.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Страх ме е..

Здравейте..Нямам цикъл все още на 13 съм.Имам бяло течение (кремообразно) ,което мирише гадно!! Не е като на риба но не е и моята миризма..До миналия месец имах болки ниско долу и ходих на генеколог..Каза,че бялото течение е нормално и би трябвало скоро да ми дойде.Но за миризмата нищо не ми каза.Дали е заради лоша хигиена или имам инфекция..

ами щом гинекологът ти е казал че всичко е наред значи е ... ако все пак се съмняваш отиди на друг гинеколог и се увери ... но не очаквай да мирише на цветенца .. ти си само на 13 има време .. спокойно ще ти дойде и болките ще минат .. щом ти е за първи път е нормално

Да но съм чувала ,че е нормално бялото течение,но за миризмата не съм чувала много добри неща.. А и ходих 3 пъти като 2-та бяха с въпроси за миризмата..И пак същата историяяя Ами може ли да ми препоръчате някаква "бабина рецепта" за по-бързо Имам в предвид,че попитах генеколога си ,но той ми каза,че може да ми даде хапчета но ще има странични ефекти..Някакви идеи нещо да ям или нещо от сорта за по-набързо да ми дойде..

Не виждам за къде бързаш да ти идва... Ще ти дойде, когато ти дойде времето за това. Няма смисъл да прибързваш с някакви хапчета и глупости и накрая да стане нещо "странично" :X

ами не знам за "бабина рецепта" или някаква храна. Но когато знам че на мен ми наближава гледам да се движа повече ... пий витамин ц по 3 на ден г/д ..

Цитирай Първоначално написано от cvetitoyoy
    ... пий витамин ц по 3 на ден г/д ..
    Аз съм чувала, че витамин C се пие, за да ти идва по-малко? o.O

Мега фен Аватара на fenkaaa

Re: Страх ме е..

Цитирай Първоначално написано от dunitifi
    Здравейте..Нямам цикъл все още на 13 съм.Имам бяло течение (кремообразно) ,което мирише гадно!! Не е като на риба но не е и моята миризма..До миналия месец имах болки ниско долу и ходих на генеколог..Каза,че бялото течение е нормално и би трябвало скоро да ми дойде.Но за миризмата нищо не ми каза.Дали е заради лоша хигиена или имам инфекция..
    Скоро ще ти дойде спокойно и да бялото течение е нормално.

А от какво е ти сама ще кажеш.. не можем ние да знаем каква ти е хигиената

Къпя се всеки ден а с косата само 3 пъти седмично.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ходила си на гинеколог - не са ти казали,че имаш някакви проблеми ? Тогава дишай спокойно. Всъщност,преди да ми дойде и на мен ми беше така.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Преди мнооого години,бабите решили да се съберат и едната казала на другите "абе що' не измислим нещо за бялото течение дето мирише!?" но никоя не можела да измисли нещо против тва смрадливо течение и сега момичетата на 21-ви век се чудят и чудят какво да правят търсейки бабини рецепти .. to be continued. Деба трябва да напиша детска книжка ^^!

Моля критиките да се пишат на Email - Suckmydick@yees!.gay
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Ходила си на гинеколог - не са ти казали,че имаш някакви проблеми ? Тогава дишай спокойно. Всъщност,преди да ми дойде и на мен ми беше така.
    И на теб ли ти миришеше лошо ??

Град
    Пловдив
    Абе я не се притеснявай... Ако имаше някакъв проблем гинекологът щеше да го "надуши"
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си