.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Защо винаги става така?

Здравейте. Чудя се защо винаги момчетата ме приемат само като добра приятелка. Всеки път, когато си харесам някой, страдам заради това че той иска да сме само приятели. Още преди името да са ми разбрали вече казват "о, тази ще е супер за приятелка". Наистина се радвам, че хората ме чувстват близка и се отпускат толкова бързо, но понякога си е цяло мъчение. Не разбирам какъв е проблемът.. говорила съм с много мои приятели момчета, но те нищо не ми казват. Какво трябва да променя в държанието си, за да покажа на някого, че намеренията ми не са просто приятелски ( и нека без предложения от типа "ми покажи малко плът, покани го у вас "да гледате филм" и тн.т.) ?

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Грешно първо впечатление.

Без да те познавам, като момче ще ти дам точния отговор. И за да не те засегна пряко ще го кажа така...
    Момичета, които не ми харесват на външен вид, не са от типа момичета които харесвам и тн. ... просто от учтивост оставам приятел/познат с тях, за да не останат наранени.
    Това е.

Без да се хваля, но съм момиче, което като върви по улицата след него, така да се каже, доста се обръщат. От комплименти никога не съм се оплаквала, но всичко си е до там. По едно време и аз смятах, че проблемът явно е във външния ми вид, но в последствие многократно ми го доказаха, че не е заради това.

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Цитирай Първоначално написано от jeezloxxy
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
    ▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂

Мега фен Аватара на Chacho
    Трудно мога да си представя случай, в който да не е заради външния вид. При свободните момчета няма само приятели, има "отказах се, щото не ми пуска".

Ако нещо в характера ти отблъсква момчетата, че да не искат нещо интимно, няма да искат и да сте приятели.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    ^ +1

Май няма какво повече да се каже.

Супер фен Аватара на elysunny
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Трудно мога да си представя случай, в който да не е заради външния вид. При свободните момчета няма само приятели, има "отказах се, щото не ми пуска".

Ако нещо в характера ти отблъсква момчетата, че да не искат нещо интимно, няма да искат и да сте приятели.

То аз кво казах

Цитирай Първоначално написано от Chacho

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от jeezloxxy
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си