.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Поредната връзка от растояние

От доста време искам да следвам в чужбина миналата година отхвърлих възможноста но тая година я имах пак и мисля сериозно да я приема. В същото време имам приятелка от близо 2 години. От няколко месеца 4-5 уча усилено английски и си личеше че нещата отиваха на там....и някъде преди месец и казах ясно че има големи шансове да замина и така седмиците минаха и времето да замина приближава. Няколко пъти и казах че искам да си поговорим да намерим някакво решение без да скъсаме но тя просто не иска да сме заедно . Звъння и по тела тя направо ми крещи обвинява Me за това че искам да изпозвам тая възможност но разбирам я ,тя самата не може да го проумее не спи не яде + си има нейни проблеми не и харесва това което тя следва иска да се премести и резулататите и ще излязат след няколко дена.Ок разбирам я трудно и е на мен също но ме обвинява за всичко говори ми гадно, когато излизаме почти не ми говори не ми дава да и хвана ръката. Аз самия се чувствам гадно защото все едно я изоставям и остава самичка. Как според вас трябва да подходя не искам да скъсаме (това иска тя) искам просто да по някакъв начин да я успокоя защото е изключитлено напрегната и да и покажа че начина по които ми говори и това което прави е грешно и че с малко желание и упоритост може да сме заедно...

Хората казват "Ако има желание - има и решение". Може би приятелката ти просто се страхува че няма да можете да поддържате връзката си от разстояние и за това си мисли че е по-добре да скъсате сега, а не в последствие. Трябва да ти влезе в положение и да те разбере, все пак редно е да се избере ученето пред гаджетата.
    Моя съвет е да си следваш в чужбина и да оставиш нещата да се вредят сами. А ако тя наистина те обича ще те разбере и ще те подкрепя.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ако приятелят ми замине за Чужбина и аз ще искам да скъсаме.. това са много километри един от друг.. и няма много надежди

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Ако приятелят ми замине за Чужбина и аз ще искам да скъсаме.. това са много километри един от друг.. и няма много надежди
    ок уважавам това че не иска да сме заедно защото ще има един проблем няма да съм до нея...но защо ме обвинява за това че трябва да за мина?Защо трябва да ми говори по гаден начин?

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида

Re: Поредната връзка от растояние

Цитирай Първоначално написано от GoInsane
    все едно я изоставям и остава самичка.
    А какво правиш ? връзка от разстояние е не възможна ако е за 1-2 седмици може но в повечето ситуации и там се проваля .По-добре скъсайте ще ви е гадно малко но ще ви мине Пък и ти щом искаш да заминаваш ще си носиш последствията ..
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
    ▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂

Град
    Маями,Флорида
    ок уважавам това че не иска да сме заедно защото ще има един проблем няма да съм до нея...но защо ме обвинява за това че трябва да за мина?Защо трябва да ми говори по гаден начин?
    И на нея не и е лесно ,на теб как ще ти е след 2 години да те оставят сам .

Цитирай Първоначално написано от wankata7
    И на нея не и е лесно ,на теб как ще ти е след 2 години да те оставят сам .
    така е съгласен сам!Но след 2-3 години когато завърши тя самата ще отиде най малко 800 км за да стане полицай! 2 години обучение първата година ще затворена напълно а втората доколкото сам чувал е малко по free. A това е нейната мечта от дете!Тоест в случай че остана тя сигурно ще я жертва за мен и това не го искам!На първо място са нейните мечти, семейство и доста след това аз..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Според мен не бива да се обвиняваш за нещо,за което не си виновен. Става въпрос за твоето образование и бъдещето ти. Вярно е,че в началото и на двамата ще ви е адски трудно,но се свиква. Аз на твое място също бих заминала ,колкото и да имам чувства към приятеля си.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Chacho
    Първо си отговори, кое искаш повече - да останеш с нея или да учиш в чужбина. Ако е първото, дилема няма.

Ако решиш да учиш в чужбина, нещата свършват. Тя вече го е взела това решение, твой ред е. И не й позволявай да се отнася така с теб. Ако се държи лошо с теб, отблъсни я, а не я поощрявай. Може да й е тежко, на теб ти е също и това е проблем, който заедно трябва да решите. Тя или ще дотича при теб или ще си тръгне и ще знаеш, че няма смисъл да се връщаш при нея. Ако усилията са само от едната страна, няма как да се намери баланс.

ПС: На твое място бих заминал. Тепърва ти предстой живота, а с нея може да се разделите по хиляди причини.

Пожелавам ти много щастие и споделена любов за в бъдеще! И каквото и да направиш, не съжалявай за избора си.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Здравей

Две години не са малко време. Сигурна съм,че значите много един за друг. Явно не сте малки,затова я помоли да проведете един нормален и цивилизован разговор,в който да изложиш аргументите си.
    Най-вероятно се притеснява от това да не излъжеш надеждите й вбъдеще. Зная,че промяната на средата може и да доведе до край за вас,но ако наистина тя е момичето за теб,това няма да се случи.
    Аз също планирам да замина за чужбина след 2 години (дай Боже) и съм обсъждала това с приятеля ми и сме решили,че няма да се разделяме,защото чувствата ни са истински и няколко години няма да значат нищо в сравнение с това,което можем да изградим заедно след това.
    Същото може да бъде и за вас.Само трябва да се обичате всеотдайно.

Връзките от разстояние не са за деца.

Град
    Маями,Флорида
    Цитирай Първоначално написано от agapiseme
    Здравей

Две години не са малко време. Сигурна съм,че значите много един за друг. Явно не сте малки,затова я помоли да проведете един нормален и цивилизован разговор,в който да изложиш аргументите си.
    Най-вероятно се притеснява от това да не излъжеш надеждите й вбъдеще. Зная,че промяната на средата може и да доведе до край за вас,но ако наистина тя е момичето за теб,това няма да се случи.
    Аз също планирам да замина за чужбина след 2 години (дай Боже) и съм обсъждала това с приятеля ми и сме решили,че няма да се разделяме,защото чувствата ни са истински и няколко години няма да значат нищо в сравнение с това,което можем да изградим заедно след това.
    Същото може да бъде и за вас.Само трябва да се обичате всеотдайно.

Връзките от разстояние не са за деца.
    +1

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Първо си отговори, кое искаш повече - да останеш с нея или да учиш в чужбина. Ако е първото, дилема няма.

Ако решиш да учиш в чужбина, нещата свършват. Тя вече го е взела това решение, твой ред е. И не й позволявай да се отнася така с теб. Ако се държи лошо с теб, отблъсни я, а не я поощрявай. Може да й е тежко, на теб ти е също и това е проблем, който заедно трябва да решите. Тя или ще дотича при теб или ще си тръгне и ще знаеш, че няма смисъл да се връщаш при нея. Ако усилията са само от едната страна, няма как да се намери баланс.

ПС: На твое място бих заминал. Тепърва ти предстой живота, а с нея може да се разделите по хиляди причини.

Пожелавам ти много щастие и споделена любов за в бъдеще! И каквото и да направиш, не съжалявай за избора си.

абсолютно на същото мнение съм
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мерси на всички за отговорите ви!

Мега фен Аватара на Chacho
    Абе човек не трябва да храни надежди при такова голямо разстояние.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта

Re: Поредната връзка от растояние

Цитирай Първоначално написано от wankata7
    все едно я изоставям и остава самичка.
    връзка от разстояние е не възможна
    Глупости.

Он: Аз също бих заминала за чужбина. Както вече казаха, с нея можеш да се разделиш по хиляди други причини. Глупаво е да пропускаш такава възможност. А и животът ви едва сега започва. (:

Държанието й е детско. Не позволявай да ти се качва на главата и да ти вменява вина, която не заслужаваш. Искаш да учиш -> имаш възможност -> възползваш се.
    След време ще го разбере...

По-правилно ще е да се разделите. Ако след това пътищава ви се преплетат, може и да опитате отново заедно. Но няма никакъв смисъл да се "връзвате" един друг и да чакате две години. Мъчително е... и наистина напълно безмислено.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Според мен приятелката ти се държи много детински.Моят съвет е да заминеш и да се разделите и това е.Ако те обичаше наистина щеше да иска най-доброто за теб,тоест щеше да те подкрепи в решението ти да заминеш.
    А относно връзките от разстояние-абсурд да се получи нещо.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не си прецаквай бъдещето, заради момиче.
    ..може и да останеш, може и да не се разделите, може тя да не замине, да се ожените и никога да не съжаляваш за избора си... Ама не разчитай на това

Не, сериозно, ако един човек те обича ще приеме всяко твое решение без излишни драми и без да се държи едва ли не укорително. А връзка от такова разстояние по-добре не продължавай.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си