.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: прошка ?

прошка ?

не знам помните ли ме мен и моята история но аз ви помня някой се правеха на интересни убиждайки други бяха искренни и мили и защото ми е писнало от критики ще помоля всеки погледнал темата с тази цел просто да я напусне ! та по темата тя ми изневери иска да и простя но се питам има ли смисъл след като съм изложен и обиден по този начин и също така се питам признак на сила или на слабост е прошката за изневяра също така какво ще стане ако го направя..случва ми се за пореден път а всички казват че не са такива дадох и всичко но.. както и да е вие какво мислите и също бих ви попитал какво става и някой успял ли е да забрави за изневярата..заслужава ли си.. ?

никаква прошкаа

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не... не мисля, че си заслужава.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Първо са замисли защо се е стигнало до изневяра.

Аз лично не мисля, че има някакъв смисъл да й прощаваш. Изневерила ли е един път, ще ти изневери и втори...

Изневяра не се забравя - прощава се, преглъща се, превъзмогва се (до колкото е възможно), но едва ли се забравя.
    И знай, че ако все пак решиш да й простиш, не трябва в никакъв случай да й натрапваш случилото се, защото първо това е показно, че не си й простил, второ изключително изнервящо е и при всички положения ще има отрицателно въздействие върху връзката ви. Ако се хванеш на хорото, ще го играеш до край. Или наистина ще простиш, или не прави опити ако смяташ, че няма да успееш да превъзмогнеш случилото се.

Пък дали изневярата е признак на сила или слабост... нямам никаква представа.
    Сякаш е по-правилно да се пита дали е признак на обич или глупост...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

не знам защо винаги трябва всичко да свършва по най бруталния начин..

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Замисли се ... Според мене всеки има право на втори шанс ... но я следи из късо ... ако пак сгафи ...................

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Цитирай Първоначално написано от cantstoploveu
    не знам защо винаги трябва всичко да свършва по най бруталния начин..
    Ох... с колко по-брутални неща ще се сблъскваш...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

има но..като и нямам доверие..то веднъж изгубено..kak?

Мега фен Аватара на gummybear
    Цитирай Първоначално написано от onestar

Аз лично не мисля, че има някакъв смисъл да й прощаваш. Изневерила ли е един път, ще ти изневери и втори...

Изневяра не се забравя - прощава се, преглъща се, превъзмогва се (до колкото е възможно), но едва ли се забравя.
    И знай, че ако все пак решиш да й простиш, не трябва в никакъв случай да й натрапваш случилото се, защото първо това е показно, че не си й простил, второ изключително изнервящо е и при всички положения ще има отрицателно въздействие върху връзката ви. Ако се хванеш на хорото, ще го играеш до край. Или наистина ще простиш, или не прави опити ако смяташ, че няма да успееш да превъзмогнеш случилото се.

Пък дали изневярата е признак на сила или слабост... нямам никаква представа.
    Сякаш е по-правилно да се пита дали е признак на обич или глупост...

theo <333

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Именно. За това и си мисля, че няма голям смисъл.
    Виждаш ли, има хора, които вътре в себе си не приемат изневярата за нещо толкова шокиращо. Те са и склонни да имат свободни връзки. Такива индивиди могат да простят изневяра и да я превъзмогнат напълно, просто защото не я взимат навътре. Но ти не ми приличаш на такъв човек. Ако нещо те е предало истински и си усещаш, че не можеш да го преглътнеш просто ей така, е безсмислено да се мъчиш и тормозиш. Това го научих с времето - ако ще правиш компромиси или ще прощаваш нещо, трябва да си готов да го направиш съвсем наистина. Без задни мисли, без да искаш после да ти се отблагодаряват, без да отваряш дори дума по въпроса. А малко хора могат да погледнат така точно на изневярата.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Има го и друго. Една жена, за да интимничи с някого, тя задължително трябва да има емоционална връзка с този човек. Просто така ни е устроен мозъкът. За това мисля, че не е заради единия секс, а има и още нещо. Пък и ти вече си изгубил доверието си към нея. Според мен, ако останеш с нея, само ще се измъчваш.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Според мен недей. Просто не си заслужава. Загубено доверие трудно се връща. Да не кажа,че е почти невъзможно да се върне доверието изцяло. Продължи си живота без нея.
    Тя не е нито първата,нито последната.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на sasha_90
    Веднъж изневери ли ти,пак ще го направи и ще продължава,а ти ще й прощаваш и прощаваш.Това ли искаш?Едва ли,затова не й прощавай.Щом ти е изневерила,не ти заслужава.Намери си друга,която ще те цени,уважава,обича и най-важното ще ти е вярна на 100 % .

Дадеш ли и прошка , не е сигруно ,че пак няма да го направи на мен лично са ми изневерявали и са ме молили за прошка и ми беше много трудно да я дам ,а още по трудно ми беше да забравя случилото се . Не си струва само ще се измъчваш ... успех в живота има много други

прав си както е казала една велика личност

"По добре ужасен край отколкото ужас без край"

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...

Re: ..

прав си както е казала една велика личност

"По добре ужасен край отколкото ужас без край"
    Това е много вярно. И все пак всеки човек прави грешки и заслужава втори шанс. Ако обаче си мислиш, че постоянно ще те гони параноя дали в този момент точно тя не е с някой друг, по-добре се разделете. Така хем ти ще си на тръни, хем тя ще получава безпочвени (или не) обвинения и взаимно ще се мъчите.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    На всеки му се случва да сгреши... Ако я обичаш, ако тя те обича, можете да излезете от ситуацията заедно.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: ..

Дай й шанс, само ако си сигурен, че можеш наистина да й простиш и да го преглътнеш, без да имаш желание да й го върнеш или да й го натякваш.
    Аз лично такова нещо не мога и не бих се и опитала да простя. За изневярата оправдание не намирам.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

ако ме обичаше нямаше да го направи ...поне така мисля..направила го е 3 пъти с един и същ човек с нея съм от 2 години разбирам чак сега изневерите за стари но не мисля че е оправдание...

Супер фен Аватара на LeprikonA
    няма смисъл да прощаваш, наистина след време ще намериш искрени чувства и вярност - както казаха - не е единствената
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    ако ме обичаше нямаше да го направи ...поне така мисля..направила го е 3 пъти с един и същ човек с нея съм от 2 години разбирам чак сега изневерите за стари но не мисля че е оправдание...
    Именно - нямаше да го направи. И то даже не е било веднъж. Поне да е имала смелостта да си признае, а не да те лъже. Много подла постъпка.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на elysunny
    еми не

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Ако я обичаше щеше да и простиш и нямаше да питаш тук,какво да правиш.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Еми точно.. сам си отговаряш на въпроса

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от bubkaa93
    Ако я обичаше щеше да и простиш и нямаше да питаш тук,какво да правиш.
    +1...
    Това, че си изневерил на някого, не означава, че не го обичаш...А искрено се съмнявам, че го е направила, за да те нарани, да иска да страдаш и т.н...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си