.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71

Hybrid View

Еми какво да направя обичам го все пак немога заради една хигиена да го зарежа...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Това, че го обичаш не значи, че трябва да търпиш всичко без да кажеш и дума. не вярвам да си мазохистка

Цитирай Първоначално написано от krisity96
    Еми какво да направя обичам го все пак немога заради една хигиена да го зарежа...
    той ако също те обича, къпането би било най-малкото което може да направи
    Шприц по рождение!

Момчето трябва да има добра лична хигиена, ако я няма научи го как да я потдържа, преди да хване нещо и да ти го лепне на теб.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от lordofthetime
    той ако също те обича, къпането би било най-малкото което може да направи
    +1
    Точно по това ще си проличи до колко той те обича.

Казваш му, че искаш да се изкъпе и това е.
    какво има да раздаваме повече акъл?
    Вие нямате проблем !
    Престъпникът с пари е възприеман от съвременния свят като честен човек.

Казах му,че ако няма време да се къпи всеки ден да поддържа личната си хигиена ще го зарежа. И той уш ми обеща,че повече няма да се повтаря това... Дано да е така,защото ако още веднъж се повтори този неприятен случай ще трябва да го кара на сухо...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не че нещо, ама не се ли замисляте дали темата наистина е по действителен случай?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Варна
    Казах му,че ако няма време да се къпи всеки ден да поддържа личната си хигиена ще го зарежа. И той уш ми обеща,че повече няма да се повтаря това... Дано да е така,защото ако още веднъж се повтори този неприятен случай ще трябва да го кара на сухо...
    А така! Покажи малко характер, и виж как се осъзнава!
    пс не мисля, че е фейк темата, а ако е фейк, то тогава това говори много лоша за авторката и.

Това е 100 % ФЕЙК

И на мен не ми изглежда истинска..А ако не е фейк пожелавам на авторката приятеля и да се изкъпе в най-скоро време

И аз мисля, че темата е фейк. Един нормално мислещ човек не би тръгнал да разправя как ВЧЕРА се къпал и защо ДНЕС трябва да го прави отново. Ако темата е истинска, тоя е бахти мърлявия цървул, не знам как може да го обичаш... Нечистоплътно момче за мен е едно от най-отблъскващите неща...

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Защо мислите,че темата ми е фейк ? Приятелят ми не е някакъв .... Сега заради една миризма на .... неможе да наречете човек нечистоплътен ! 100% съм сигурна,че на половината от момчетата,които са отговорили тука в темата им е така така,че не се правете на нещо повече ! Мерси на всички които ми помогнаха ! Може да заключвате темата.

Хах, fake викат. На всяка може да се случи.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    KУPA ми винаги ухае на парфюм! А ти на тая нечистоплътна твар следващият път му направи пица на чурката, ама толкова стабилна че да разбере кво си яла преди 3 дена. ... и му кажи че не си се задавила, а е следствие от гадния аромат!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Защо мислите,че темата ми е фейк ? Приятелят ми не е някакъв .... Сега заради една миризма на .... неможе да наречете човек нечистоплътен ! 100% съм сигурна,че на половината от момчетата,които са отговорили тука в темата им е така така,че не се правете на нещо повече ! Мерси на всички които ми помогнаха ! Може да заключвате темата.
    Сори бро... Аааа... сестро... Ама ние не разправяме как преди 2 години сме се изкъпали и за кво требва пък и сега. Хващам се на бас, че почти всяко момче във форума се къпе поне по веднъж на ден, ако не - то поне лятото! Много от момчетата тийнейджъри се къпят дори по 2 пъти на ден лятото. Това, че твоя е няква мърша не значи, че всички сме така.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

ахаххахахахахаххахахаха леелелелелеле ... приятелят ти случайно да е с дълга коса и да ходи гол само с гюдерия и връв през ***** и да се обръща на името Маугли ???

Най-добре го зарязвай тоя мизерник и си хващай някой по-чист. ;P

Предеякулационната течност мирише не много приятно и може тя да те кара да си мислиш, че не се мие. Половите органи си имат специфичен аромат.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    просто му кажи , ако не искаш така да продължаваш.
    awerw

Супер фен Аватара на Me4encety
    Господи,сподели му го.Например - "Не искам да те убиждам,но члена ти има леко неприятна миризма.Напоследък добре ли поддържаш нещата там долу?Ако не е така,моля те изкъпи се преди секс,защото е неприятно."Ако не исакш да кажеш направо,може да пробваш така - "Мило,хайде да ссе изкъпем заедно и тогава да правим секс,искаш ли?Много ми се е искало и мисля,че ще е толкова секси."

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си