.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Какво мислите . . . ??

Моят проблем е , че харесвам едно момче . . . и мисля ,че и той ме харесва . . . Така през зимата бяхме навън . . . въпросното момче ще го наречем Иван . . . бяхме с още 2 момчета и една позната . . . тя отиде да говори по телефона а другото момче отиде за вода . . . останахме аз , Иван и още едно момче и то каза : нали харесваш момичето седни до нея да си поговорите . А аз бях там и чух всичко . Говорихме си и дойде време да си тръгвам , и тогава момчето ми каза да му пиша защото много ме харесвал . . . но няколко месеца по - късто той се събра с друго момиче . . . ; (( стана ми много гадно . . . бях объркана и все още съм . . . нз какво да правя . . . вие какво бихте направили на мое място . . . моля дайте ми савет . . . благодаря . . . : )) (( те скъсаха на 3тия ден ))
    . . . Наистина е трудно да приемеш истината .. когато лъжите са това , което си искал да чуеш .

Супер фен Аватара на LeprikonA
    и двамата не сте от най-сериозните а? защо не продължихте контакта?
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

еми просто и двамата сме от срамежливите . . . ВИНАГИ като излизаме заедно се опитвам за завържа разговор . . . но винаги има много хора и не се получава . . . даже 1 път (( беше на скоро )) ми дойде на гости . . .
    . . . Наистина е трудно да приемеш истината .. когато лъжите са това , което си искал да чуеш .

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ами излезте сами, наговорете се нарочно да е така, няма как да стане иначе.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

ще се опитам . . . мерси много : )) други мнения

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    Не просто и двамата са малки.

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    Не просто и двамата са малки.
    \/
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
    ▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И в крайна сметка не разбрах дали е обвързан или не ? Ако е обвързан - по-добре не се бъркай в отношенията им. Ако е необвързан - просто завържете някакъв разговор. Ала-бала.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си