- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- странния облак в небето около Пекин
според вас прилича ли си със странните сини светлини забелязани и снимани в Бразилия и Япония![]()
Ако са Аннунацката империя много се кефя![]()
Аннуак и Командото са правили междузвезден анален секс.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Смейте се вие, но от сащ вече започват да тестват ХААРП и да го подготвят за "Проект Син Лъч"![]()
Don't hate the hacker,
hate the code!
Започват? Бхах....те ползват тази система от много време! Всички по-глобални катаклизми са причинени от ХААРП!!! Като се почне от съвсем прясното - Япония...Хайти, катрини, и тн!Първоначално написано от MrCreeper
Im back...
ХААРП, че си го използват за това съм съгласен. Но започват да подготвят Project Blue Beam http://www.youtube.com/watch?v=nPAYbbGLYlEПървоначално написано от TheMightyNadenica
http://www.youtube.com/watch?v=wbA-FbeNtqw
Don't hate the hacker,
hate the code!
Да...отдавна се говори с за нов световен ред...и най-вероятно ще стане! Дали това вече ще успее...но защо да не успее? Човека е глупав!Първоначално написано от MrCreeper
Im back...
е командото да не е педал че да приема? той само е вкарвалПървоначално написано от Anja
![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
има един учен дето може да хипнотизира цяла зала от политици да им промие мозъка с някаква машина в Америка...
Иначе за глобалното затопляне само аз ли си мисля,че има две причини.
Или човечеството ( парни газове изсичане гори и тнт) или слънцето ( пред определен период през няколко хиляди години се променят темперетурните аплиутуди.
Спецялно за теб, като мислиш че хаарп и Project Blue Beam са измислици, излушай тази песен, проникни в текста й (надявам се да знаеш английски)Първоначално написано от ZipFail
http://www.youtube.com/watch?v=ZnhjNzlJzPg
The greatest hypnotist on the planet Earth is an oblong box in the corner of the room. It is constantly telling us what to believe is real. If you can persuade people that what they see with their eyes is what there is to see you've got them. Because they'll laugh in your face of an explanation then which portrays the big picture of what's happening... and they have.
Don't hate the hacker,
hate the code!
О, съжалявам, че се усъмних. Този неотварящ се клип ме убеди напълно, вече вярвам![]()
Хе хе, едитнах клипа. Ако искаш вярвай в Project Blue Beam, то си е за теб.Първоначално написано от ZipFail
Don't hate the hacker,
hate the code!
i da ima nqma da go dojiveq tozi vekПървоначално написано от MrCreeper
![]()
Ако доказателството за теорията ти е някаква песен, доста жалко![]()
Някаква песен?Човекът (Вини Паз) хубаво е казал, че ще се изсмеете на истината. Поразровете се малко в интернет и вижте информация за HAARP и Project Blue Beam. Дори създателите на ХААРП ги е страх да го пуснат на 100% защото не се знаят какви ще са последиците. Но не вие вярвайте на всичко казано по новините. Като едно тъпо стадо сте.
Don't hate the hacker,
hate the code!
о.О Не защитавам анунака, дори напротив?Първоначално написано от Anja
Don't hate the hacker,
hate the code!
oblaka nad Pekin ne e ot svetlini...
A oneq svetlini sini i vsqkakvi - kvi takiva silni provektori shte sa?
Аз не виждам защо трябва да им доказваш за хаарп и блу прожект...за хаарп е очеизвадно, а за прожекта ще се уверят след няколко годин!
Im back...
харп е една фирма за невредими експерименти.. нищо повече.
Аааааааа....бот?Първоначално написано от loveca777
Im back...
Това 'поразровете се и ще видите' май е перифразирано 'нямам доказателства, ама псевдофактите на коспиратотрите звучат много убедително'. Аз доста съм ровил и не съм намерил нито едно истинско, неопровержимо доказателство, чакам да видя![]()
Ако става на въпрос за ХААРП...мисля, че най-добре е да започнеш от начало, тоест - Никола Тесла!Първоначално написано от ZipFail
Im back...