.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: лещи

Голям фен

лещи

Утре ми пристигат лещите, искам да ви попитам, тези които ползват може ли самата леща - нали е сферична да се обърне и как да разбера ако се обърне примерно при пренасянето ако съм сложила контейнерчетата в чанта ?

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Как така да се обърне... мисля, че може - да. Но и да се обърне, ти като си я слагаш ще усетиш, че не е наред...
    То като ти пристигнат лещите ще има книжчица, която ти показва как да си ги сложиш, грижиш за нея и тн...

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    като си я сложиш на дланта и я полееш с разтвора ще видиш, то си личи
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Мега фен Аватара на koshtramba
    Ако става дум за цветни - личи си по цвета. От правилната страна са по-тъмни, пигментирани. Ако не, самата леща като я поставиш на пръста си, лещата трябва да изглежда така :

А когато е от неправилната страна има едни ъгълчета на лещата, които стърчат навън, абе изглежда странно, гледай да е като на картинката и сичко ще е ок.

ето :

Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Ако става дум за цветни - личи си по цвета. От правилната страна са по-тъмни, пигментирани. Ако не, самата леща като я поставиш на пръста си, лещата трябва да изглежда така :

А когато е от неправилната страна има едни ъгълчета на лещата, които стърчат навън, абе изглежда странно, гледай да е като на картинката и сичко ще е ок.

ето :

Мерси много ми помогна , не са цветни засега

Голям фен
    Обясниха ми и пак не разбрах кога се сменя разтвора точно. Вече са у нас , отворих ги и им налях нов разтвор в новите контейнерчета и ги оставих колко време да изчакам преди да ги сложа ?

Голям фен
    Влажна ли трябва да си я сложа в окото ?

Ами няма време, в което трябва да седят в разтвора. Когато искаш ги слагай. И трябва да са влажни, да. Даже напрато мокри! Една леща не бива да изсъхва!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Голям фен
    Мерси koshtramba, ами мойте лещи са Bauch and Lamb и разтвора е тази марка ако е друга марка проблем ли е ?

Не, няма абсолютно никакъв проблем! ))
    Пази моториста !!!

Голям фен
    Благодаря ти за отговора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си