.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Голям фен Аватара на albi951

Ниско кръвно

ами така де искам да ви попитам тези симптоми към какво водят: уморявам се бързо, много често когато стана от стол или от леглото ми причернява пред очите и ми се вие свят, боли ме главата и ме обливат нещо като топли вълни? така съм от около 1-2 седмици и преди съм имала тези симптоми но не съм им обръщала внимание, мисля че е ниско кръвно защото от няколко дена си го меря и се върти около 90 на 60 мерси за отговорите предварително

Ръчно изработени дрънкулки: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=420545

облаче

travel.

Дам, ниско кръвно е, но за всеки случай по-добре отиди на преглед при личния. Аз самата имам ниско кръвно, но бях много по-зле и ми изписа капки за пиене и хапчета и сега съм много по-добре.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    На колко години си?Храниш ли се правилно?Да спазваш диета?

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    На колко години си?Храниш ли се правилно?Да спазваш диета?
    15, ами бих казала че да, не

облаче

travel.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Кръвното ти налягане е ниско,да.Ставането от леглото не бива да е рязко!Повече разходки,повечко шоколад! Добре ще е да си направиш изследвания и да се консултираш с личния лекар относно този проблем!

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Кръвното ти налягане е ниско,да.Ставането от леглото не бива да е рязко!Повече разходки,повечко шоколад! Добре ще е да си направиш изследвания и да се консултираш с личния лекар относно този проблем!
    Ами старая се да не ставам рязко, по принцип се разхождам и то много и не мога без шоколад и да ще се консултирам! мерси за отговора

облаче

travel.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    И аз съм с ниско кръвно. Същите симптоми Понякога се чувствам много зле и не мога да стана от леглото, но с кафе и шоколад нещата се оправят.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

И аз съм на 15 и може би от 3-4 години съм така.Ниско кръвно,свтовъртеж,главобол ие,всеки път като стана ми причернява,припадала съм,абе кфо ли не.Таа личната каза,че това е от пубертета главно.При мене имаше и недостиг на желязо и слаба имунна система,но главно от хормони и пубертет,така че спокойно.Първия път като ми причерня се уплаших,обаче с времето се свиква.Гледаш да не ставаш рязко,ако пък това стане просто се подпираш на стена и чакаш да отмине.Освен шоколади и кафе при ниско кръвно се яде или пие много солено-айрян с много сол,един бульон с много соли т.н...Гледаш да не седиш много на слънце и пиеш много вода!За всеки случай си кажи на ваще и си отиди на един преглед да си спокойна Айде със здраве

Цитирай Първоначално написано от otherspace
    И аз съм на 15 и може би от 3-4 години съм така.Ниско кръвно,свтовъртеж,главобол ие,всеки път като стана ми причернява,припадала съм,абе кфо ли не.Таа личната каза,че това е от пубертета главно.При мене имаше и недостиг на желязо и слаба имунна система,но главно от хормони и пубертет,така че спокойно.Първия път като ми причерня се уплаших,обаче с времето се свиква.Гледаш да не ставаш рязко,ако пък това стане просто се подпираш на стена и чакаш да отмине.Освен шоколади и кафе при ниско кръвно се яде или пие много солено-айрян с много сол,един бульон с много соли т.н...Гледаш да не седиш много на слънце и пиеш много вода!За всеки случай си кажи на ваще и си отиди на един преглед да си спокойна Айде със здраве
    мерси много за отговора ами отидох на преди 1 ден и тя ме прати на изследване на кръвта и урината утре или други ден сигурно ще отида

облаче

travel.

Супер фен Аватара на badsector
    Нагъвай боклуци, кисни по кафета, дрогирай се и от невръстна възраст захващай хапчетата за кръвно...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    На 17 съм и аз също имам подобни проблеми,като ми се случи сядам и пия кока кола и ям шоколад...минава ми . Не ме боли глава, но почти през ден -два като стана ми причернява.Консултирах се лекарката си и ми каза,че не бива да ми предписва лекарства,тъй като съм малка все още , за това да не се застоявам много и да ям нормално,защото диетите влияят. Не спазвам диети или нещо такова,просто при мен си го има,явно съм предразположена ,майка ми също има ниско кръвно ...е, да живее Шоколада и Количката
    maDamn

Супер фен Аватара на badsector

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    лол! о.О Не знаех,че колата съдържа толкова мн вредни вещества.. Супер любопитна статия,накара ме сериозно да се замисля за употребата на колата... Не очаквах,че е чаааак толкова вредна.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Яж шоколад и пии кола ... Аз мога да ти кажа от личен опит, че ниското кръвно е доста опасно .. 2 пъти припадах и щях да си глътна езика, заради това "явление" .. Препоръчвам ти да отидеш на вегетолог
    Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите

Нагъвай боклуци, кисни по кафета, дрогирай се и от невръстна възраст захващай хапчетата за кръвно...
    нито кисна по кафета нито се дрогирам

облаче

travel.

Цитирай Първоначално написано от albi951
    Цитирай Първоначално написано от otherspace
    мерси много за отговора ами отидох на преди 1 ден и тя ме прати на изследване на кръвта и урината утре или други ден сигурно ще отида

Успех тогава)

Много тъп коментар...Това,че някой има ниско кръвно не значи ,че е тъп идиот и си съсипва живота с дрога и подобни...Просто е предразположен към ниско кръвно и до голяма степен е наследствено...Един човек да си сподели проблема и веднага ще се намери някой "умник" ,който да му е"е майката ,защото е потърсил мнение и решение...За подкрепа да е чувал някой?!Продължавайте с подобни мнения хора, и ще изкарате всеки със здравословен проблем идиот...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си