- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувка...
Амии..как да го кажа..на 14 г. съм. Може ли да ми дадете някакви съвети за първата целувка и за целувката с език, защото нямам никакво понятие какво да правя ако дойде такъв подходящ момент за целувка..няма да е скоро , защото си нямам гадже и никога не съм имала ..всички мои приятелки си имат по 5 гаджета и постоянно се целуват, а на мен ми става кофти като съм при тях..и понякога даже ме е срам като ме питат колко гаджета съм си имала..Мерси предварително! и мисля,че има и други такива теми..съжалявамм![]()
Приятелките ти са някакви пикли, тъй че не се води по тях.
Иначе целуването не е голяма философия. Притискате устни и си галите езиците. Нищо особено сложно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
ех,адашке,адашке, с бебешки работи се занимаваш.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Остави целувката, ами на мен друго ми е интересно.. "колко гаджета" .. ехх.. и подобен тип въпроси задават 14 годишни момиченца .. не им обръщай внимание на тях, само това мога да ти кажа.. а относно целувката.. не е кой знае какво за правене ...![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
тия филми са ви размътили мозъците, кой знае кво очаквате
Аз така и не ги усвоих тея целувки![]()
Не са ми толкова забавни,но пък моя в началото само така налиташе да ме целува и беше страшното шоу![]()
Важното е да не се тревожиш. На някои хора им иде отръки,сякаш цял живот са правили само това. На други им трябват няколко целувки повече. Не отиваш нито на изпит,нито към ешафода,за да се тревожиш за глупости![]()
Е какво от това,че приятелките ти са имали 5 гаджета ??Хич не ги уважавам аз такива...
твойте приятелки нещо си падат големи К**ВИ по 5 гадженца наведнъж ,ако съм разбрала правилно ... като дойде самия момент момчето ще те води ,а и можеш да попиташ чичо Гугъл :P
И на тебе ти пука к'во мислят приятелките ти защото?? Какво като са имали по 5 гаджета...това много велики ли ги прави! А по темата всичко ще си стане от само себе си няма защо да го мислиш![]()
Не се научихте!! Само едни и същи неща!
Rock n Roll!!!!!!!!!
Изобщо не им обръщай внимание на твоите приятелки не е нормално да си на 14 и да си имал 5 гаджете.Както казаха по-отгоре,като му дойде времето ти сама ще знаеш,какво да правиш.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
и аз съм така - на 14 , не съм се целувала нито гадже съм си имала , ама пък не ми пука !...Първоначално написано от rallss97
![]()
![]()
....предлагам ти да последваш моя пример!...
![]()
![]()
![]()
BlondeRebelion измъкна ми думите от устата ..... пък и аз мн мразя някой да тръгне да ми се хвали че е имал 5 гаджета и кво за кой по на пред и без това това са "гаджета еднодневки" а аз също съм на 14 и аз досега не съм имала гаджета и кво от това не е края на света а пък като дойде време за целувки първата целувка не се планира и според мен както и мн др тя ще си стане от самосебе се![]()
![]()
![]()
Защо Чък Норис го е раждала леля му? ..защото никой неможе да му ебе майката..!
то ще ти дойде от вътре, спокойно д;![]()
awerw♥
Абе ти недей гледа твоите приятелки., И те ще си намерят майстора някой ден![]()
Колкото до първата ти целувка... Ами ние неможем да ти кажем какво да правиш. Сама ще се справиш, никак не е трудно. Ти си хвани добро момче, пък то ще те научи на целувки и на всичко![]()
Мерси на всички![]()
![]()
Не се влияй от ничие мнение,защото само твоето е важно ... и аз имам проблем с приятелките ми,които много обичат да ми казват "не се занимавай с този" и един вид все едно ми забраняват да се запозная с даден човек,защото те го познавали и той бил еди къв си ... Но аз не им обръщам внимание направи и ти същото,защото всеки си има живот и избира как да си го живее!А за целувките те ще дойдат от самосебе си важното е да не се притесняваш
Съжелявам,че малко се отклоних от темата
Нищо..и мерсиПървоначално написано от ladydevil931
![]()
Другия път първо използвай търсачката. ; )
Уроци по целуване
Dos and Donts при целуването
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
И аз се бях много стресирала, но бях много влюбена. Така или иначе всичко, което бях чела изчезна от главата ми в онзи миг, когато се приближи до мен и ме погледна в очите, стисна ме силно в прегръдките си и просто ме целуна. Без език, защото знаеше, че немога, но си ме целуна. Той беше доста по-голям от мен. Просто се отпусни и се погрижи за свежия си дъх. Другото от само себе си ще си стане. Настина и да ти кажем нещо от вълнение всичко ще забравиш. И целувката с език не е голяма философия. Моята беше на един купон, след като бях скъсала с момчето и съжалявам за нея, въпреки че ми хареса. После си казах: Това ли било, ама то лесно.Само се погрижи да си със свеж дъх и се отпусни. Ако искаш сподели с момчето, че си неопитна, за да те води. И моята първа беше на 14, няма нищо лошо да не си като другите, напротив радвай се.
Всичко ще е ОК. Може да разкажеш после как е минало, аз се отнесох малко..
БТВ има много такива теми.
Ох майко на 14 години 5 гаджета мале мале големи връзки създават те... чак е смешно. Що се отнася до целуването... наистина не е голяма философия... нормално е да се притесняваш преди първата целувка, но после ще видиш, че не е трудно. Просто си галите езиците, въртите ги, тук вече зависи какво ви харесва, смучете си устните, захапвате ги ама леко и това е... абе като дойде момента ще разбереш. Ако момчето се е целувало прави каквото прави и той и ще ти стане ясно всичко :P
In a mad world , only the mad are sane...
ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ НА МОЕТО СЪОБЩЕНИЕ!
и аз съм на 14 и не съм имала гаджета и аз не съм се целувала! но има едно момче, с което май ще се получи и като дойде момента сигурно ще е много смешно![]()
![]()
амаа до колкото съм чувала трябва да се отпуснеш и да се чувстваш в безопастност и уют в ,,устата му,, и ще видиш как е. ти не си ли сънувала да се целуваш??
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
ами аз съм нещо като теб и аз съм на 14. Но сега тръгнах с едно момче което е 2 г. по-голямо от мен и да ти кажа честно още не сме се целували, защото откакто тръгнахме той е за няколко дена извън софия и утре се прибира. Но в сряда ще се видим и съм сигурна че ще ме целуне и ме е страх, защото до сега не съм давала на никое момче да ме целува. А колкото до приятелките ти (БОЖЕ ОПАЗИ) те ще станат големи курви. На 14 са пък се смятат за много големи и кой знае вече може и да не са девствени.