- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос
Искам да Ви попитам,правили ли сте секс във вана и удобно ли е ?
Усмихни се - утре ще е по-зле
А в каква поза ?![]()
според мен ако той седне и тя е отгоре ще е добре,само да не се хлъзне момичето![]()
Мне, и така яко се пързаля.Първоначално написано от fakesmiles
На мен секса във ваната не ми е бил удобен никога. Но изправени под душа е супер![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Благодаря за отговорите на всички![]()
Не знам дали е наудобно или не,но не боли ли във вода ? Защото в морето не се става,защото се получава вакуум от водата,та във ваната не е ли същото ?![]()
По темата: идеята за секс във ваната не ми харесва изобщо,ще има повече инциденти отколкото удоволствие![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
хаха не е кой знае какво,не знам дали при мен само се получава но когат сме под душ и вообще някаде във вода ,не се възбуждам и не ми е хубаво ..във вана един път бяхме на задна,но не ми хареса много![]()
http://www.cosmopolitan.bg/uploads/m...?1241435908000
buzzzz е тва е лъжичка или странична
по темата -много е неудобно ,може би любовната игра е хубаво да започнете във ваната .
love is gone!
Неудобно е, малко мястото, хлъзга се, абе не е работа според мене.
Във вана не е удобно разбира се зависи,колко е голяма ваната по-добре си е под душа според мен.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !