- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- странния облак в небето около Пекин
Ало, чакам доказателства, не Никола Тесла и путки майни.
Ти си бати бота! Много ме дразнят недоносчета като теб, да наричат човек като Никола Тесла...дори и искам да слагам глупоста до неговото име! Той в пъти...пф, какво в пъти, ти си нищо в сравнение с него! Един от най-великите хора някога! Така че си трай, галфон с галфон!Първоначално написано от ZipFail
Im back...
Пък ще попитам...а по темата ?
Ами ако беше прочел нямаше да ме питаш! Попита за ХААРП, и ти казах да започнеш от начало...а началото е Никола Тесла! Как по-просто да ти го обясня, боте?Първоначално написано от ZipFail
Im back...
Чел съм предостатъчно за Тесла, повярвай ми. Пак ще го кажа. Не искам да ме пращате да чета каква е предполагаемата теория за ХААРП, искам да видя какви са доказателствата зад теорията ?
Земетресението в Япония, сиянието над Пекин.
Don't hate the hacker,
hate the code!
На облака е пишело "ХААРП беше тук" или какво ?
А земетресението - моля ти се, Япония ги тресат през 20 години такива земетресения, при това доста преди появата на ХААРП, компютрите или Америка.
ДА с ОГРОМНИ букви на българси беше изписано "Това е дело на ХААРП"Първоначално написано от ZipFail
Don't hate the hacker,
hate the code!
Ще се опиташ ли да се обосновеш или сам си знаеш че е изгубена кауза ?
Ама ти си уникален тапак!Първоначално написано от ZipFail
Im back...
Оф ама вие пък за всяко едно природно бедствие или явление обвинявате обвинявате ХАРП .
Дори извънземните да кацнат - оо това ОТ ХАРП ЛИ Е?!![]()
Имам основеание да вярвам съвсем малко,че жегите в Русия миналата година може да са от климатично оръжие. Но заметресения - твърде нериално,НО ПАК ВЪЗМНОЖНО.. Америка може да го прави,за да си стои на надмощие.
Америка също така гледа да унищожи Европейския съюз.
Но повече вярвам и съм 90% убеден ,че за жегите в Русия и промените в климата човечеството е виновно 80% и 20 % др.
ХАаРП, и да една от точките в Project Blue Beam е нашествие на извънземниПървоначално написано от loveca777
, които ще ни "избавят"от мъките ни, но всъщност ще са холограми .
Don't hate the hacker,
hate the code!
Дай линк да видя от къде ги четете тез приказкиПървоначално написано от MrCreeper
![]()
Don't hate the hacker,
hate the code!
The project was apparently supposed to be implemented in 1983,[1] but was delayed. It was then set for implementation in 1995 and then 1996.[2] Monast thought Project Blue Beam would be brought to fruition by the year 2000,[3] really, definitely, for sure.
1983 година до 2011 година са 28 години беАма те сигурно са го отложили със стотина двеста години, заради яростната съпротива на форумни бойци като вас. НЕ НА NWO !
Щом за 28 години са успяли да осъществят само първата стъпка на първата точка, явно не са толкова всемогъщи. То АЕЦ Белене има по-голям прогрес от тях.
нямат за кво друго да инвестират
кризата ги е повалила....
А някой казват,че до 50 години всички войни ще се водят с климатични оръжия и такива подобни..![]()
А как ще обясниш "Illuminati Card Game" ?
Карти създадени през 1995.
Нещата върху картите се случват![]()
Don't hate the hacker,
hate the code!
И след 100 години като нещата загрубеят - Бойко Борисов ще си каже тежката дума. Ще ги унищожи.Първоначално написано от MrCreeper
![]()
Аз още чакам обяснението за Project Blue Beam, ти нови простотии пускаш..
Защо да не използват идеалния момент - 21.12.2012 - годината в която глупаците недъгави, недоразвити (хората и особено християнсите галфони) си мислят, че ще става големия апокалипсис! Просто! Елементарно! Лесно!
Im back...
Супер, значи на 22.12.2012 ще се смея не само на религиозните олигофрени, ама и на вас![]()
Смей се бе...смеха е най-добрия метод за лечение...от мен да го знаЙш!Първоначално написано от ZipFail
Im back...