.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Подарък....?!?!

Здравейте, обръщам се към всички които ще видят темата ми.. нова сам и не намерх такава тема незнам дали мястото и е за тук но наистина ви моля за помощ. Приятеля ми другата седмица има рожден ден,той е голям особняк и нямам и идея какво да му купя... знам че аз най-добре трябва да знам какво ще му хареса но..... НАИСТНА ЩЕ ВИ БЪДА БЛАГОДАРНА ЗА ВСЯКАКВИ ИДЕИ

Мега фен Аватара на sasha_90
    Как не си намерила?Такива теми има на всяка страница поне по една....
    Купи му нещо,което би го зарадвало.Например билет за мач на любимия му отбор или за концерт на любимата му група,гривна,може диск с любима музика,....има толкова много неща.А ако не ти се харчат много пари може да му вземеш нещо малко,но от сърце,което също би му харесало.

Ами има много яки огърлиции за мъже и жени купи две една с твоето и нвеговото име тази с твоето име дай на него а ти си сложи другата и това според мен е мн хубав подарък

Ти в секси бельо + ягоди и сметана,дано си по-големичка.
    xaaxax.
    Тениска или някаква друга дреха му купи?
    Wiz Khalifa
    Ke$ha
    Taylor Momsen
    (h) ;;

* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Как не си намерила?Такива теми има на всяка страница поне по една....
    Купи му нещо,което би го зарадвало.Например билет за мач на любимия му отбор или за концерт на любимата му група,гривна,може диск с любима музика,....има толкова много неща.А ако не ти се харчат много пари може да му вземеш нещо малко,но от сърце,което също би му харесало.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на elysunny

Re: Подарък....?!?!

Цитирай Първоначално написано от ogi23
    Здравейте, обръщам се към всички които ще видят темата ми.. нова сЪм и не намерх такава тема НЕ ЗНАМ дали мястото и е за тук но наистина ви моля за помощ.
    има сигурно 100 такива теми, нова си ама търсачката не я ли видя
    и аз за стотен път ще попитам, как може да не знаеш какво да купиш на приятелят си ?

язък за Оги23, ако заради тях ти е ника де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си