точно начините на платеж..Но ДА сайта е надежден,поръчвай и се радвай на албума си.
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Ами от Сливен съм и въпросната група е the GazettE. Защо?
И мерси на WesCraven...
Самата група не я знам,но това е първия албум,който видях.Трябва да гледаш в www.ebay.co.uk ..
http://www.ebay.co.uk/itm/Gazette-St...#ht_1007wt_905
Доставката е 1 паунд..Ако искаш погледни после кажи какво е станало,ако не кажи ми името на албума аз мога да погледна.
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Защо не пуснеш тема в раздел Борса ?
И защо да пуска там?Тя иска мнение за самия сайт.
Може да си вземе от някой в България![]()
Оф и какъв е шанса някой тук да го има?Защо пускаш безсмислени коментари само и само да си трупаш мнения?Кое е по-добре да пусне в раздел борса дето има 15 човека и да се надява някой да пише или да иде в тоя сайт да си поръча албума и след 1-2 дена да е при нея?
Албума още не е излязъл. То има още много време до тогава.
И това си е точно правилната тема, защото въпросът ми е как да убедя майка и татко, че на сайта може да се има доверие. Освен това на мен самата не ми е много ясно как става плащането, така че ако може някой и това да обясни... ще се трогна...
пф това ми прилича на някакав лигав метал
http://vbox7.com/play:1d7e717c
особено на 1:24
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Тва е J-Rock, не метал.Освен това бг превода не ме кефи... Но групата си е the best! Поне за мен, де, ама аз повече не искам.
![]()
за албума 'TOXIC' ли става дума? И аз искам да си го взема но съм се отчаяла да обяснявам на наще как никой няма да ги измами... ще съм ти благодарна ако пишеш в темата(при положение че ваще ти позволят) как по-точно става
![]()
Просто го свали от зам и го качи на дискИли го купи от някой български сайт с доставка , мисля че трябва да го имат .
П.С как може да слушаш тва ...![]()
![]()
щом твои съученички си пазаруват онлайн дай на някоя парите за диска и го поръчайте с нейната карта ....![]()