.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Подарък .

Подарък .

Съжалявам ако темата не е за този раздел, но ми трябва бързо отговор.. затова благодаря предварително

Приятелят ми е в болница, и аз не знам какво да му занеса, след като лекарите не му разрешават да яде.. Да му нарисувам нещо, или да му напиша нещо, моля ви ако някой има идеи да ги сподели..
    Trust no bitch.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Бъди до него! Мисля, че това в такъв момент за него ще значи повече от който и да е подарък...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Бъди до него! Мисля, че това в такъв момент за него ще значи повече от който и да е подарък...
    +1
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
    ▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂

Супер фен Аватара на LeprikonA
    просто му подари себе си и цялото си внимание - още сега вместо да чакаш да ти изпишем всички едно и също заминавай при него! той със сигурност ще има нужда да си при него!
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си