- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- странния облак в небето около Пекин
МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ АКО НАИСТИНА ИМАШЕ ТАКАВА ФИРМА СВЕТАТ ЩЕШЕ ДА Я ОСТАВИ ТАКА?![]()
Поне близките 50 години нищо , ама нищо няма да се случи . Освен природни бедствия ....
Каква фирма? Ти...връзка с главния? Бот?Първоначално написано от loveca777
Im back...
haArp. не е точно фирма.
Та то няма нищо общо с фирма!Първоначално написано от loveca777
Im back...
офф за глобалното затопляне не е виновен хаарп.
Глобалното затопляне е измислица.Първоначално написано от loveca777
нидей ме размиваПървоначално написано от Concussion
![]()
Няма глобално затопляне! Има глобална промяна на климата! Просто се ослушай!Първоначално написано от loveca777
Im back...
Научи се да пишеш и тогава ми говори за глобалното затопляне.Първоначално написано от loveca777
Много сте зле!
Глобално затопляне има и е доказано! По нашите ширини не се усеща толкова много, но към субполярния и полярния климатичен пояс е друго.
Ледовете се топят с невиждана скорост. До 50 - 100 години ,че и по-малко северния ледовид океян и много високопланински ледници ще са история...
Ако не се направи нищо - морското равнище ще се качи значително.
Климатът в България ще стане субтропичен...
Ако вие не забелязвате промените в климата - аз ги. Особено в последните няколко години.
Засушяванията са много по-големи от преди. Август също е станал по-топъл. Все по-меки стават зимите. И все повече температурни рекорди..
Има и друг вид промени..
Днеска минус 10 градуса. сняг. утре + 5 дъжд...
АхахахПървоначално написано от loveca777
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Глупако мой, от глобалното затопляне зимите трябва да стават все по-студени, ама то като не си чел нищо по въпроса, а съдиш само по думата 'затопляне', нищо чудно.
Aз ли не съм чел ве тапунгер прост.
Точно така си е ,ама ти си много малоумен.
А на други места невиждани студове и снегове! Боте...това е тотална промяна на климата/или размяна по скоро! Е наскоро в някаква пустиня беше валяло много стабилно сняг! Но това не е глобално затопляне мойто момче!Първоначално написано от loveca777
И да не забравяме...за всичко това е виновен човек!
Im back...
Aз пък и по телевизията , а и бях чел, че зимите ще стават по-меки. След години България ще е със субтопичен климат.Първоначално написано от ZipFail
Защо според теб ледовете се топят тогава?
Да ЧОВЕКА Е ВИНОВЕН! Но другата теория , която гласи ,че в период от няколко хиляди години температурите се покачват и падът...
Попринцип винаги настъпват промени! Но тука човека е виновен! Ето най-скорошен пример...Гълфстрийм!Първоначално написано от loveca777
Im back...
Поредната измама. Ако беше спряло северно антлантическото течение вече щеше да се усети.Първоначално написано от TheMightyNadenica
Аз ти давам статии от TheIndependnt Science и Scientific American, ти ми казваш "Ама аз чух по телевизията". Или покажи някакъв истински източник, или не показвай колко си прост.Първоначално написано от loveca777
въобще не ми дреме кои са тези TheIndependnt Science и Scientific American. Вярваш на всичко , което прочетеш... жалко.
Вярваш на всичко, което видиш по телевизията.......още по-жалко.
кой ти каза?Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
Аз преценявам и сравнявам с други статии и информация
Ох, извинявай, аз съм в грешка. Вярвам на две от най-признатите научни дружества в света. Когато трябва да вярвам на БТВ и 'четох някъде'. Толкова съм глупав, че сигурно утре и на Айнщайн че кажа че вярвам.Първоначално написано от loveca777
![]()
Ми айде пусни да видим откъде ги взимаш тея статии и инфомация и да се образоваме и ние![]()
Тайно секретни служби.
![]()