- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля за помощ !
Еми какво да направя обичам го все пак немога заради една хигиена да го зарежа...
Това, че го обичаш не значи, че трябва да търпиш всичко без да кажеш и дума. не вярвам да си мазохистка![]()
той ако също те обича, къпането би било най-малкото което може да направиПървоначално написано от krisity96
Шприц по рождение!
Момчето трябва да има добра лична хигиена, ако я няма научи го как да я потдържа, преди да хване нещо и да ти го лепне на теб.
+1Първоначално написано от lordofthetime
Точно по това ще си проличи до колко той те обича.
Казваш му, че искаш да се изкъпе и това е.
какво има да раздаваме повече акъл?
Вие нямате проблем !
Престъпникът с пари е възприеман от съвременния свят като честен човек.
Казах му,че ако няма време да се къпи всеки ден да поддържа личната си хигиена ще го зарежа. И той уш ми обеща,че повече няма да се повтаря това... Дано да е така,защото ако още веднъж се повтори този неприятен случай ще трябва да го кара на сухо...
Не че нещо, ама не се ли замисляте дали темата наистина е по действителен случай?!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
А така! Покажи малко характер, и виж как се осъзнава!Първоначално написано от krisity96
пс не мисля, че е фейк темата, а ако е фейк, то тогава това говори много лоша за авторката и.
И на мен не ми изглежда истинска..А ако не е фейк пожелавам на авторката приятеля и да се изкъпе в най-скоро време
И аз мисля, че темата е фейк. Един нормално мислещ човек не би тръгнал да разправя как ВЧЕРА се къпал и защо ДНЕС трябва да го прави отново. Ако темата е истинска, тоя е бахти мърлявия цървул, не знам как може да го обичаш... Нечистоплътно момче за мен е едно от най-отблъскващите неща...
Защо мислите,че темата ми е фейк ? Приятелят ми не е някакъв .... Сега заради една миризма на .... неможе да наречете човек нечистоплътен ! 100% съм сигурна,че на половината от момчетата,които са отговорили тука в темата им е такатака,че не се правете на нещо повече ! Мерси на всички които ми помогнаха ! Може да заключвате темата.
Хах, fake викат. На всяка може да се случи.![]()
KУPA ми винаги ухае на парфюм! А ти на тая нечистоплътна твар следващият път му направи пица на чурката, ама толкова стабилна че да разбере кво си яла преди 3 дена. ... и му кажи че не си се задавила, а е следствие от гадния аромат!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Сори бро... Аааа... сестро... Ама ние не разправяме как преди 2 години сме се изкъпали и за кво требва пък и сега. Хващам се на бас, че почти всяко момче във форума се къпе поне по веднъж на ден, ако не - то поне лятото! Много от момчетата тийнейджъри се къпят дори по 2 пъти на ден лятото. Това, че твоя е няква мърша не значи, че всички сме така.Първоначално написано от krisity96
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
ахаххахахахахаххахахаха леелелелелеле ... приятелят ти случайно да е с дълга коса и да ходи гол само с гюдерия и връв през ***** и да се обръща на името Маугли ???![]()
Най-добре го зарязвай тоя мизерник и си хващай някой по-чист. ;P
просто му кажи , ако не искаш така да продължаваш.
awerw♥
Господи,сподели му го.Например - "Не искам да те убиждам,но члена ти има леко неприятна миризма.Напоследък добре ли поддържаш нещата там долу?Ако не е така,моля те изкъпи се преди секс,защото е неприятно."Ако не исакш да кажеш направо,може да пробваш така - "Мило,хайде да ссе изкъпем заедно и тогава да правим секс,искаш ли?Много ми се е искало и мисля,че ще е толкова секси."